Connect with us

Stiri Mondene

“Oana, Soția lui Viorel Lis, Dezvăluie Cine a Plătit Distracția la Păcănele: ‘Abia a Reușit să Adoarmă!’

Anamaria Ioana

Published

on

Viorel Lis a împlinit marți, 19 februarie, frumoasa vârstă de 81 de ani, iar soția sa, Oana, i-a pregătit o surpriză cu adevărat specială, în colaborare cu câțiva prieteni de încredere. Cu toții au organizat o ieșire inedită pentru fostul primar al Capitalei, ducându-l într-o aventură la păcănele, în incinta Mall Vitan din București.

Oana a împărtășit cum au decurs cele două ore petrecute într-o atmosferă plină de distracție și adrenalină, alături de Viorel. Cu zâmbetul pe buze, a dezvăluit și ce își dorește ea pentru viitor, când și ea va ajunge la vârsta de… 81 de ani!

Viorel Lis, fostul primar al Capitalei, a fost cunoscut pentru pasiunea sa neobișnuită pentru jocurile de noroc, în special pentru păcănele. Această obsesie l-a urmărit de-a lungul anilor și a fost surprins de multe ori în timp ce se deda la aceste activități.

Cu toate acestea, ocazia recentă a fost una specială, deoarece Viorel Lis a sărbătorit împlinirea vârstei de 81 de ani. Soția sa, Oana, împreună cu niște prieteni a decis să-i ofere o surpriză memorabilă. Aceștia au organizat o experiență inedită pentru Viorel Lis, ducându-l chiar la păcănele pentru a-și îndeplini pasiunea.

Prieteni apropiați ai cuplului au contribuit cu banii necesari pentru distracție, iar momentul a devenit cu adevărat special pentru Viorel Lis. Într-o atmosferă relaxată și plină de bucurie, Viorel Lis a petrecut aproximativ două ore jucându-se la păcănele, bucurându-se de fiecare moment al acestei experiențe unice.

Chiar dacă pasiunea sa pentru jocurile de noroc poate fi considerată neobișnuită pentru mulți, pentru Viorel Lis acest moment a fost o modalitate de a marca ocazia aniversării sale și de a se bucura de ceea ce îl fascinează. Cu sprijinul prietenilor și al soției sale, a avut parte de o zi de naștere memorabilă și plină de surprize.

 

Oana Lis, tot timpul alături de Viorel Lis / (Sursa: Facebook)

Oana Lis a împărtășit în exclusivitate pentru CANCAN.RO cum a decurs întregul eveniment. “Cunoaștem pasiunea lui Viorel pentru păcănele, așa că am decis să-l ducem chiar acolo în ziua lui specială, să se distreze. Nu aveam de gând să-l ducem la un spectacol de striptease! Prietenii noștri ne-au ajutat, ei au contribuit financiar pentru întreaga experiență, care a durat în jur de două ore. Nu a fost vorba despre sume exorbitante, noi oricum nu am fi avut resurse pentru asta. Dar Viorel a fost extrem de încântat. Nu cred că se aștepta la această surpriză, iar după atâta distracție și toată agitația din ziua de ieri, a avut dificultăți în a adormi. Sunt fericită că am reușit să-l fac să se simtă bine de ziua lui”, a declarat Oana Lis.

 

Oana Lis a împărtășit în exclusivitate pentru CANCAN.RO detalii despre cum s-a desfășurat întregul eveniment. “Știind pasiunea lui Viorel pentru păcănele, am hotărât să-i organizăm o surpriză specială chiar acolo în ziua sa deosebită, pentru a se distra. Nu ne-am gândit nicio clipă să-l ducem la un spectacol de striptease! Prietenii noștri au fost de mare ajutor, contribuind financiar pentru întreaga experiență, care a durat în jur de două ore. Nu a fost vorba despre sume exorbitante, de altfel, nu am fi avut resurse pentru așa ceva. Dar Viorel a fost extrem de încântat. Nu cred că se aștepta la această surpriză, iar după atâta distracție și toată agitația din ziua anterioară, a avut dificultăți în a adormi. Sunt fericită că am reușit să-l fac să se simtă bine de ziua lui”, a declarat Oana Lis.

Facebook Comments Box

Stiri Mondene

VIDEO: Vlăduța Lupău, din nou însărcinată: Vestea care încântă fanii artistei!

Stefania Heinz

Published

on

Vlăduța Lupău, o nouă bucurie în drumul vieții: Așteaptă al doilea copil!

Vlăduța Lupău, cunoscută pentru talentul său muzical și pentru prezența scenică captivantă, trăiește acum una dintre cele mai frumoase etape ale vieții sale. După un concert excepțional susținut la Sala Palatului, artista a ales să împărtășească o veste cu totul specială cu fanii săi – este din nou însărcinată și se pregătește să aducă pe lume al doilea copil.

Dorința de a extinde familia era una profundă pentru Vlăduța, iar acum visul ei este pe cale să devină realitate. Într-un moment plin de emoție și bucurie, la concertul său, artista a surprins publicul interpretând o piesă special compusă pentru cel mic aflat în drum spre viață.

După eveniment, Vlăduța Lupău a făcut o altă surpriză fanilor săi, postând pe rețelele de socializare prima imagine cu burtica de gravidă. Alături de soțul ei, Adi Rus, și de fiul lor, Iair, cuplul emană fericire și bucurie. În ciuda faptului că nu au dezvăluit încă sexul bebelușului, mesajul lor emoționant transmite recunoștința și emoțiile lor profunde în fața acestei noi aventuri.

Prin aceste gesturi, Vlăduța Lupău își împărtășește bucuria și entuziasmul pentru venirea pe lume a celui de-al doilea copil, aducând un strop de lumină și speranță în inimile fanilor săi.

„O ființă mică… o să mă strige “mămică” O altă minune Dumnezeu a pus în pântecele meu și va pune curând în viața noastră de familie. Iair a fost binecuvântat să nu rămână singur pe lume și o să aibă un partener/ă de joacă, de necazuri și bucurii, un partener/ă sincer și loial pe viață!

În rugăciunile mele, mereu îi mulțumesc și îl rog pe Dumnezeu de sănătate … iar de curând am îndrăznit să-i cer “Doamne dacă vreodată vei mai binecuvânta casa noastră și familia cu un copil, aș vrea să fie cat mai curând ca să crească împreună cu Iair” și iată că…la fel ca de fiecare dată El mi-a ascultat rugăciunea. Ce mare binecuvântare!

Așadar minune care vei veni veni în viața noastră, vreau să știi că mami, tati și frățiorul tău te așteptăm iar iubirea noastră se va înmulți nu se va împărți.

Ce mai vreau să știi și ce i-am spus și fratelui tău…nu-ți promit că îți voi da marea și sarea în viața ta, dar îți promit că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu și atunci El îți va da tot ceea ce îți dorești! Crede-mă! Te iubesc minune, cu drag mami!, a scris Vlăduța Lupău, citată de spynews.ro.

Întâlnirea și povestea de dragoste dintre Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rus, este una cu accente de poveste. Celebră pentru vocea sa puternică și talentul său muzical, Vlăduța a împărtășit în trecut că pasiunea pentru muzică a jucat un rol esențial în cunoașterea și legătura cu partenerul său de viață.

Artista a dezvăluit că soțul ei, pe lângă faptul că este o prezență reconfortantă în viața sa, împărtășește și el aceeași pasiune pentru muzică. Având o voce minunată și abilități muzicale remarcabile, Adi Rus a fost o descoperire minunată pentru Vlăduța.

“Cântecul ne-a adus împreună”, a mărturisit Vlăduța Lupău, subliniind importanța muzicii în viața lor de cuplu. Această pasiune comună pentru muzică i-a unit și i-a adus mai aproape, creând legături și momente deosebite în relația lor.

Pentru cei doi, muzica nu este doar o formă de artă, ci și o modalitate de exprimare a sentimentelor și emoțiilor lor. Prin intermediul acestei pasiuni comune, au reușit să își consolideze legătura și să creeze amintiri frumoase împreună.

Astfel, povestea de dragoste dintre Vlăduța Lupău și Adi Rus este una în care muzica a jucat un rol central, aducându-i împreună și întărind legătura lor într-un mod special și profund.

”Îmi aduc aminte că-l mai puneam să cânte prin casă și ce credeți?! Cântă chiar bine! Ziceam uneori în glumă cum ar fi să facem o piesă împreună :)) De cunoscut… culmea eu cântam la un eveniment la el în sat la o petrecere restrânsă a unor prieteni de-ai lui. Cântecul ne-a adus împreună”, a spus aceasta, citată de gandul.ro.

Facebook Comments Box
Continue Reading

Stiri Mondene

ANDRA Încântă Românii din Diaspora cu Spectacolul „Tradițional 2”: Peste 12.500 de români entuziasmați la Wembley!

Dani Muresan

Published

on

ANDRA, celebra artistă din Câmpia Turzii, a oferit un spectacol remarcabil pe stadionul Wembley din Londra, adunând peste 12.500 de români entuziasmați cu concertul său „Tradițional 2”.

Încântându-i pe românii plecați peste hotare, concertul ei „Tradițional” a fost un adevărat triumf, confirmându-i poziția ca fiind cea mai bună voce a României.

Cu muzică populară și cântece tradiționale românești, ANDRA a strălucit pe scena Wembley, purtând cu mândrie portul popular, o reminiscență plină de nostalgia patriei.

„Tradițional 2” se prezintă ca o producție artistică complexă, îmbinând muzica live din genuri variate, de la muzică populară și pop, până la influențe rock și hip-hop. Diversitatea artiștilor participanți și a stilurilor muzicale au creat o experiență captivantă pentru public.

Pe 6 aprilie, ANDRA va încânta publicul și la Stuttgart, iar la București, „Tradițional 2” va umple Sala Palatului cu sunete magice pe 27 și 28 aprilie 2024, în apropierea sărbătorii de Paște. Cele două spectacole din Capitală au fost adăugate la cererea publicului, după ce două reprezentații similare, în septembrie 2023, au fost sold-out.

Facebook Comments Box
Continue Reading

Stiri Mondene

Mutu achiziționează un Mercedes-Benz GLE 53 AMG Coupe cu facelift pentru 120.000 de euro, primul exemplar de acest fel în România.

Stefan Petre

Published

on

Mutu devine primul român care achiziționează bijuteria ‘Briliantului’ de la CFR Cluj!

Adrian Mutu, antrenorul echipei CFR Cluj, continuă să-și exprime pasiunea pentru mașinile de lux, realizând o nouă achiziție spectaculoasă.

Recent, Mutu a investit nu mai puțin de 120.000 de euro într-un Mercedes-Benz GLE 53 AMG Coupe cu facelift, primul exemplar de acest fel care a ajuns în România.

Conform informațiilor furnizate de cancan.ro, bolidul este echipat cu un motor de 3 litri, dezvoltând impresionanta putere de 451 de cai-putere și atingând viteza maximă de 250 km/h.

La începutul carierei sale, în perioada în care a evoluat la Inter Milan după transferul de la Dinamo București, Mutu conducea un Alfa Romeo oferit de clubul milanez, însă acum se bucură de propria colecție de mașini de lux, care rivalizează cu cele ale altor mari fotbaliști precum Ronaldo sau Recoba.

Facebook Comments Box
Continue Reading

Cele mai citite