Connect with us

Eveniment

Lacrimi și durere! Tânărul de 22 de ani care a murit în accidentul de pe Horea a fost înmormântat

Published

on

Lacrimi și durere! Tânărul de 22 de ani care a murit în accidentul de pe Horea a fost înmormântat

Tânărul de 22 de ani care şi-a pierdut viaţa în accidentul de pe strada Horea din Cluj-Napoca a fost înmormântat sâmbătă acasă, la Bistriţa.
Filip Barani a fost condus pe ultimul drum sâmbătă. Slujba de înmormântare a avut loc la o biserică neoprotestantă de pe strada Memorandumului din oraşul natal al tânărului, Bistriţa.

L-au plâns cu lacrimi rude și prieteni, iar ceremonialul a fost transmis în direct pe Facebook.

În mediul online au apărut mesaje de adio inclusiv în versuri:

”Nu am să te uit vreodată/ C-ai fost de unul singur, dar făceai cât o armată/ Mi-ai fost un camarad, un frate adevărat/ Lângă care am mâncat, am băut și am fumat/ Lângă care am crescut și am învățat/ Că un frate nu se lasă când e neajutorat/ Ai fost un om de bază, tot respectul pentru tine/ Că m-ai susținut în toate și ai fost mereu lângă mine/ La fel și eu cu tine, frate din altă mamă/ Dar vorbele-s degeaba, mai rău pun sare pe rană/Când apare soarele știu că-ți văd zâmbetul/ Rămâi fratele meu chiar dacă îmi ascund urletul/ Dar știu că ai trecut prin multe, odihnește-ți sufletul (….)”, scrie timponline.ro.

În accidentul rutier grav care a avut loc duminica trecută pe strada Horea din Cluj-Napoca au fost implicate două autoturisme, dintre care unul din Bistrița-Năsăud, în care se afla și Filip Barani, 22 de ani, împreună cu părinții lui. Acesta a murit, în timp ce părinții lui sunt grav răniți, fiind internați în continuare la Cluj, în spital.

De rânuielile înmormântării s-a ocupat Samuel Barani (25 de ani), fratele lui Filip, care este masterand la Academia Națională de Muzică ”Gheorghe Dima” din Cluj și cântă în Corul Operei Naționale Române din Cluj-Napoca.

Source link

Facebook Comments Box

Eveniment

Se ÎNCHIDE circulația pe strada Uliului

Published

on

Se ÎNCHIDE circulația pe strada Uliului

DISTRIBUIE

Primăria Cluj-Napoca anunță închiderea circulației auto pe strada Uliului, de la intersecția cu strada Donath, luni, 3 aprilie 2023, între orele 9.00-17.00.

Această măsură este necesară pentru efectuarea unor foraje în vederea întocmirii unei expertize tehnice, ca urmare a apariției unor fisuri ale sistemului rutier carosabil.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

DISTRIBUIE

Source link

Facebook Comments Box
Continue Reading

Eveniment

Record european pentru Ciprian Deac și Claudiu Petrila. Jucătorii de la CFR Cluj, greu de depășit

Published

on

Record european pentru Ciprian Deac și Claudiu Petrila. Jucătorii de la CFR Cluj, greu de depășit 1

CFR Cluj este una dintre echipele cu cele mai multe partide jucate în acest sezon. Campioana României a ajuns la 51 de meciuri disputate în actuala stagiune.Calendarul încărcat a făcut ca CFR Cluj să ofere doi jucători în topul mondial al fotbaliștilor cu cele mai multe partide bifate pentru echipa de club în sezon 2022 – 2023. Ciprian Deac este cel mai utilizat jucător al CFR-ului, acesta evoluând în 47 de partide.În clasamentul mondial, imediat după Deac vine Claudiu Petrila, informează prosport.ro.Dacă excludem ligile inferioare și campionatele din afara Europei, Deac și Petrila sunt pe locurile 2 și 3 în acest clasament. Un singur jucător care evoluează într-o primă ligă din Europa a bifat mai multe partide pentru echipa de club decât cei doi români. Este vorba de Jamie Mulgrew de la Linfield FC.Pe primele poziții mai apar jucători de la cluburi din ligile inferioare din Anglia și fotbaliști din Costa Rica.CFR a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu FCSBÎn cursul zilei de miercuri, CFR Cluj a anunțat că a scos la vânzare biletele pentru duelul programat peste o săptămână și jumătate. Prețul tichetelor variază de la 30 de lei la 600 de lei, după cum urmează:“Start la bilete online pentru meciul cu FCSBNe vedem în Gruia la derby-ul cu FCSB din 9 aprilie, de la ora 21:00! Începând de astăzi vă puteți cumpăra bilete online pentru meciul etapei a treia din play-offPrețurile tichetelor pentru meciul cu FCSB:Business Lounge – 600 lei
VIP B – 120 lei
VIP A – 100 lei
Tribuna 1 – 60 lei
Tribuna 2 – 50 lei
Peluză – 30 lei“, a transmis CFR.

Source link

Facebook Comments Box
Continue Reading

Eveniment

Cluj: Investiții de 3 milioane de lei la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase

Published

on

Cluj: Investiții de 3 milioane de lei la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, unitate sanitară aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, va realiza noi investiții, în valoare de peste 3.464.000 de lei.Resursele financiare vor fi utilizate atât pentru amenajarea unui sistem de transport pneumatic, cât și pentru achiziționarea unor echipamente, printre care se numără două spirometre, un oftalmoscop, o sondă pentru impedansmetru, un sistem cu bon de ordine pentru gestionarea numărului de persoane, dar și un ultracongelator.„Pentru ca pacienții să poată beneficia de servicii medicale de înaltă calitate, dotarea cu aparatură de ultimă generație este extrem de importantă. Încurajăm și susținem spitalele clujene să țină pasul cu evoluția tehnologică și să realizeze investițiile necesare pentru îmbunătățirea continuă a calității actului medical”, a transmis șeful CJ Cluj, Alin Tișe.De asemenea, banii vor fi utilizați și pentru realizarea documentațiilor necesare pentru pregătirea de noi investiții.

Source link

Facebook Comments Box
Continue Reading

Cele mai citite

Copyright © 2023 iLoveYouCluj. Webdesign & Marketing - iPublicitate