Connect with us

Eveniment

Poliţiştii din Bihor l-au depistat pe Boné Ferenc. Acesta este suspectat că a ucis-o pe Molnar Beata

Published

on

Poliţiştii din Bihor l-au depistat pe Boné Ferenc. Acesta este suspectat că a ucis-o pe Molnar Beata

Poliția a cerut ajutor cetăţenilor pentru găsirea lui Boné Ferenc. Poliţiştii clujeni au comunicat că îl caută pe bărbatul de 43 de ani pentru “clarificarea circumstanțelor în care a avut loc decesul” tinerei din Cluj. 
Este posibil să fi trecut 5 zile deja de când Beata Molnar a fost ucisă. Dispariţia acesteia a fost anuţată luni, 23 mai, iar cadavrul fetei a fost găsit miercuri, 25 mai. În cursul zilei de joi 26 mai, presa a făcut presiuni asupra poliţiei pentru a furniza informaţii despre cazul cuplului dispărut din Cluj-Napoca. 

Joi seara, IPJ Cluj a transmis un comunicat de presă în care transmitea că bărbatul de 43 de ani, fără măcar să îi precizeze numele acestuia, Bone Ferenc, precizând că a fost reţinut tocmai datorită faptului că a fost intens mediatizat cazul în presa locală şi naţională. 

“În urma activităților investigativ-operative, dar și a mediatizării situației în cauză, bărbatul în vârstă de 43 de ani a fost depistat de către polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, în acest moment aflându-se în custodia acestora”, a transmis IPJ Cluj. 

IPJ Cluj transmite că bărbatul a fost depistat în municipiul Oradea. Însă de aici înainte e foarte posibil să fie furnizate şi mai puţine informaţii presei despre ce s-a întâmplat cu adevărat în cazul crimei, tocmai pentru că va fi vorba despre o anchetă în desfăşurare care va intra pe mâna procurorilor. 

Ultimul loc în care Beáta Molnár a fost văzută în viață este cascada „Vălul Miresei” din Răchițele, Cluj – de unde cuplul a și trimis o fotografie unei prietene. Între momentul fotografiei făcută la cascadă – ultimul în care Beáta Molnár ar fi comunicat cu cineva și până când trupul ei ar fi fost abandonat sunt peste 24 de ore. Posibil ca într-o mare parte din acest interval, Boné Ferenc să fi umblat cu cadavrul iubitei în portbagajul mașinii.

La un moment dat bărbatul şi-ar fi luat jos numerele de înmatriculare de la mașină. Acesta a fost un detaliu care le-a atras atenţia anchetatorilor la un moment dat, mașina lui Boné Ferenc fiind surprinsă în Bihor pe o cameră cu numerele de înmatriculare demontate – cel puțin în partea din față.

Victima ar fi fost omorâtă în bătaie și posibil sugrumată, iar “iubitul” ei, suspect în acest caz, ar fi umblat mai multe ore cu cadavrul în mașină până l-a abandonat, pe un câmp, la marginea satului Corniţel din comuna Borod, judeţul Bihor, în zona unei benzinării dezafectate. Criminalul a acoperit cadavrul cu saci menajeri.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj a transmis că femeia a avut o moarte violentă. Ar fi fost bătută și și sunt semne că s-ar fi luptat ca să scape. Rudele ei au fost chemate la serviciul de medicină legală din Cluj-Napoca să o identifice. La Institutul de Medicină Legală a venit și mama fetei, însoțită de alte două persoane. Familia tinerei găsite fără viață este încă în stare de șoc, potrivit stitileprotv.ro.

Citeşte şi: IMAGINI cu locul unde a fost găsit cadavrul Beatei Molnár. Cum a acționat Ferenc Boné, principalul suspect

MOARTE VIOLENTĂ în cazul tinerei din Cluj. Poliția îl caută pe Boné Ferenc “pentru clarificări”

 

Source link

Facebook Comments Box

Eveniment

Nu sunt iubite manelele la Cluj? Mai mulți jandarmi decât spectatori în prima seară a festivalului de la Cămărașu

Published

on

Nu sunt iubite manelele la Cluj? Mai mulți jandarmi decât spectatori în prima seară a festivalului de la Cămărașu

Festivalul One de manele, organizat weekendul acesta la Cămărașu, județul Cluj, pare că nu se bucură de succesul așteptat. În prima seară a festivalului au participat destul de puțini spectatori, chiar dacă pe scenă a urcat Jador, unul dintre cei mai iubiți cântăreți al acestui tip de muzică.
Așadar, datorită lipsei scăzute a intereseului de la festivalul de manele, se pare că o parte importantă a jandarmilor pregătiți să asigure buna desfășurare a evenimentului vor fi trimiși acasă.

Jandarmii clujeani anunțaseră că vor fi peste 150 de efective la Cămărașu, dar aceștia au fost chiar mai mulți decât spectatorii plătitori de bilete.

În cea de-a doua zi a festivalului, sâmbătă, pe scena de la Cămărașu sunt așteptați să urce Nicolae Guță și fiica sa Nicoleta Guță. Rămâne de văzut dacă aceștia vor avea mai mult succes și vor reuși să strângă un public mai numeros decât a făcut-o celebrul Jador în ziua precedentă.

”Încercăm să aducem un alt fel de eveniment printre noi, alături de cei mai îndrăgiţi artişti ai genului şi momentului. Se asigură locuri de parcare auto pentru toţi participanţii, în imediată vecinătate a locaţiei. Posibilitate de campare în limita spaţiului disponibil”, anunțau organizatorii înaintea debutului festivalului.

Source link

Facebook Comments Box
Continue Reading

Eveniment

Foto/Video Cluj. Imagini de la Festivalul de manele. Mai mulți jandarmi decât spectatori în prima seară a festivalului de la Cămărașu?

Published

on

Foto/Video Cluj. Imagini de la Festivalul de manele. Mai mulți jandarmi decât spectatori în prima seară a festivalului de la Cămărașu?

A fost prima seară a Festivalului de manele de la Cămărașu, județul Cluj.Festivalul One de manele, organizat weekendul acesta la Cămărașu, județul Cluj, pare că nu se bucură de succesul așteptat, transmit cei de la Ziua de Cluj. În prima seară a festivalului au participat destul de puțini spectatori, chiar dacă pe scenă a urcat Jador, unul dintre cei mai iubiți cântăreți al acestui tip de muzică.One Festival: „#Jador❤️ ZIUA 1
Ne bucurăm că am avut ocazia de a petrece împreuna cu #Jador și cel mai super public în prima zi de festival 🎉
Vă așteptăm mâine, în 2 iulie 2022 , să ne distrăm alături de legendarul Nicolae Guță, Nicoleta Guță și formațiile lor pe scena #OneFestival 🥳🤩”Așadar, datorită lipsei scăzute a interesului de la festivalul de manele, se pare că o parte importantă a jandarmilor pregătiți să asigure buna desfășurare a evenimentului vor fi trimiși acasă.Jandarmii clujeani anunțaseră că vor fi peste 150 de efective la Cămărașu, dar aceștia au fost chiar mai mulți decât spectatorii plătitori de bilete.În cea de-a doua zi a festivalului, sâmbătă, pe scena de la Cămărașu sunt așteptați să urce Nicolae Guță și fiica sa Nicoleta Guță. Rămâne de văzut dacă aceștia vor avea mai mult succes și vor reuși să strângă un public mai numeros decât a făcut-o celebrul Jador în ziua precedentă.”Încercăm să aducem un alt fel de eveniment printre noi, alături de cei mai îndrăgiţi artişti ai genului şi momentului. Se asigură locuri de parcare auto pentru toţi participanţii, în imediată vecinătate a locaţiei. Posibilitate de campare în limita spaţiului disponibil”, anunțau organizatorii înaintea debutului festivalului, potrivit Antena 3.Video de la festivalul de manele

Source link

Facebook Comments Box
Continue Reading

Eveniment

Accident Cluj GRAV. O tânără de 21 de ani a murit, alte 3 persoane, duse la spital

Published

on

Accident Cluj GRAV. O tânără de 21 de ani a murit, alte 3 persoane, duse la spital

Un grav accident de circulație a avut loc în această dimineață în localitatea Ciucea, din județul Cluj. O tânără de 21 de ani a murit, iar alte trei persoane au fost transportate la spital.„Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit în această dimineață la un grav accident rutier petrecut la ieșire din localitatea Ciucea spre Cluj-Napoca. Apelul de urgență a fost primit în jurul orei 7:10, iar pentru misiune au fost mobilizate o autospecială și un echipaj SMURD.În sprijin a venit și o ambulanță SAJ. Ajunși la fața locului, pompierii au găsit două autoturisme avariate. Într-un autoturism se afla o tânără încarcerată și inconștientă, în stop cardio-respirator. Folosind echipamentele din dotare, pompierii au descarcerat-o și au predat-o echipajelor medicale, care au început manevrele de resuscitare.În ciuda eforturilor depuse de echipajul de pe ambulanță și de către pompieri, medicul a constatat decesul tinerei de 21 de ani. De asemenea, alte trei persoane au fost transportate la spital în stare de conștiență și cu leziuni minore. Mai exact, a fost vorba despre doi bărbați și o minoră de 10 ani”, a transmis ISU Cluj.

Source link

Facebook Comments Box
Continue Reading

Cele mai citite

Copyright © 2020 iLoveYouCluj. Webdesign & Marketing - iPublicitate