Connect with us

Stiri Mondene

Iată o veste surprinzătoare: Mihai Trăistariu vrea să își facă transplant de corp

Alex Campian

Published

on

Într-o declarație șocantă, Mihai Trăistariu a stârnit un val de controverse afirmând că ar fi dispus să se supună unui transplant de corp, dacă această procedură va deveni posibilă în viitorul apropiat. Artistul s-a arătat deschis noilor tehnologii și proceduri ale viitorului, exprimându-și dorința de a avea un corp de 20 de ani, în scopul de a recăpăta tinerețea și înălțimea.

“Eu nu sunt împotriva tehnologiei și a schimbărilor viitorului. Ei țin cu viitorul și abia aștept să îl trăiesc”, a adăugat Trăistariu, evidențiind optimismul său față de progresele tehnologice viitoare.

Într-o intervenție pentru Antena Stars, Trăistariu a continuat să exploreze această temă, făcând referire la posibilitatea de a adopta corpul unui tânăr de 20 de ani. “Toți vrem să avem 20 de ani și să fim înalți”, a subliniat el, exprimându-și dorința de a-și schimba înălțimea și aspectul fizic prin intermediul acestei proceduri ipotetice.

Cu toate acestea, Trăistariu a recunoscut și aspectele controversate ale acestei idei, observând că există deja un scandal internațional legat de această temă. “E foarte controversată metoda, e deja scandal internațional pe această temă”, a declarat artistul. “Nu e grozav, dar pe undeva este și interesant.”

Deși este conștient de provocările și dezbaterile legate de această idee, Trăistariu rămâne ferm în convingerea că viitorul aduce cu sine oportunități de schimbare și inovație. “Cred cu tărie că viitorul este într-o continuă schimbare pe partea aceasta”, a concluzionat el, lăsând în urmă un amplu spațiu de reflecție și dezbatere asupra implicării tehnologiei în evoluția umană.

Facebook Comments Box
Continue Reading
Advertisement Agentie Marketing Online Cluj
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sanatate

Florin Piersic a fost Transferat de la Institutul Inimii din Cluj-Napoca la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un Avion SMURD, Seara Trecută

Maria Costea

Published

on

Medicul din Cluj-Napoca care l-a operat pe Florin Piersic, despre starea de sănătate a marelui actor: „Noi treaba ne-am cam făcut-o”

Decizia de a muta pe Florin Piersic de la Cluj-Napoca la București a fost luată de către actor împreună cu familia sa. Alegerea a fost făcută pentru a continua tratamentul cu antibiotice și pentru ca infecția la genunchi să fie gestionată de același medic care s-a ocupat de această problemă în trecut.

Medicul Horia Roșianu, specialistul de la Institutul Inimii din Cluj-Napoca care l-a operat pe Florin Piersic, a discutat despre starea de sănătate a marelui actor la România TV.

Conform informațiilor medicale, starea marelui actor este stabilă în prezent.

„E o infecție dublă: infecția protezei și infecția sondelor cardiace. E bine. S-a întâmplat să fiu în concediu de odihnă, dar oricum tratamentul antibiotic trebuia făcut. Oricum a fost o nenorocire foarte mare. Când vezi o vegetație pe o sondă cardiacă, nu sari imediat pe ea, trebuie administrat tratament adecvat. Împreună cu o comisie, cu medicii anesteziști, cu colegi de cea mai înaltă clasă, am depistat că pe sonde sunt vegetații, dar s-a pus problema ce se rezolvă mai întâi, infecția protezei de genunchi, sau desfundarea sondelor. Din punct de vedere cardiac, am strâns repede o echipă de 11 colegi și împreună, într-o zi de Paști, duminică dimineață, calmi și liniștiți, în 45 de minute am operat marele actor, am extras stimulatorul și sondele fără nicio problemă.

Atunci am rezolvat acest focar secundar de infecție. Suntem institut de inimă, nu de ortopedie sau de infecțioase. Starea clinică s-a ameliorat, l-am urmărit până astăzi. El nu mai stă foarte bine în institut de inimă, chiar dacă suntem unitate de elită, dar nu suntem de infecțioase sau ortopedie. Noi treaba ne-am făcut-o. Astfel, discutând și cu familia, am pus alternativa. Eu am sugerat că de-al doilea focar de infecție de la genunchi să se ocupe același medic care s-a ocupat de proteza de genunchi, așa cum eu m-am ocupat de sondele pe care eu le-am aplicat acum 15 ani. El trebuia să ajungă într-o unitate unde să continue tratamentul infecțios”, a declarat, la România TV, Horia Roșianu.

Mesajul emoționant transmis de Florin Piersic, de Florii: „Românilor de pretutindeni le transmit toată iubirea mea și speranța că mai e puțin timp să mai pot să mai apar și să-i văd”

Facebook Comments Box
Continue Reading

Prin Oras

Anda Adam a încheiat afacerea clubului din Cluj-Napoca cu faliment. După închiderea acestuia, artista a părăsit orașul. În legătură cu locuitorii din Cluj, Anda Adam a exprimat că i-a perceput ca fiind puțin ospitalieri.

Stefania Heinz

Published

on

Clubul deschis de Anda Adam în Cluj nu a cunoscut succesul scontat. Afacerea s-a închis după doar 2 ani, chiar dacă artista a afirmat că a investit 100.000 de euro alături de logodnicul său, Eudor Yosif Mohaci. Diamond Club a fost inaugurat în martie 2022, în apropierea campusului Observator, pe strada Republicii.

Cu toate că Anda Adam a făcut declarații optimiste despre performanțele clubului, acesta era adesea gol. În plus, strategia de promovare a fost deficitară, fiindcă artista a subestimat importanța unei promovări eficiente, bazându-se exclusiv pe propria sa notorietate, potrivit informațiilor.

În schimb, Anda Adam a devenit cunoscută în Cluj pentru încălcările regulilor de circulație, inclusiv parcarea pe locurile destinate persoanelor cu handicap la Vivo sau blocarea traficului. Aceste acțiuni au atras atenția Poliției Locale, care a amendat-o pentru comportamentul său nepotrivit.

Oamenii de acolo din Cluj nu au apreciat că un artist din București a venit să își investească banii în Cluj pentru a deschide un club unde ei să se poată distra. Am făcut o investiție destul de mare. În schimb, m-au criticat foarte dur, pentru că mi-am permis o dată, o dată, să pun mașina timp de 10 minute pe un loc cu semn de handicap. Respect foarte tare și ajut extrem de mult oamenii cu probleme. Însă, locul în care eu am parcat, și aici aș vrea să dau și o replică domnului Emil Boc, pentru că mă simt datoare și nu am avut ocazia să îi dau replica, este un loc într-un mod pe care îl cunosc foarte bine și unde există extrem de multe locuri pentru handicap. Primele trei rânduri ale acestui mall sunt numai locuri cu aceste însemne. O capacitate mult mai mare pentru oamenii cu handicap decât capacitatea efectivă a locurilor de parcare pentru acest mall.

Toți se vaietă. Au spus ”Domnule, ați făcut atâtea locuri pentru persoanele cu handicap și nici nu cred că avem atâția oamenii cu probleme care să vină să parcheze în același timp!”.

În ziua în care mi-a fost făcută acea poză, printre cele 100 de locuri de parcare cu însemne de handicap erau parcate mașini cu numere de Cluj, vreo 20 dintre ele, 80 rămânând libere. Era imposibil ca ele să se ocupe toate, având în vedere că timpul meu era limitat și eu aveam nevoie numai de 10 minute pentru a cumpăra ceva din mall. Unde erau 20 de-ai lor parcați, mi-am permis să pun și eu mașina pentru 10 minute și am fost taxată foarte dur.

Dar îmi place Clujul și oamenii care vin la noi la Cluj și știu să se distreze”, a spus Anda Adam, la emisiunea lui Denise Rifai.

Facebook Comments Box
Continue Reading

Stiri Mondene

Georgiana Lobonț: Sacrificiile și Investițiile în Călătoria Către Succes – De la Vânzarea Apartamentului la Investiția în Albume

Diana Petrescu

Published

on

La începutul carierei sale, Georgiana Lobonț a făcut sacrificii semnificative pentru a-și urmări visul de a deveni cunoscută. Cântăreața și-a vândut apartamentul, iar ea și soțul ei au decis să investească toți banii obținuți în muzică, riscând totul pentru a-și urma pasiunea. Rareș, fiul unui preot și absolvent al Facultății de Stomatologie, a renunțat la această carieră pentru a deveni impresarul artistei. Astfel, cu sacrificii personale și riscuri asumate, au făcut primii pași pe drumul către succesul în industria muzicală.

Georgiana și Vlăduța au mare succes în Ardeal, de acolo și sunt ambele. Ele cântă pe gustul celor de acolo, ca stil, ca ritm, nu merg doar pe horă și pe sârbă, ca la București. Cântă mai variat, mai bagă și o hațegană. Se dansează mai multe jocuri. În acea zonă, ardelenii sunt mai sociabili. Organizează mai multe petreceri. Sunt și mai culți, din punct de muzical. În școli se pune mare preț pe muzică. Georgiana Lobonț și Vlăduța Lupău au un onorariu de câte 1.500 de euro, pentru un recital solo.

Iar dacă vin cu instrumentiștii, onorariul lor sare de 5.000 de euro. Dar poate ajunge și la 7.000 de euro, depinde de contract. Georgiana Lobonț vine la petreceri cu zece oameni, în trupă. Normal că sunt alte prețuri. Ea vine cu microbuzul, cu o armată de oameni. Pentru cei 5.000 de euro, Georgiana are program de două ore, în reprize de câte 45 de minute”, a declarat un organizator pentru playtech.ro.

Artista a menționat că Rareș, soțul ei, a ales să nu urmeze calea preoției așa cum a făcut tatăl său, pentru că și-a descoperit propria chemare în alt domeniu. Fascinat de lumea muzicii și atrăgându-l și mai mult dorința de a sprijini cariera Georgianei, Rareș a decis să-și urmeze pasiunea pentru industria muzicală, devenind impresarul ei. Acest pas a reflectat dorința lui de a-și construi propriul drum și de a-și folosi talentele și pasiunile într-un mod care să îl împlinească pe deplin.

Eram cumva inconștienți, entuziasmați, dornici să devenim cineva, să evoluăm și să avem succes, să avem evenimente, să ne meargă bine. Și cred că eram un pic luați de val. Valul tinereții și nebunia asta ne-au prins. Și am investit banii. Am vândut apartamentul și toți banii pe care i-am luat pe el, i-am investit în muzică, în albume. Am făcut patru albume de muzică populară, ne-am cumpărat boxe, sistemul nostru de sonorizare pentru evenimente…

Ne-am cumpărat lumini, schele de lumini, mașină de gheață carbonică. Noi mergeam, la un moment dat, cu toate aceste servicii. Aparat de video, pentru că vreo doi ani el m-a filmat… Mi-am făcut singură toate videoclipurile. Deci, noi doi, banii i-am organizat așa frumos, încât i-am investit doar în lucruri care ne puteau ajuta în acel moment, în domeniul acesta artistic. Deși nu aveam cunoștințe mari, ne-am dus înainte cu toată încrederea unul în celălalt și iată că am reușit”, a declarat Georgiana Lobonț pentru viva.ro.

Facebook Comments Box
Continue Reading

Cele mai citite