Connect with us

Social

Cum s-a produs tragedia din Cimitirul Mănăștur, unde o femeie a fost omorâtă de o cruce căzută

Published

on

Cum s-a produs tragedia din Cimitirul Mănăștur, unde o femeie a fost omorâtă de o cruce căzută

O femeie a murit în cimitirul din Mănăștur, după ce o cruce uriașă a căzut peste ea. Incidentul s-a produs vineri, iar femeia de 47 de ani și-a pierdut viața când mergea la mormântul soțului ei, decedat în cursul anului 2022.Fulop Apolonia mergea la mormânt pentru a-l curăța, deoarece în cursul zilei de sâmbătă era ziua soțului defunct, și familia ar fi urmat să se adune pentru o scurtă comemorare, scrie Foaia Transilvană.
Femeia ar fi alunecat pe iarba plină cu rouă, iar în cădere ar fi încercat să se țină de crucea unui mormânt. Fiul femeii știa că mama lui ar fi trebuit să meargă la cimitir. A sunat-o de mai multe ori, dar nu i-a răspuns. ”Eu am sunat-o prima dată pe la 08:30 şi nu am mai ajuns să vorbesc cu ea deloc. Asta e! O întâmplare nefericită. Mai mult ca sigur s-a sprijinit de mormânt când cobora să nu alunece, fiindcă iarba era încă umedă după ploaia de azi-noapte”, a declarat tânărul.Polițiștii i-au audiat și pe paznicii cimitirului. Unul dintre ei ar fi declarat că a auzit mai multe ore, un telefon care suna. În prima fază, angajatul a crezut că cineva și-a uitat un telefon, pe unul dintre morminte.Insistențele apelurilor l-au făcut pe paznic să plece în căutarea locului de unde se auzeau apelurile telefonice. A ajuns prea târziu, deoarece Apolonia Fulop decedase fără să poate primi un ajutor medical de urgență.Deși cimitirul din Mănăștur este administrat de Primăria Cluj-Napoca, iarba dintre morminte nu este tunsă. Din acest motiv, femeia nu a fost găsită foarte repede.

Source link

Facebook Comments Box

Social

Motociclist rănit grav într-un accident, în Gilău! ISU: Prezenta suspiciuni de multiple traumatisme – FOTO

Published

on

Motociclist rănit grav într-un accident, în Gilău! ISU: Prezenta suspiciuni de multiple traumatisme - FOTO

Pompierii din cadrul Gărzii Gilău au intervenit la un accident rutier petrecut pe str. 1 Decembrie 1918 din localitatea Gilău. La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, tip terapie intensivă mobilă, din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Cluj-Napoca, unde au găsit o motocicletă și un autoturism avariate.„Echipajul de pompieri, ce încadrează autospeciala de descarcerare, a acordat primul ajutor calificat conducătorului motocicletei, respectiv un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, până la sosirea echipajului SMURD. Acesta era în stare de conștiență, era cooperant și prezenta suspiciuni de mai multe traumatisme. 
Ulterior sosirii echipajului SMURD din municipiul Cluj-Napoca, bărbatului i-a fost acordată asistență medicală de urgență și a fost transportat la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate.Totodată, la locul accidentului a fost consultat și un alt bărbat, în vârstă de aproximativ 45 de ani, fără a fi transportat la spital”, transmite ISU Cluj.

Source link

Facebook Comments Box
Continue Reading

Social

Curaj nebun sau inconștiență? Cum s-au filmat doi tineri pe un bloc de pe varianta Zorilor – Mănăștur – VIDEO

Published

on

Curaj nebun sau inconștiență? Cum s-au filmat doi tineri pe un bloc de pe varianta Zorilor - Mănăștur - VIDEO

Doi tineri din Cluj au vrut să imite clipurile spectaculoase filmare de vloggeri de ”afară” și au ajuns să își pună viața în pericol, în mod prostesc.Cei doi au ieșit pe acoperișul unui bloc de pe strada Frunzișului, varianta Zorilor – Mănăștur, au sărit peste balustrada de sticlă și s-au așezat pe marginea acoperișului, în fund, în timp ce filmau totul. Acele blocuri au circa 10 etaje, deci gestul a fost unul extrem de periculos. 

Source link

Facebook Comments Box
Continue Reading

Social

CTP Cluj anunță că mijloacele de transport vor circula deviat în 24 septembrie

Published

on

CTP Cluj anunță că mijloacele de transport vor circula deviat în 24 septembrie

Compania de Transport Public Cluj-Napoca anunță că traficul mijloacelor de transport public va fi deviat în 24 septembrie, când are loc Crosul Companiilor.”Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA informeaza publicul călător ca, în data de 24.09.2023, intre orele 8:00 – 11:00, cu ocazia desfasurarii Crosului Companiilor, linia 30 (cart. Grigorescu – str. A. Vlaicu) va circula deviat, pe traseul str. Octavian Goga – Pod Napoca – Spl. Independenței – str. George Coșbuc, pe ambele sensuri de mers.
În intervalul orar menționat se suspenda stațiile P-ta 14 Iulie Vest (înlocuită de P-ta 14 Iulie Sud), Sigismund Toduta (înlocuită de P-ta 14 Iulie Nord), Cluj Arena si Splaiul Independenței”, informează Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A.

Source link

Facebook Comments Box
Continue Reading

Cele mai citite

Copyright © 2023 iLoveYouCluj. Webdesign & Marketing - iPublicitate