Stiri Mondene

CULIȚĂ STERP ÎN STARE CRITICĂ! CE PROBLEME DE SĂNĂTATE AU DEGENERAT?

În ultima perioadă, Culiță Sterp  a fost adus de urgență într-un spital. Problemele de sănătate cu care se confruntă manelistul sunt încă necunoscute în detaliu, însă preocuparea este mare în rândul fanilor săi, care își doresc să afle starea sa de sănătate.

În ciuda acestei situații delicate, Culiță Sterp a transmis un mesaj puternic comunității sale de fani prin intermediul rețelelor de socializare. În acest mesaj, el a subliniat importanța sănătății și a încurajat pe toți cei care îl susțin să aibă grijă de ei și să acorde atenție problemelor de sănătate.

Pe data de 27 februarie 2024, Culiță Sterp a ajuns de urgență într-o unitate medicală. Artistul a dezvăluit că se simte rău încă din ziua de duminică, dar a sperat că starea sa de sănătate se va îmbunătăți. Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat. După ce cu o seară înainte participase la un recital în cadrul unui spectacol, Culiță Sterp a realizat că are nevoie de asistență medicală specializată și a mers la camera de gardă pentru a cere ajutor.

Culiță Sterp, artistul iubit de comunitatea sa de fani, a stârnit îngrijorarea acestora pe platforma Instagram, unde a distribuit o imagine de pe patul de spital. Cu nevoia de internare și administrarea unor medicamente prin perfuzie, situația sănătății sale a fost subiect de discuție intensă în rândul susținătorilor săi.

Prin intermediul rețelelor de socializare, Culiță Sterp a transmis un mesaj privind starea sa de sănătate, dezvăluind că se simțea rău încă din ziua de duminică și că a avut febră.

Mă confrunt cu o febră încă de duminică, am sperat că va trece de la sine, dar se pare că situația s-a înrăutățit, a relatat Culiță într-o postare pe Instagram.

Facebook Comments Box
Anamaria Ioana

Recent Posts

Pasager în stare gravă pe un zbor Tarom: posibilitatea unei aterizări de urgență a fost luată în considerare

Un pasager aflat la bordul unei curse Tarom duminică seara a întâmpinat dificultăți medicale grave,…

1 week ago

Incident dramatic pe teren în timpul meciului dintre Ungaria și Scoția: fotbalist transportat de urgență la spital

Duminică seara, medicii au intervenit de urgență pe teren pentru a-i acorda primul ajutor fotbalistului…

1 week ago

Topul celor mai sigure orașe și cartiere din România: Vezi pe ce loc se află Clujul și care sunt zonele de evitat

Conform indexului T.R.A.I., realizat de Storia, platforma de anunțuri imobiliare lansată de OLX, Brașov, Oradea…

2 weeks ago

Cursuri pe șantierul de reconversie a fostei platforme Carbochim pentru studenții de la Facultatea de Construcții, printr-un parteneriat între UTCN și grupul IULIUS

Studenții de la Facultatea de Construcții, din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, au ocazia de…

2 weeks ago

VIDEO: Lucrări de conservare și modernizare la clădirea emblematică a „Uzinei Carbochim”, cu valoare ambientală pentru Piața 1 Mai din Cluj-Napoca

Clădirea-reper a "Uzinei Carbochim", cel mai mare producător de abrazive din România și un simbol…

2 weeks ago