Administrație
Noul sediu al Academiei de Muzică din Cluj-Napoca se apropie tot mai mult de finalizare. Muncitorii lucrează în prezent la finisajele interioare și la instalații, după ce lucrările exterioare au fost făcute.
Noul sediu al Academiei de Muzică din Cluj-Napoca se conturează tot mai clar / Foto: Constructii Erbasu – Facebook
Noul sediu al Academiei Naționale de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca se conturează „tot mai clar de la zi la zi”, anunță firma Construcții Erbașu.Potrivit constructorului, clădirea se transformă într-un spațiu de învățare de excepție pentru studenții academiei, care va oferi condiții optime pentru studiu și va deveni un mediu propice dezvoltării artistice și educaționale a viitorilor muzicieni.
„Până în acest moment am finalizat toate lucrările de rezistență, iar în prezent lucrăm la finisaje interioare și instalații (electrice, sanitare, termoventilare) la nivelul tuturor corpurilor. La sala de spectacole suntem în curs cu montare a tâmplăriilor și realizarea decorativei pentru fațadă. Totodată, am inceput compartimentările din gips carton și montarea traseelor pentru instalații”, se arată în anunțul constructorului.Se lucrează în interior la noul sediu al Acadmiei de Muzică din Cluj-Napoca / Foto: Constructii Erbasu – FacebookCITEȘTE ȘI:
Castelul Banffy din Răscruci, platou de filmare! Primele evenimente, confirmate pentru anul viitor: „Tarifele de închiriere vor fi modice”.
Restul corpurilor de clădire (universitate, cămin studențesc, atelier și sala de sport) au fațadele exterioare finalizate, iar la interior s-a realizat vopsitoria lavabilă pentru pereți. Acum, muncitorii se ocupă de montajul tavanelor și a pardoselilor (de piatră, parchet, gresie). Următorul pas va fi realizarea tratamentelor acustice, montarea tâmplariei interioare și a dotărilor arhitecturale.Noul sediu al Academiei de Muzică din Cluj, la interior / Foto: Constructii Erbasu – FacebookSală de spectacole pentru 1.000 de persoaneDupă finalizarea lucrărilor, Academia Națională de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca va beneficia de: sală de spectacole cu o capacitate de 1000 de persoane, sală de orgă cu 216 de locuri, amfiteatru cu 224 de locuri, bibliotecă, săli de curs, săli de studiu individual, diferite alte săli (repetiţii, de încălzire pentru artişti, săli individuale pentru dirijor şi solist, săli de regie etc.), laboratoare, vestiare pentru artişti, spaţiu pentru depozitarea decorurilor, adăpost de protecţie civilă pentru 140 de persoane la demisolul clădirii, cămin studențesc cu 56 de camere pentru un număr de 180 de studenţi și o sală de sport.
Proiectul este finanțat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei prin Compania Națională de Investiții. Dirigenția de șantier a acestui proiect este realizată de Baseli Drum Consult.Citiți monitorulcj.ro și pe Google News
CITEȘTE ȘI:
Source link