Categories: Eveniment

Clujean, dat în urmărire naţională. După ce a comis infracţiunile a fost liber o săptămână, din “lipsă de procedură”…

Agresiunia de la restaurantul turdean ”Sarea-n Bucate” a avut loc în data de 1 februarie, iar arestarea făptaşilor a fost aprobată abia în data de 13 februarie, din… lipsă de procedură. Unul dintre infractori e după gratii, însă celălalt e dat în urmărire naţională.
Clujeanul Andrei Gherman, cel care a fost implicat în bătaia de la restaurantul ”Sarea-n Bucate” din Turda, din seara zilei de 1 februarie, este dat la ”Persoane urmărite” pe siteul Poliției Naționale, transmite turdanews.net.

“DETALII: POSEDĂ MANDAT DE ARESTARE PREVENTIVĂ PENTRU O PERIOADĂ DE 30 DE ZILE EMIS DE CĂTRE JUDECĂTORIA TURDA PENTRU COMITEREA INFRACŢIUNII DE LOVIRE SAU ALTE VIOLENŢE”, precizează site-ul politiaromana.ro

Celălalt agresor din seara aceleiași zile, Sorin Vălean, a ajuns deja după gratii, fiind în arest preventiv, după ce a fost identificat de polițiști în Cluj-Napoca, la câteva zile după agresiune și după ce au început căutările lor.

Amintim că Sorin Vălean și Andrei Gherman au fost autorii unei agresiuni împotriva lui Alexandru Bolboacă, în seara zilei de 1 februarie 2023, la restaurantul ”Sarea-n Bucate” din zona Turda-Băi. Acuzaţii l-au desfigurat în bătaie pe Alexandru Bolboacă, asupra căruia au tăbărât cu pumnii și cu picioarele. De asemenea, Andrei Gherman a agresat-o și pe cea care administrează locația și a spart geamurile restaurantului.

„Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Turda efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal care vizează infracțiunile de tulburarea liniștii și ordinii publice, lovire sau alte violențe. Cercetările au fost demarate în urma sesizărilor primite la data de 1 februarie în jurul orei 21,50 referitoare la o stare conflictuală derulată în incinta unui local public din Turda. O persoană care a fost agresată fizic a primit îngrijiri medicale de specialitate.

Din cercetarile preliminare rezulta implicarea a 4 persoane. Un bărbat de 40 de ani a necesitat îngrijirile medicale. Cercetarile se află în derulare”, a comunicat IPJ Cluj în data de 2 februarie cu privire la incidentul din restaurantul turdean. 

CITEŞTE ŞI: Bătăușii de la restaurantul ”Sarea-n Bucate” din Turda sunt LIBERI până luni. Din lipsă de procedură…

Source link

Facebook Comments Box
Stefania Heinz

Recent Posts

Pasager în stare gravă pe un zbor Tarom: posibilitatea unei aterizări de urgență a fost luată în considerare

Un pasager aflat la bordul unei curse Tarom duminică seara a întâmpinat dificultăți medicale grave,…

1 week ago

Incident dramatic pe teren în timpul meciului dintre Ungaria și Scoția: fotbalist transportat de urgență la spital

Duminică seara, medicii au intervenit de urgență pe teren pentru a-i acorda primul ajutor fotbalistului…

1 week ago

Topul celor mai sigure orașe și cartiere din România: Vezi pe ce loc se află Clujul și care sunt zonele de evitat

Conform indexului T.R.A.I., realizat de Storia, platforma de anunțuri imobiliare lansată de OLX, Brașov, Oradea…

2 weeks ago

Cursuri pe șantierul de reconversie a fostei platforme Carbochim pentru studenții de la Facultatea de Construcții, printr-un parteneriat între UTCN și grupul IULIUS

Studenții de la Facultatea de Construcții, din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, au ocazia de…

2 weeks ago

VIDEO: Lucrări de conservare și modernizare la clădirea emblematică a „Uzinei Carbochim”, cu valoare ambientală pentru Piața 1 Mai din Cluj-Napoca

Clădirea-reper a "Uzinei Carbochim", cel mai mare producător de abrazive din România și un simbol…

2 weeks ago