Connect with us

Eveniment

O companie din Cluj se extinde peste granițele României și anunță recrutarea a peste 60 de specialişti

Published

on

Oficial! Cluj Napoca în Scenariul Roșu. Lista noilor restricții

Oves Enterprise, companie din Cluj-Napoca specializată în dezvoltarea software, cu afaceri de circa 14 mil. lei la finalul anului 2021, anunţă deschiderea unui birou în Germania, la Munchen, şi extinderea echipei cu circa 60 de persoane anul acesta.„În prezent, avem 20 de clienţi în afara României, 10 dintre aceştia fiind în Germania. De aici şi dorinţa de înfiinţare a unui birou OVES Enterprise în Munchen. De asemenea, 80% din cifra de afaceri de anul trecut a fost generată de business din afara ţării, iar odată cu extinderea la nivel internaţional estimăm că ponderea va fi majorată spre 95%”, a spus Mihai Filip, CEO OVES Enterprise, pentru Ziarul Financiar.Pe parcursul anului 2021, cifra de afaceri a companiei OVES Enterprise a crescut de patru ori, ajungând la aproximativ 14 milioane de lei, iar pentru anul 2022, compania din Cluj îşi propune cel puţin dublarea veniturilor, ţinta asumată fiind de 30 de milioane de lei.„Observăm o creştere exponenţială a cererii globale de produse digitale. Credem că eforturile depuse în anii anteriori, precum şi investiţiile în creşterea echipei – doar anul trecut am alocat un milion de euro în resurse şi creşterea echipei, concomitent cu nivelul ridicat de încredere din partea clienţilor existenţi ne-au permis să profităm de cererea globală uriaşă de servicii şi produse digitale şi să accelerăm, astfel, businessul peste estimările iniţiale”.De asemenea, planurile de dezvoltare ale companiei pentru acest an vizează şi dublarea numărului de angajaţi, pentru a susţine extinderea pe piaţa internaţională. Astfel, de la 68 de membri, în 2021, echipa urmează să ajungă la 130 la finalul lui 2022.În prezent, cea mai mare parte din businessul OVES Enterprise este generat de serviciile de team/staff augmentation, în condiţiile în care compania are o echipă de consultanţi specializaţi pe cele mai importante tehnologii enterprise: Java, .net, Python, Big Data şi Front End (Angular, React etc).„În ultimii doi ani, portofoliul nostru de clienţi a crescut şi s-a diversificat cu companii mai mari, din industrii precum automotive şi fintech, iar proiectele pe care le livrăm pentru acestea sunt mai sofisticate, integrând tehnologii noi din sfera inteligenţei artificiale şi big data. Pentru anul în curs, planul nostru este să consolidăm capacităţile interne de vânzare şi de execuţie ale proiectelor, şi să beneficiem cu atât mai mult de certificările ISO9001 şi IS027001, atrăgând clienţi cu nevoi şi mai sofisticate şi proiecte de dezvoltare mai complexe, care să ne pună în valoare echipa”, a adăugat Mihai Filip.

Source link

Facebook Comments Box

Eveniment

Accident grav în Dej. Trei mașini au fost implicate. Un minor a fost transportat la spital cu răni multiple

Published

on

Accident grav în Dej. Trei mașini au fost implicate. Un minor a fost transportat la spital cu răni multiple

Un accident în care au fost implicate 3 autoturisme s-a produs la ieșirea din Dej spre Cuzdrioara, sâmbătă seară.
În urma acestuia, un minor de 15 ani a fost transportat la spital, cu multiple răni ușoare.

„La fața locului s-a deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD. Din informațiile primite de la apelant, o persoană are nevoie de îngrijiri medicale”, a transmis ISU Cluj.

Source link

Facebook Comments Box
Continue Reading

Eveniment

Mircea Bravo visează să facă un film cu un actor de Oscar în rol principal: „Leo, hai până în Cluj! Îți dau cazare la 5 stele”

Published

on

Mircea Bravo visează să facă un film cu un actor de Oscar în rol principal: „Leo, hai până în Cluj! Îți dau cazare la 5 stele”

Mircea Bravo visează să facă un film cu Leonardo DiCaprio în rol principal. Mircea Bravo deține deja de câțiva ani o companie de producție de film, care se pregătește deja să lanseze la toamnă prima producție, „Mirciulică”.Bravo visează ca, într-o zi, să se laude în distribuția unui film de-ale sale cu un mare câștigător de premiu Oscar, scrie wowbiz.ro.Actorul care e devenit celebru odată cu rolul său din filmul „Titanic” a jucat, de-a lungul carierei, în multe pelicule de succes și, în 2016, a câștigat, în sfârșit, mult doritul Oscar, pe care toți fanii și-l doreau pentru preferatul lor, pentru rolul principal din „The Revanant”. Mircea Bravo este și el un mare admirator al actorului american și ar muta munții din loc doar ca să-l aducă pe DiCaprio în orașul său.„O să-i dau un mesaj lui Leonardo DiCaprio să-i zic <<Leo, hai până în Cluj! Îți dau cazare la 5 stele. Stai și tu o lună și filmăm ceva frumos!>> Pentru Leo o să cumpăr și garsonieră. Cu DiCaprio mi-ar plăcea să joc în viitor!”, a mărturisit Mircea Bravo.Mircea Bravo comentează succesul generat de „Bunica” pe YoutubeLenuța Moldovan are 74 de ani, dar nu își arată vârsta. Este un personaj extrem de spumos și dezinvolt, prezent la TV cu mult înainte de a începe Mircea Bravo să realizeze conținut online. Comediantul este conștient de impactul septuagenarei, dar nu face abuz de hazul simpaticei doamne, scrie cancan.ro.„Clar, Tanti Lenuța e o persoană super-iubită, adică dacă eu am hate, că mai am și eu hate, e normal, la Tanti Leunța nu există așa ceva.Cred că e singurul personaj din România cu care nimeni nu are nimic rău, toată lumea o iubește.Noi suntem norocoși că filmăm cu ea și ea se bucură că filmează cu noi! Facem și clipuri fără ea, dar într-adevăr clipurile cu Tanti Lenuța sunt cele mai apreciate!Suntem foarte atenți cu chestia asta, să încercăm să nu facem prea des cu Tanti Lenuța, pentru că e ca un Lamborghini, nu vrei să o vezi în fiecare zi. Ai vrea să o vezi, dar te bucuri când o vezi o dată la o lună și jumătate, două.Și tot timpul facem clipuri naturale cu Tanti Lenuța, care prind, care sunt exact ce face ea în viața reală.Până la urmă, oamenii hotărăsc dacă e ceva tare sau nu, iar Tanti Lenuța e clar că are ceva mai mult decât o bunicuță simplă. Are carismă, n-are niciun fel de trac, e naturală, e autentică, și da, e specială!”, a declarat Mircea Bravo.

Source link

Facebook Comments Box
Continue Reading

Eveniment

Rareș, studentul de 10 de la UBB Cluj, a câștigat show-ul One True Singer și premiul de 50.000 de euro

Published

on

Rareș, studentul de 10 de la UBB Cluj, a câștigat show-ul One True Singer și premiul de 50.000 de euro 1

S-a aflat numele marelui câștigător One True Singer, odată cu difuzarea celui de-al zecelea episod pe platforma HBO Max, pe 27 mai 2022. Cel care a obținut marele premiu și un contract cu Global Records este Rareș Mariș, unul dintre cei mai versatili artiști din primul sezon al acestui reality-show.Rareș Mariș a fost student de 10 la Drept UBB, informează clujust.ro.Numele lui nu este unul complet străin de media. Rareș, azi în vârstă de 22 de ani, a mai apărut într-un concurs muzical în urmă cu 8 ani. Mai exact, în 2014, când avea doar 14 ani, a fost una dintre vedetele emisiunii lui Dan Negru. Este vorba de producția Next star de la Antena 1.Rareș a crescut între timp și a țintit mai mult. Dacă în 2014 câștigase un premiu de consolare la Next star, cel de popularitate, interpretând atunci melodia „Halo” a lui Beyonce, de data aceasta și-a adjudecat chiar trofeul One True Singer.Rareș a intrat, așadar, în posesia premiului de 100.000 de euro. Acesta e împărțit în felul următor: 50.000 se duc direct în contul lui, iar cealaltă sumă reprezintă valoarea contractului cu Global Records, cea mai importantă casă de producție muzicală din România și de peste hotare.„Confetti, nu mai vedeam nimic. Nu știu, guys… Băi, ne-am chinuit super-mult. Indiferent că am ieșit din primul episod sau că am câștigat, A fost mega-mega greu. Pentru asta îi felicit pe toți colegii mei. Vă mulțumesc încă o dată. Vă iubesc”, au fost cuvintele lui Rareș după ce a câștigat One True Singer, citat de fanatik.ro.One True Singer este unul din cele mai urmărite show-uri online, un adevărat fenomen în rândul adolescenților. Concursul a fost realizat sub formă de reality-show, mai mulți tineri dornici să facă muzică fiind închiși într-o casă și supuși unor probe grele în fiecare episod pentru a merge mai departe.

Source link

Facebook Comments Box
Continue Reading

Cele mai citite

Copyright © 2020 iLoveYouCluj. Webdesign & Marketing - iPublicitate