Connect with us

Sport

„Zi de foc” pentru Cluj! CFR și „U” se întâlnesc în Gruia. Sabău: „Sper să arătăm bine”

Stefan Petre

Published

on

Ovidiu Sabău în timpul conferinței de presă din 25 august 2023/ Foto: captură ecran video FC Universitatea Cluj - YouTube

Sport

CFR și „U” Cluj se întâlnesc joi seară de la ora 19:45 în etapa cu numărul 21 din Superligă. Sabău, antrenorul Universității a vorbit despre lovitura pe care primit-o echipa sa.

Ovidiu Sabău în timpul conferinței de presă din 25 august 2023/ Foto: captură ecran video FC Universitatea Cluj – YouTube

   Derby-ul dintre CFR și U Cluj este programat joi, de la 19:45, pe stadion „Dr. Constantin Rădulescu”. Sabău: „Sper să arătăm bine”Ioan Ovidiu Sabău a prefațat meciul de joi seară. Chiar dacă CFR Cluj trece printr-un moment dificil și nu a mai câștigat de opt meciuri, antrenorul celor de la Universitatea Cluj se așteaptă la un meci foarte dificil. „Sper să arătăm bine, asta ne dorim, să avem curaj să jucăm, să obținem un rezultat bun, dar ce vreau și îmi doresc să văd la jucători este mai mult curaj în a ține de mine, de a se arăta la joc, a avea încredere în ei, plăcerea de a juca fotbal. Să îi văd că trăiesc jocul ăsta frumos de fotbal, că nu le este teamă.
Asta îmi doresc să văd în primul rând la jucători. De foarte multe ori asta am arătat, plăcerea de a juca, curajul de a ține de minge, de a ne demarca tot timpul, de a găsi soluții, nu să jucăm cum am făcut cu Oțelul, minge lungă, mingea a doua, nu suntem capabili de așa ceva.
Vom întâlni un adversar care în momentul de față nu arată bine pentru o echipă care și-a propus câștigarea campionatului, vin după o serie de meciuri fără rezultate bune, e clar că vor fi foarte motivați (…) E o presiune în plus, dar ei au experiență, nu cred că asta îi împiedică să joace. Nu au rezultate, cu Sepsi au avut posibilitatea să facă 2-0, dar au venit acele mici nesincronizări, apatie, lipsa de concentrare în momentele cheie. Sunt problemele lor, mă interesează mai puțin.
E o echipă cu un lot numeros, competitivă, cu jucători care au evoluat la un nivel bun, cu jucători care au câștigat campionate. Putem spune că este echipa favorită, dar noi am jucat meciuri cu echipe care plecau cu prima șansă și am întors de la 0-2. Nimeni nu ne dădea nicio șansă și am câștigat cu 3-2. Dacă suntem pregătiți, cu mintea acolo, putem fi o nucă tare. Suntem o echipă bună, am demonstrat asta”, a spus Ioan Ovidiu Sabău la conferința de presă.De asemenea, Ovidiu Sabău nu se va putea baza pe jucătorul Dan Nistor, acesta fiind suspendat după ce a primit cartonașul galben în meciul cu Oțelul Galați, scor 0-1. 
CITEȘTE ȘI:
Se vor încinge spiritele? Peste 300 de jandarmi trebuie să mențină ordinea și siguranța publică la derby-ul Clujului.Mandorlini se gândește doar la victorieAndrea Mandorlini, antrenorul echipei CFR Cluj, se gândește doar la victorie.„E o partidă foarte importantă, este și finalul sezonului, și noi trebuie să arătăm foarte bine. Eu le spun mereu jucătorilor în vestiar că asemenea confruntări nu se joacă, ci se câștigă.
E important să încheiem acest an cu bine, pe lângă asta, din păcate, am trecut printr-o perioadă în care am pierdut niște puncte din cauza arbitrilor, nu mai departe de ultimul meci cu Sepsi. Eu cred că echipa asta merita mai mult. Nu suntem mulțumiți, e normal, n-am câștigat de mult vreun meci, dar asta s-a întâmplat și din alte cauze externe. Sper să câștigăm meciul de joi, ne dorim mult asta, sunt sigur că va fi un meci dificil, un meci disputat, însă vă asigur că toți ne gândim doar la victorie. Presiunea, cu siguranță, va fi și pe noi, însă sper să transformăm această presiune și această supărare că n-am câștigat demult îăn ceva pozitiv pe teren. Fiecare meci are povestea sa, am avut și noi șansa în multe meciuri să facem 2-0 sau 3-0 și să închidem meciul, însă n-am reușit, dar joi trebuie să credem în ceea ce este această echipă, în valoarea ei, în ceea ce am pregătit, să avem intensitate pentru că calitate avem, să dăm totul pentru a câștiga”, a declarat Andrea Mandorlini. Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Source link

Facebook Comments Box

Sport

CFR Cluj își îndreaptă atenția către Cupa României după ce lupta pentru titlu se complică

Dani Muresan

Published

on

Sursa: Facebook/cfr1907

Echipa CFR Cluj și-a îndreptat atenția către obținerea celui de-al doilea trofeu intern, pe fondul unui parcurs dificil în lupta pentru titlu. După ce au înregistrat un eșec și o remiză în primele două etape ale play-off-ului, distanțându-se la 10 puncte de poziția de lider, jucătorii clubului clujean au recunoscut că prioritățile se îndreaptă către Cupa României. Cristi Manea a subliniat importanța acestei competiții în contextul sezonului actual, înaintea confruntării din sferturile de finală împotriva echipei Corvinul Hunedoara.

Este o competiție foarte importantă pentru noi în acest sezon. Ne pregătim serios pentru acest meci și vom aborda partida cu toată seriozitatea. Aceasta este frumusețea Cupei României – faptul că avem oportunitatea de a juca împotriva echipelor din ligile inferioare.

Am visat întotdeauna să câștigăm Cupa, însă nu am avut șansa să ne concentrăm pe ea anterior din cauza participării noastre în cupele europene. Dar anul acesta, câștigătoarea merge în Europa League, ceea ce face ca acest trofeu să fie și mai important pentru noi. În campionat mai avem 8 etape, iar totul este deschis. Vom vedea ce se întâmplă“, a declarat fundașul echipei CFR Cluj.

Partida din Cupa României între CFR Cluj și Corvinul Hunedoara este programată pentru marți, cu începere de la ora 19:30.

Facebook Comments Box
Continue Reading

National

Simona Halep a fost surprinsă în avion, spre destinația sa din Miami – Foto

Stefan Petre

Published

on

Simona Halep a fost surprinsă în avion, spre destinația sa din Miami, unde se pregătește să își continue parcursul în turneul de tenis. Această călătorie marchează începutul unei noi etape în cariera sportivei noastre, iar fanii își așteaptă cu nerăbdare performanțele sale pe terenul de tenis.

Având în vedere că Miami este unul dintre cele mai importante turnee din calendarul tenisului mondial, este de așteptat ca Simona să fie pregătită să își pună în valoare abilitățile și să concureze la cel mai înalt nivel împotriva celor mai buni jucători din lume. Privind relaxată și concentrată în același timp, Simona pare hotărâtă să ofere o prestație memorabilă în competiția ce urmează.

Cu fiecare pas pe care-l face în această călătorie, Simona Halep demonstrează dedicarea și determinarea ei de a atinge cele mai înalte standarde în tenisul mondial. Fanii din întreaga lume o vor urmări cu sufletul la gură în fiecare meci și îi vor oferi sprijinul lor necondiționat în această nouă aventură sportivă.

Simona Halep campioana noastra

Facebook Comments Box
Continue Reading

Prin Oras

VIDEO: Maier Orosz Judith, Regina Înotului Românesc: 4 Medalii de Aur la Campionatele Mondiale de Natație Masters

Stefania Heinz

Published

on

Cu o voință de fier și un talent incontestabil, Maier Orosz Judith, o înotătoare din Cluj-Napoca, a demonstrat că vârsta nu este un impediment atunci când vine vorba de a atinge performanțe remarcabile în apă. La venerabila vârstă de 81 de ani, această sportivă a reușit să cucerească inimile și să încânte publicul la Campionatele Mondiale de Natație Masters, desfășurate în Doha, Qatar.

Evenimentul a adunat la start peste 2.500 de înotători din întreaga lume, competând în diverse categorii de vârstă. Cu toate că majoritatea concurenților erau mult mai tineri decât ea, Maier Orosz Judith a izbucnit în lumina reflectoarelor, demonstrându-și în mod convingător talentul și abilitățile în apa bazinului.

Clujeanca a fost o prezență dominatoare în competiție, cucerind nu mai puțin de patru medalii de aur în diferite probe. Performanța sa remarcabilă a adus o nouă dimensiune în cadrul competiției și a demonstrat că vârsta nu este un obstacol pentru realizările sportive de excepție.

Această poveste impresionantă nu este doar despre câștigarea de medalii, ci și despre dedicarea, perseverența și pasiunea pentru sport, care au ghidat-o pe Maier Orosz Judith de-a lungul întregii sale cariere. Prin succesul său, ea a inspirat și a motivat generații întregi de înotători, arătând că, cu determinare și efort, se pot obține rezultate remarcabile, indiferent de vârstă.

Facebook Comments Box
Continue Reading

Cele mai citite