Social

Un incident într-un bar din Arad: Un locuitor din Cluj reținut după ce a agresat un bărbat, iar acesta din urmă a fost transportat la spital

Un individ din Cluj a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile după ce a agresat cu un cuțit un alt bărbat într-un bar dintr-o localitate din județul Arad.

Potrivit IPJ Arad, incidentul a avut loc în dimineața zilei de 28 februarie  în jurul orei 11:45, când polițiștii Secției 8 Rurală Săvârșin au primit un apel de urgență referitor la un conflict într-un local din localitatea Căprioara.

Din cercetări a reieșit că, pe fondul consumului de alcool, un bărbat de 41 de ani, din județul Cluj, care domiciliază fără forme legale în Căprioara, ar fi tăiat, cu un cuțit, un alt bărbat, care a fost preluat de un echipaj medical și transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Lipova, cu propunerea luării de măsuri preventive.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova.

Facebook Comments Box
Anamaria Ioana

Recent Posts

Drulă și USR mint și își bat joc din nou de clujeni!

Aflat în turism electoral la Cluj, președintele USR, Cătălin Drulă, unul dintre groparii dezvoltării României,…

3 hours ago

Toscana din Ardeal: Un colț de vis ce te transpune în Italia! Descoperă cine a creat acest loc magic în Transilvania

”I Giardini di Zoe”, cunoscută și sub numele de ”Grădina Zoei” sau ”Grădinile Banpotoc”, reprezintă…

4 days ago

Primăvara înfloritoare pe malurile Someșului din Cluj: Culorile vibrante ale florilor de mai încântă privirile și îmbie la contemplare

Cu primăvara în toi, Clujul își dezvăluie splendoarea verde, iar florile de mai colorează malurile…

5 days ago

VIDEO: Unul dintre condamnații în procesul jaf la Banca Transilvania Cluj duce un stil de viață asemănător cu cel al mafioților americani din Epoca de Aur

Andrei Hosu, unul dintre cei doi tineri acuzați și condamnați pentru implicarea în marele jaf…

6 days ago

Malurile Someșului capătă treptat aspectul Sena pariziana

Malurile Someșului prind viață și încep să evolueze către aspectul caracteristic al marilor râuri europene.…

6 days ago