Categories: Sport

S-au vândut primele 10.000 de abonamente la UNTOLD Dubai. Sunt așteptați 280.000 de festivalieri din întreaga lume

Timp Liber

10.000 de fani din intreaga lume și-au asigurat intrarea la prima ediție UNTOLD Dubai, primul mega festival din orașul viitorului.

Proiecții pe pe Burj Khalifa. UNTOLD Dubai se lansează în februarie 2024 / Foto: UNTOLD

  


10.000 de fani din intreaga lume și-au asigurat intrarea la prima ediție UNTOLD Dubai, primul mega festival din orașul viitorului.  


Evenimentul va avea loc la EXPO CITY DUBAI, în perioada 15-18 februarie 2024.Prima rundă de vânzare a abonamentelor pentru prima ediție a festivalului UNTOLD Dubai a fost un succes. Deși organizatorii au pregătit inițial 5.000 de abonamente, datorită numărului mare de fani care așteptau pe site-ul oficial al evenimentului să-și asigure intrarea la prima ediție a festivalului UNTOLD Dubai, aceștia au dublat numărul biletelor, așa că 10.000 de oameni din întreaga lume și-au asigurat accesul la cel mai așteptat eveniment muzical din Dubai.



CITEȘTE ȘI:
UNTOLD face un mega festival în Dubai în februarie 2024! Stabilește două recorduri mondiale, pe Burj KhalifaLa prima etapă de vânzare au avut acces doar fanii care s-au înregistrat pe untold.ae. La UNTOLD Dubai, în cele 4 zile de festival, sunt asteptați peste 280.000 de participanți din întreaga lume.    Următoarele abonamente vor fi disponibile din 5 octombrieDin data de 5 octombrie 2023, abonamentele pentru prima ediție UNTOLD Dubai vor fi la vânzare liberă pe untold.ae/tickets , la următoarele prețuri: 158 euro (167 USD) pentru accesul general timp de 4 zile, iar cei care doresc o experiență exclusivistă pot opta pentru abonamentele VIP pentru 4 zile la 316 euro (333 USD). Pe site-ul festivalului sunt disponibile și pachete de cazare.



UNTOLD Dubai, sold out în prima rundă de abonamente/ Foto: organizatoriOrganizatorii spun că, în curând, vor fi anunțate și primele nume de artiști care vor urca pe scenele festivalului.În perioada 15-18 februarie 2024, în cele patru zile de festival, UNTOLD va transforma Expo City Dubai într-un univers al diversității muzicale și culturale. UNTOLD, un festival recunoscut la nivel mondial pentru show-urile și producțiile vizuale impresionante, își face debutul în Orientul Mijlociu, la Expo City Dubai. Festivalul UNTOLD Dubai, prezentat în colaborare cu Expo City Dubai, promite să ofere o extravaganță muzicală completă.


În 2023, UNTOLD se află în top 3 festivaluri din Europa, alături de Tomorrowland și Glastonbury, și pe locul 6 la nivel mondial, în Top 100 Festivals, clasament realizat de DJ Mag. UNTOLD și-a cucerit fanii cu un mix unic de muzică și show-uri impresionante, iar ediția inaugurală UNTOLD Dubai va seta un nou nivel în entertainment.Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:



Source link

Facebook Comments Box
Stefan Petre

Recent Posts

Mișcarea ca mod de viață: Ciclismul câștigă tot mai mult teren în rândul clujenilor

În ultimii ani, tot mai mulți clujeni lasă mașina acasă și folosesc bicicleta pentru a…

17 hours ago

CARBOCHIM, CIFRĂ DE AFACERI DE 34,2 MILIOANE DE LEI ÎN 2023

CARBOCHIM S.A., cel mai mare producător de abrazive profesionale din România, a încheiat anul 2023…

17 hours ago

Președintele TIFF, Tudor Giurgiu, despre Cluj vs București: Experiența după trei săptămâni în capitala Ardealului.

O nouă etapă a "competiției" Cluj vs București a fost marcată de sinceritatea președintelui TIFF,…

2 days ago

Studenții UAD au Transformat Căștile de Protecție în Opere de Artă pe Șantierul Carbochim, în Parteneriat cu Grupul IULIUS

Într-o inițiativă inedită de colaborare între mediul academic și cel industrial, 25 de studenți de…

2 days ago

Pasager în stare gravă pe un zbor Tarom: posibilitatea unei aterizări de urgență a fost luată în considerare

Un pasager aflat la bordul unei curse Tarom duminică seara a întâmpinat dificultăți medicale grave,…

1 week ago

Incident dramatic pe teren în timpul meciului dintre Ungaria și Scoția: fotbalist transportat de urgență la spital

Duminică seara, medicii au intervenit de urgență pe teren pentru a-i acorda primul ajutor fotbalistului…

1 week ago