Stiri Mondene

“O cerere în căsătorie inedită: Cosmin Natanticu primește un pumn în gură de la soția sa, Eliza, în loc de răspuns”

Cosmin și Eliza Natanticu sunt parteneri de viață de mai bine de un deceniu și sunt prezentați în emisiunea „Power Couple România” difuzată de postul de televiziune Antena 1. Într-o întâmplare surprinzătoare, Cosmin, comediantul, a dezvăluit că momentul în care și-a cerut soția în căsătorie a fost marcat de un gest neașteptat din partea ei: un pumn în gură.

Ediția din 20 februarie 2024 a emisiunii „Power Couple România – La bine și la greu” a adus bucurie și amuzament pentru telespectatori, oferind numeroase momente de divertisment. În cadrul celei de-a opta ediții, spectatorii au fost martori la provocarea în care băieții au trebuit să rezolve un puzzle format din cuburi uriașe, în timp ce răspundeau rapid la întrebări legate de viața în cuplu. Eliza și Cosmin Natanticu au început această probă cu încredere. Primele nouă întrebări au primit răspunsuri corecte din partea actorului, care a acordat o atenție sporită cuburilor, dar a reușit totodată să asculte și întrebările adresate de Lizi, conform a1.ro. Cu toate acestea, răspunsul oferit de Cosmin Natanticu la a noua întrebare i-a surprins pe telespectatori, dezvăluind aspecte neașteptate despre trecutul celor doi.

“Ce mi-ai făcut prima dată când te-am cerut în căsătorie?! Mi-ai dat un pumn în gură! (…) Când eu am cerut-o pe Lizi într-un mod inedit, și în loc de un răspuns: da sau nu, am primit un pumn în gură”, a mărturisit juratul de la iUmor în cadrul testimonialelor. “Dau bine cu pumnul, am fost judocan”, a adăugat și Eliza Natanticu, râzând.

Înregistrată în Malta, emisiunea de amploare a Antenei 1, adaptată după un format internațional de succes, este un reality show prezentat de Dani Oțil, care explorează dinamica relațiilor dintre cuplurile de concurenți în cele mai diverse circumstanțe. Acest program dezvăluie modul în care funcționează legăturile dintre parteneri, atât în momentele de prosperitate, cât și în cele dificile. Cuplurile sunt supuse unor teste extreme și situații comice care scot la iveală nivelul de cunoaștere reciprocă, gradul de încredere, dar și punctele forte și vulnerabilitățile relației lor.

Eliza Natanticu a respins de două ori cererea în căsătorie, dar juratul de la „iUmor” nu s-a dat bătut până când actrița nu a cedat. Cosmin Natanticu i-a înmânat inelul soției sale chiar în timpul unei discuții contradictorii. Cu o relație de zece ani și o căsnicie de cinci ani, actorul Cosmin Natanticu și soția sa, Eliza, artistă completă – cântăreață, actriță și dansatoare – au intrat în această competiție cu dorința de a trăi o experiență plină de distracție, aducând în bagajele lor pentru Malta și o doză sănătoasă de veselie. Umorul a fost întotdeauna o componentă esențială în viața lor de cuplu. Cosmin relatează că a cerut-o în căsătorie pe Eliza la trei ani de relație, oferindu-i inelul într-un moment neașteptat, chiar în mijlocul unei discuții aprinse. Prima cerere a fost respinsă, iar pentru a obține răspunsul dorit, a fost necesară o a doua încercare, care s-a soldat cu un „da” entuziast din partea Elizei. Cosmin a transformat întreaga poveste într-un material savuros pentru stand-up.

Și nu este singurul exemplu despre inspirația creatoare de care se bucură Cosmin Natanticu în propria căsnicie. Ambii admit că nu rețin datele importante ale relației lor; pentru aniversarea a zece ani, a fost necesară o veritabilă investigație în arhiva lor de mesaje pentru a descoperi data primei întâlniri.

Convinși că formează o echipă imbatibilă, afirmă că au multe puncte comune. Cu toate acestea, chiar dacă Eliza se autodefinește ca fiind mai competitivă decât Cosmin, recunoaște că provocările din „Power Couple România” au depășit așteptările.

“Emoții și frici duse la extrem! Adrenalină la intensitate maximă. Power Couple este show-ul care ne-a purtat de la agonie la extaz, într-o clipă. Mă bucur că am putut trăi această experiență alături de soțul meu și, în același timp, cel mai bun prieten al meu, jumătatea mea. Abia aștept să vedeți prin ce am trecut”, a declarat Eliza. “Eu cred că nu am mai depus atât de mult efort de când jucam fotbal la juniori, pe vremea când aveam 14 ani”, a adăugat Cosmin.

 

Facebook Comments Box
Anamaria Ioana

Share
Published by
Anamaria Ioana

Recent Posts

Pasager în stare gravă pe un zbor Tarom: posibilitatea unei aterizări de urgență a fost luată în considerare

Un pasager aflat la bordul unei curse Tarom duminică seara a întâmpinat dificultăți medicale grave,…

1 week ago

Incident dramatic pe teren în timpul meciului dintre Ungaria și Scoția: fotbalist transportat de urgență la spital

Duminică seara, medicii au intervenit de urgență pe teren pentru a-i acorda primul ajutor fotbalistului…

1 week ago

Topul celor mai sigure orașe și cartiere din România: Vezi pe ce loc se află Clujul și care sunt zonele de evitat

Conform indexului T.R.A.I., realizat de Storia, platforma de anunțuri imobiliare lansată de OLX, Brașov, Oradea…

2 weeks ago

Cursuri pe șantierul de reconversie a fostei platforme Carbochim pentru studenții de la Facultatea de Construcții, printr-un parteneriat între UTCN și grupul IULIUS

Studenții de la Facultatea de Construcții, din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, au ocazia de…

2 weeks ago

VIDEO: Lucrări de conservare și modernizare la clădirea emblematică a „Uzinei Carbochim”, cu valoare ambientală pentru Piața 1 Mai din Cluj-Napoca

Clădirea-reper a "Uzinei Carbochim", cel mai mare producător de abrazive din România și un simbol…

2 weeks ago