Categories: Social

Polițiștii au stabilit identitatea femeii care a căzut de pe West City Tower, în Mănăștur. Clujeanca avea 49 de ani: „Nu are pe nimeni”

Polițiștii clujeni au stabilit identitatea femeii care a murit după ce a căzut de la înălțime de pe West City Tower, cel mai înalt bloc din Cluj. Din primele date, ar fi vorba despre o femeie în vârstă de 49 de ani, care ar fi avut probleme de sănătate. În urmă cu puțin timp, înaintea incidentului, femeia ar fi fost diagnosticată cu scleroză.Scleroza multiplă este o boală neurologică progresivă cu o mare povară socio-economică. Această afecțiune poate avea un impact semnificativ asupra calității vieții pacienților, deoarece simptomele variate și incapacitatea progresivă pe care o provoacă pot limita activitățile zilnice, mobilitatea și independența pacienților, determinând dificultăți în viața personală, socială și profesională.
Surse din anchetă relatează pentru Știri de Cluj că P.K. ar fi avut probleme de sănătate mintală. Femeia în vârstă de 49 de ani ar fi suferit de depresie. Clujeanca locuia singură, după ce părinții săi ar fi divorțat de ani buni și au plecat din țară. Femeia nu avea pe nimeni care să o susțină în momentele dificile, susțin sursele din anchetă. Amintim că: „Azi, 13 noiembrie, în jurul orei 10.35, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată printr-un apel 112, cu privire la faptul că o persoană de sex feminin ar fi căzut de la înălțime, dintr-un imobil situat pe strada Calea Florești din municipiu. Din nefericire, echipajul medical sosit la fața locului a constatat decesul acesteia”. În baza celor sesizate, polițiștii desfășoară activități pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul. La etapa actuală, nu este exclusă posibilitatea unei sinucideri. 

Source link

Facebook Comments Box
Stefan Petre

Recent Posts

Pasager în stare gravă pe un zbor Tarom: posibilitatea unei aterizări de urgență a fost luată în considerare

Un pasager aflat la bordul unei curse Tarom duminică seara a întâmpinat dificultăți medicale grave,…

1 week ago

Incident dramatic pe teren în timpul meciului dintre Ungaria și Scoția: fotbalist transportat de urgență la spital

Duminică seara, medicii au intervenit de urgență pe teren pentru a-i acorda primul ajutor fotbalistului…

1 week ago

Topul celor mai sigure orașe și cartiere din România: Vezi pe ce loc se află Clujul și care sunt zonele de evitat

Conform indexului T.R.A.I., realizat de Storia, platforma de anunțuri imobiliare lansată de OLX, Brașov, Oradea…

2 weeks ago

Cursuri pe șantierul de reconversie a fostei platforme Carbochim pentru studenții de la Facultatea de Construcții, printr-un parteneriat între UTCN și grupul IULIUS

Studenții de la Facultatea de Construcții, din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, au ocazia de…

2 weeks ago

VIDEO: Lucrări de conservare și modernizare la clădirea emblematică a „Uzinei Carbochim”, cu valoare ambientală pentru Piața 1 Mai din Cluj-Napoca

Clădirea-reper a "Uzinei Carbochim", cel mai mare producător de abrazive din România și un simbol…

2 weeks ago