Sponsorizat
Stiri

Balul Vânătorilor de la Cluj: Meniu extravagant cu creveți, vin scump și „fructul pasiunii”

Sponsorizat
Sponsorizat

Meniu de lux la Balul Vânătorilor din Cluj: Somon, mistreț și whisky fin!

Sâmbăta trecută, Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca a găzduit Balul Vânătorilor, un eveniment organizat la cel mai înalt standard de Asociația Vânătorilor și Pescarilor Sportivi (AJVPS) și Asociația Privată de Vânătoare „Pisica Sălbatică”. În fruntea organizării s-a aflat Marius Hossu, președintele AJVPS, care a avut grijă ca participanții să se bucure de o seară memorabilă.

Festin culinar demn de capete încoronate

Meniul serii a fost unul exclusivist, ridicând întrebări chiar și în rândul participanților, care s-au întrebat dacă o asemenea desfășurare de forțe era necesară pentru un eveniment ce ar trebui să celebreze pasiunea pentru vânătoare și nu opulența.

Un bilet de acces la eveniment a costat 350 de lei, însă meniul și spectacolul artistic au depășit cu mult această valoare. Pe scenă au urcat artiști de renume precum Traian Ilea, Aurel Tămaș și Mihaela Grindean, în timp ce invitații au fost răsfățați cu preparate sofisticate.

Somon, creveți și pastramă de vită pentru aperitiv

Pentru început, invitații au fost serviți cu tartine cu somon, creveți tempura cu sos sweet chili, pastramă de vită cu mousse de ardei, mușchi file cu hrean, corăbioare de ardei umplute cu vinete și ruladă de cașcaval cu fructe confiate.

După o pauză de dans, participanții s-au bucurat de un preparat cald specific evenimentului: tochitură de carne de căprioară cu orez sălbatic. Felul principal a fost friptura de mistreț, servită alături de cartofi la cuptor, legume sote și salată de murături.

Desertul a fost la fel de extravagant: un tort imens de ciocolată, acompaniat de „fructul pasiunii”.

Băuturi alese pe sprânceană

Evenimentul a fost completat de o selecție impresionantă de băuturi. Pe lângă vin, bere și coniacuri rafinate, participanții au avut de ales între whisky Jack Daniels și Johnnie Walker Red Label, Vodka Absolut, shots-uri de Blue Kamikaze și Tequila. Cei mai pretențioși s-au delectat cu un coniac Jidvei vechi de 30 de ani. În plus, au fost disponibile nouă tipuri de cocktail-uri alcoolice și patru nealcoolice.

Un festin care a lăsat multe semne de întrebare: cât de necesară a fost această opulență și cine a achitat, de fapt, nota de plată?

Facebook Comments Box
Cosmin Ardelean

Recent Posts

Caz șocant la un liceu din Cluj-Napoca: ministrul Educației cere măsuri după agresarea gravă a unui copil

Un incident de o gravitate extremă petrecut la Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu” din Cluj-Napoca a…

5 hours ago

Ai 60 de minute? Athletic Sport Center le transformă într-un antrenament care chiar contează.

Aici nu pierzi timpul: ai un traseu clar, echipamente noi și mult spațiu de mișcare.…

19 hours ago

RCA devine obligatoriu pentru unele trotinete și biciclete electrice

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) estimează că aproximativ 7.500 – 30.000 de trotinete electrice ar…

21 hours ago

Tragedie pe Feleac: un bărbat a murit, iar trei persoane – între care o minoră – au fost rănite într-un accident grav la ieșire din Cluj-Napoca

O tragedie rutieră s-a produs sâmbătă dimineață pe DN1 E60, la ieșirea din Cluj-Napoca spre…

1 day ago

Arestat pentru agresiuni sexuale asupra mai multor femei, inclusiv o vârstnică de 74 de ani

n bărbat de 35 de ani din Cluj-Napoca a fost arestat preventiv pentru 30 de…

4 days ago

De Ziua Mondială a Diabetului, clujenii își pot testa gratuit glicemia

Vineri, 14 noiembrie 2025, clujenii au ocazia să își testeze gratuit glicemia, cu prilejul Zilei…

4 days ago