Sport

Cluj-Napoca, Capitala Tenisului Romanesc: A început Transylvania Open 2024

Clujul devine din nou capitala tenisului în România, odată cu debutul evenimentului Transylvania Open 2024, desfășurat în perioada 3-11 februarie. Sala Sporturilor BT Arena este gazda turneului de tenis feminin Transylvania Open. Cu titlul de Cel Mai Bun Turneu WTA 250 câștigat anul trecut, competiția aduce în orașul nostru jucătoare de top.

Duminica, BT Arena va fi martora duelurilor din turul secund al calificarilor, cu primele mingi lovite incepand cu ora 11:00. Programul meciurilor este prezentat mai jos:

Terenul central:

  • [3] A. Cornet vs [9] J. Teichmann, 11:00
  • [1] H. Dart vs [12] K. Zavatska
  • [6] A. Bondar vs [10] S. Waltert

Terenul 2:

  • [4] E. Andreeva vs [ALT] I. Khromacheva, 11:00
  • [2] M. Bassols Ribera vs S. Kraus
  • [5] E. Arango vs [8] L. Stefanini

Sursa:facebook/EmilBoc

 

Cu privire la bilete, acestea pot fi achizitionate de pe site-ul entertix.ro, cu costuri variind intre 65 si 190 de lei. Biletele ofera acces la toate meciurile din ziua respectiva, desfasurate pe ambele terenuri de joc. Abonamentele, la un pret de 590 de lei, sunt disponibile pentru cei ce doresc sa se bucure de intregul spectacol.

Intrarea la meciurile de calificari este gratuita, dar se realizeaza pe baza unui bilet cu valoare zero. Pentru zilele de calificari (3-4 februarie), biletele online s-au epuizat, insa 300 de bilete/zi sunt disponibile pentru achizitionare fizica la intrarea in BT Arena, inaintea inceperii meciurilor de calificare.

Editia a patra a Transylvania Open se desfasoara la sala polivalenta BT Arena din Cluj-Napoca, in perioada 3-11 februarie 2024. Meciurile se desfasoara indoor, pe suprafata de hard, pe cele doua terenuri de tenis special amenajate. Un total de 32 de jucatoare concureaza in meciurile de simplu, iar 16 echipe se dueleaza la dublu, pentru a obtine 250 de puncte WTA si premii in valoare de 267,082$.

Intr-un comunicat de presa recent, organizatorii au declarat cu entuziasm: “Suntem incantati sa fim gazdele acestui eveniment de calibru, care aduce cele mai stralucitoare talente in lumea tenisului feminin la Cluj-Napoca. Publicul nostru pasionat poate fi martorul unor meciuri de exceptie, iar atmosfera din BT Arena va fi electrizanta.

 

 

Facebook Comments Box
Dani Muresan

Recent Posts

Drulă și USR mint și își bat joc din nou de clujeni!

Aflat în turism electoral la Cluj, președintele USR, Cătălin Drulă, unul dintre groparii dezvoltării României,…

1 day ago

Toscana din Ardeal: Un colț de vis ce te transpune în Italia! Descoperă cine a creat acest loc magic în Transilvania

”I Giardini di Zoe”, cunoscută și sub numele de ”Grădina Zoei” sau ”Grădinile Banpotoc”, reprezintă…

5 days ago

Primăvara înfloritoare pe malurile Someșului din Cluj: Culorile vibrante ale florilor de mai încântă privirile și îmbie la contemplare

Cu primăvara în toi, Clujul își dezvăluie splendoarea verde, iar florile de mai colorează malurile…

6 days ago

VIDEO: Unul dintre condamnații în procesul jaf la Banca Transilvania Cluj duce un stil de viață asemănător cu cel al mafioților americani din Epoca de Aur

Andrei Hosu, unul dintre cei doi tineri acuzați și condamnați pentru implicarea în marele jaf…

1 week ago

Malurile Someșului capătă treptat aspectul Sena pariziana

Malurile Someșului prind viață și încep să evolueze către aspectul caracteristic al marilor râuri europene.…

1 week ago