Categories: Social

Așa are grijă administrația locală de copiii Clujului! Un parc din Bună Ziua este sub orice critică, o mămică reclamă: „Deteriorat și infect”

Din punct de vedere al infrastructurii, cartierul Bună Ziua e în plină dezvoltare, așa scrie în anunțurile de pe portalurile imobiliare despre acest cartier, în încercarea de a explica de ce vor să vândă apartamente la un preț halucinant într-o zonă complet nepregătită pentru o familie cu copii. O mămică din Cluj reclamă situația dezastruoasă a parcurilor din zonă. Parcul din  stația de autobuz Vitacom Nord pune în pericol siguranța copiilor, spune femeia. Deși a sesizat Primăria, administrația locală nu a venit cu niciun răspuns până acum.
„În cartierul Bună Ziua parcul de joacă din stația de autobuz Vitacom Nord este sub orice critică, deteriorat și infect. Toboganele au fost înlocuite cu altele care au un material extrem de alunecos și nu sunt deloc fixate nici în pământ nici pe scheletul de lemn. Toată structura de lemn care e în acest parc e foarte șubredă, nu e deloc fixată cum ar fi normal, încât toate acestea pun în pericol siguranța copiilor. Acum trei săptămâni am trimis sesizare cu acest parc pe e-mailul Primăriei și a Poliției Locale, dar nimic, nu am primit niciun mesaj nici de la Primărie și nici de la Poliția Locală, iar parcul se află în aceeași situație critică”, a relatat o clujeancă pentru Știri de Cluj.

Source link

Facebook Comments Box
Stefan Petre

Recent Posts

Pasager în stare gravă pe un zbor Tarom: posibilitatea unei aterizări de urgență a fost luată în considerare

Un pasager aflat la bordul unei curse Tarom duminică seara a întâmpinat dificultăți medicale grave,…

6 days ago

Incident dramatic pe teren în timpul meciului dintre Ungaria și Scoția: fotbalist transportat de urgență la spital

Duminică seara, medicii au intervenit de urgență pe teren pentru a-i acorda primul ajutor fotbalistului…

6 days ago

Topul celor mai sigure orașe și cartiere din România: Vezi pe ce loc se află Clujul și care sunt zonele de evitat

Conform indexului T.R.A.I., realizat de Storia, platforma de anunțuri imobiliare lansată de OLX, Brașov, Oradea…

1 week ago

Cursuri pe șantierul de reconversie a fostei platforme Carbochim pentru studenții de la Facultatea de Construcții, printr-un parteneriat între UTCN și grupul IULIUS

Studenții de la Facultatea de Construcții, din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, au ocazia de…

1 week ago

VIDEO: Lucrări de conservare și modernizare la clădirea emblematică a „Uzinei Carbochim”, cu valoare ambientală pentru Piața 1 Mai din Cluj-Napoca

Clădirea-reper a "Uzinei Carbochim", cel mai mare producător de abrazive din România și un simbol…

2 weeks ago