Connect with us

Eveniment

Ioan Varga, patronul CFR-ului, spune că a băgat 30 de milioane de euro în club: „Investiția n-am făcut-o ca să o recuperez în doi ani”

Diana Petrescu

Published

on

Cum a ajuns Nelu Varga patron la CFR Cluj. „Eu pentru asta venisem: să fiu campion și să joc în Europa! Deci nici nu am intrat bine în fotbal și m-am curățat de 7 milioane de euro…” 1

Ioan Varga, omul cu banii de la CFR Cluj, a dezvăluit suma pe care a investit-o în cei peste 6 ani de când a preluat conducerea la formația din Gruia.„Noi avem o altă strategie și eu sper că de la vară încolo clubul să meargă pe un profit chiar bun.Și investiția n-am făcut-o ca să o recuperez în doi ani! Am făcut-o pur și simplu să îmi recuperez banii în 8-10 ani.Este important să fie sustenabil clubul și de acolo să aducă beneficii corespunzătoare care să mă satisfacă pe mine. Grosso modo, am pierdut în jur de 30 de milioane de euro, dar eu privesc lucrurile pe termen mediu și lung”, a declarat Varga la Fanatik.Patronul lui CFR Cluj a explicat însă și care sunt așteptările sale: „Eu cred că începând de sezonul viitor vom intra pe profit, inclusiv vânzare de jucători. Și acum avem oferte pe mai mulți jucători, dar n-am vrut să le dăm drumul în momentul ăsta”.Ioan Varga a vorbit și despre obiectivele echipei și nu a ascuns faptul că ofertele curg pentru cei mai importanți jucători ai lui Dan Petrescu: „Vrem să terminăm anul cu beneficiile sportive corespunzătoare. Am dorit să luăm titlul și apoi să stabilim pe cine și cum vindem sau pe cine mai aducem.Sunt vreo 7 jucători care au oferte. Avem niște acorduri confidențiale legate de vânzarea jucătorilor la vară și nu aș vrea să îi mai bulversez și mai mult”.Omul de afaceri ardelean a dezvăluit și care este bugetul anual al campioanei României: „Știu că în acest moment cheltuim pe an la CFR Cluj între 15 și 20 de milioane de euro. Să dea Dumnezeu să luăm și al șaselea titlu! Și al șaptea îmi doresc. Doamne-ajută!”.

Source link

Facebook Comments Box

Eveniment

Ed Sheeran, Artistul Anului 2024 în România, Anunță Suplimentarea Biletelor pentru Concertul din București!

Anamaria Ioana

Published

on

Ed Sheeran, artistul cel mai așteptat în România în 2024, se bucură de o cerere extraordinară pentru biletele de concert programat pe 24 august, la Arena Națională din București. Organizatorii au anunțat că, în urma solicitărilor intense din partea fanilor, au decis să suplimenteze locurile disponibile, atât în categoria C, cât și în categoriile A și B.

Ed Sheeran păstrează primul loc în Europa Top Hit : Europa FM

Această decizie vine ca un răspuns la entuziasmul și interesul neobișnuit manifestat de publicul român pentru spectacolul lui Ed Sheeran. Biletele s-au vândut rapid încă de la punerea în vânzare, iar cererea a fost atât de mare încât organizatorii au simțit nevoia de a extinde oferta pentru a mulțumi cât mai mulți fani dornici să participe la eveniment.

Ed Sheeran terá série documental na Disney+. Veja o trailer

Astfel, suplimentarea locurilor disponibile pentru acest concert subliniază încă o dată impactul și popularitatea enormă pe care Ed Sheeran le deține în România, confirmând că este cu siguranță unul dintre cei mai iubiți și respectați artiști ai momentului.

Ed Sheeran va concerta din nou în România anul viitor. Biletele vor fi puse  în vânzare joi - Stiri Brasov - News Brasov

În urma unui interes deosebit manifestat de fani, organizatorii concertului lui Ed Sheeran aduc o veste bună: locurile la categoria C, deja cunoscute că s-au epuizat, vor fi suplimentate. Astfel, biletele la prețul de 299 RON vor fi din nou disponibile pentru public. Mai mult decât atât, organizatorii au luat deja decizia de a suplimenta și categoriile A (499 RON) și B (399 RON), în anticiparea unei cereri crescute.
Ed Sheeran, cel mai dorit artist al anului 2024 în România. Au fost  suplimentate biletele la...
Biletele pot fi achiziționate online, de pe site-ul www.cts.eventim.ro. În momentul finalizării comenzii, se va aplica o taxă de comandă/serviciu de 2,5%. Pentru a asigura accesul echitabil la eveniment, fiecare fan al artistului, care va reveni pentru a doua oară în România, poate achiziționa maxim șase bilete la fiecare comandă. Biletele vor fi livrate în format electronic, înainte de data spectacolului, pentru a facilita accesul la eveniment.
Cât costă biletele la concertul Ed Sheeran de la București
Într-o mișcare deosebit de importantă, organizatorii transmit un ANUNȚ de maximă importanță: Toate site-urile oficiale ale agențiilor de bilete vor fi listate pe materialele de promovare ale turneului și pe www.edsheeran.com. Rugăm pe toți cei care doresc să achiziționeze bilete să o facă exclusiv de pe aceste site-uri autorizate.”

Facebook Comments Box
Continue Reading

Eveniment

𝐂𝐮𝐩𝐚 𝐕𝐥𝐚𝐝𝐞𝐚𝐬𝐚 𝐥𝐚 𝐬𝐜𝐡𝐢 𝐝𝐞 𝐭𝐮𝐫𝐚 – 𝐨 𝐞𝐝𝐢𝐭𝐢𝐞 𝐩𝐥𝐢𝐧𝐚 𝐝𝐞 𝐧𝐞𝐩𝐫𝐞𝐯𝐚𝐳𝐮𝐭

Stefania Heinz

Published

on

🔵Cu concurenți între ale căror date de naștere au existat chiar și diferențe de o jumătate de veac (cel mai tânăr participant la concurs a avut 13 ani, cel mai în vârstă – 63), cea de a VI-a ediție a Cupei Vlădeasa la schi de tură și schi alpinism, desfășurată sâmbătă, 10 februarie a.c., pe muntele omonim🏔, și-a întărit atributele:
▶️ O participare sportivă de top atât la proba ”scurtă” de schi de tură cât și le cea de schi alpinism, revenind pe Vlădeasa actuali dar și foști campioni naționali ai României;
▶️ O organizare exemplară în condițiile date, proba de schi alpinism (circa 16 km cu o diferență de nivel pozitivă cumulată de aproximativ 1550 metri) fiind etapă a Cupei României la Schi Alpinism Individual desfășurată sub egida Federației Române de Alpinism și Escaladă – FRAE;
▶️ O paletă foarte largă de participanți – atât sportivi profesioniști cât și amatori – cu categorii de la under 16 la Master 50+, cupa se adresează tuturor nivelurilor de vârstă;
▶️ Marcarea traseelor, delimitarea zonelor de tranziții, sistemul de penalizări și arbitrajul au fost implementate conform standardelor internaționale în domeniu;
▶️ O mare de voluntari neobosiți și sponsori generoși, gulaș excelent, ceai cald și băuturi energizante în permanență;
▶️ Și, evident, ca în fiecare an – vremea extrem de capricioasă: ploaie toată noapte înainte de concurs în zona startului, amânat jumătate de oră și mutat mai sus, ca să fie pe zăpadă. Iar sus era zăpadă… Organizatorii au refăcut urmele de pe traseu în dimineața concursului începând de la ora 6, căci o zăpadă căzută mai sus, în zona crestei, le-a acoperit. Dar totul a fost în limitele de vreme 🌨🌧🌬 cu care ne-a obișnuit Cupa Vlădeasa, una dintre cele mai incitante și pline de neprevăzut competiții.
⛷🏂🏆Cupa Vlădeasa la schi alpinism și schi de tură este organizată de Asociația Salvamont Vlădeasa, Serviciul Public Județean Salvamont-Salvaspeo Cluj, în parteneriat cu Consiliul Județean Cluj și Primăria Săcuieu.

Facebook Comments Box
Continue Reading

Eveniment

A început SlanăFest 2024 – Un Festival al Delicateselor Locale la Cluj-Napoca

Stefan Petre

Published

on

Sursa: facebook/SlanăFest

În perioada 1-4 februarie, pasionații de gastronomie din Cluj-Napoca sunt invitați să descopere și să deguste bunătățile locale expuse la SlanăFest 2024. Aflat la a 14-a ediție, acest eveniment a luat naștere într-o cafenea din Cluj și a evoluat de-a lungul timpului, transformându-se într-o tradiție culinară a Ardealului, inspirând mai multe localități să adere la această festivitate.

Inițial gândită ca o celebrare a meșteșugurilor culinare tradiționale, această serie de evenimente s-a transformat într-o tradiție a regiunii Ardealului, cu tot mai multe localități inspirate să organizeze propriile lor sărbători ale gastronomiei locale.

La Cafeneaua Bulgakov din Cluj-Napoca, 22 de mici producători își expun cu mândrie creațiile, oferind publicului ocazia de a gusta și aprecia diversitatea delicateselor locale. Într-o postare pe Facebook, organizatorii au dezvăluit ce surprize culinare au pregătit pentru această ediție a festivalului:

În cele cinci zile de târg al micilor producători (între 1 și 4 februarie) veți putea gusta toate bunătățile posibile și imposibile: cârnați, șuncă, slănini, feluri și feluri de cașcaval și brânzeturi, muștar, miere, siropuri, gemuri, vinuri și pălinci, toate una și una.”

Competiția sortimentelor de slănină, șuncă și cârnați se va desfășura sâmbătă, 3 februarie, între orele 15:00 și 17:00, oferind producătorilor o șansă de a-și evidenția creațiile în fața unei jurii și a publicului avid de gusturi autentice. Tot sâmbătă seara, de la ora 20:00, începe tradiționala degustare de vinuri cu slănină, un eveniment ce adaugă o notă rafinată experienței gastronomice.

Dincolo de competiții și degustări, SlanăFest 2024 este un prilej de întâlnire a comunității clujene cu producătorii locali, un moment în care pasionații de preparate artizanale pot descoperi povestea din spatele fiecărui produs și mâinile măiestre care stau la baza acestora.

Clujenii sunt invitați să participe cu bucurie la acest festival al gusturilor autentice, să descopere aromele tradiționale și să sprijine producătorii locali care contribuie la păstrarea și promovarea bogăției gastronomice a regiunii.

Facebook Comments Box
Continue Reading

Cele mai citite