Connect with us

Eveniment

Primarul Bogdan Pivariu și familia sa, victimele unei campanii abjecte de dezinformare: „Nivelul la care s-a ajuns depășește orice limită”

Published

on

Primarul Bogdan Pivariu și familia sa, victimele unei campanii abjecte de dezinformare: „Nivelul la care s-a ajuns depășește orice limită"

Edilul celei mai mari comune din țară se află în centrul unei campanii de dezinformare agresive. Membrii familiei sale – de la fetița de doar șase ani la soție și tată – au fost ținta unor așa-zise dezvăluiri pe care primarul le cataloghează drept mincinoase și calomnioase.
Primarul Floreștiului a transmis un mesaj, pe pagina sa de Facebook, în care cataloghează informațiile apărute despre el și familia sa drept „complet mincinoase”.

Bogdan Pivariu anunță că a inițiat procedurile de chemare in instanță a celor responsabili de campania îndreptată împotriva familiei sale și îi asigură pe floreșteni că va continua să lupte pentru dezvoltarea comunei.

Edilul pune campania agresivă care a avut ca țintă familia sa pe seama deciziilor pe care le-a luat pentru a îndrepta problemele mari din Florești, decizii care au lezat interesele personajelor care acum îl atacă.

„În ultima perioadă, au apărut în spațiul public mai multe informații complet mincinoase, avându-mă ca subiect pe mine și pe familia mea.

În momentul în care am decis să îmi asum rolul de edil al Floreștiului, mi-am asumat și riscul ca diverse personaje să mă atace, personaje ale căror interese ar putea fi lezate prin deciziile ferme pe care le luăm pentru a îndrepta problemele mari din Florești.

Cu toate acestea, nivelul la care s-a ajuns cu aceste informații calomnioase în spațiul public, la adresa mea, a soției mele, a tatălui meu, a fetiței mele și chiar a unui bun profesionist din comunitatea noastră decedat recent, depășește orice limită. Dezmint public aceste informații și vă aduc la cunoștință că am inițiat procedurile de chemare în instanță a celor responsabili. Îi asigur pe cei vinovați că nu vor scăpa nepedepsiți.

În orice societate liberă, suntem obligați să reacționăm atunci când diverse personaje îndoielnice, sub pretextul unor drepturi fundamentale cum sunt acelea la libera exprimare și informare, promovează în spațiul public din Florești informații mincinoase.

Vă asigur în continuare de implicarea mea totală în dezvoltarea Floreștiului, dar vă asigur în același timp că astfel de acțiuni reprobabile nu vor rămâne nesancționate”, a transmis Bogdan Pivariu în mesajul video postat pe rețelele de socializare.

În ultimele zile, au apărut în spațiul public informații care încercau să îl discrediteze pe edilul din Florești promovând agresiv ideea că acesta ar fi fost depistat pozitiv pentru consum de substanțe interzise în urma unui control în trafic și, totodată, că ar avea probleme în căsnicie.

Niciuna dintre acuzații nu a putut fi probată de cei care le-au lansat. Mai mult, nici informațiile legate de controlul în trafic la care ar fi fost supus primarul din Florești nu au fost confirmate de autoritățile în domeniu până la ora publicării articolului.

Source link

Facebook Comments Box

Eveniment

Tânăr de 19 ani din Turda, reținut pentru că a agresat sexual o minoră de 8 ani

Published

on

Tânăr de 19 ani din Turda, reținut pentru că a agresat sexual o minoră de 8 ani

Un tânăr de 19 ani din Turda a fost reținut de polițiști după ce ar fi agresat sexual o fetiță de 8 ani.
Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au dispus reținerea, la data de 20 septembrie ,pentru 24 de ore a unui tânăr, de 19 ani, din municipiul Turda, cercetat pentru comiterea infracțiunii de agresiune sexuală.

“În fapt, cercetările au fost demarate la data de 20 septembrie a.c., în urma unei sesizări cu privire la faptul că în aceeași zi, în jurul orei 19.30, o minoră de 8 ani, ar fi fost agresată sexual de către tânărul în cauză. În urma sesizării, polițiștii l-au depistat pe acesta, iar în baza probatoriului administrat, au dispus reținerea lui pentru 24 de ore”, a transmis IPJ Cluj.

În cursul zilei de azi, 21 septembrie, acesta a fost prezentat instanței, cu propunere de luare a măsurii preventive pe o perioadă de 30 de zile, măsură admisă de judecătorul de drepturi și libertăți. 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

Source link

Facebook Comments Box
Continue Reading

Eveniment

Incendiu pe strada Cantonului. O baracă a luat FOC

Published

on

Incendiu pe strada Cantonului. O baracă a luat FOC

Un incendiu s-a produs, vineri dimineață, pe strada Cantonului din Cluj-Napoca. Flăcările au cuprins o baracă.  
“Referitor la solicitarea pentru stingerea unui incendiu ce a cuprins o baracă situată pe str. Cantonului din municipiul Cluj-Napoca, vă facem precizarea că focul a fost stins  în mare parte de către proprietari”, a transmis ISU Cluj.

Au ars haine și alte bunuri depozitate în baracă, conform pompierilor.

Din fericire, nu au fost persoane care să solicite consult medical. 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

Source link

Facebook Comments Box
Continue Reading

Eveniment

Restaurantul Fair Play, un nume în Cluj de 30 de ani, a fost redeschis: „Suntem aceeași echipă, inclusiv la bucătărie, deci „gustul” Fair Play a rămas același”

Published

on

Restaurantul Fair Play, un nume în Cluj de 30 de ani, a fost redeschis: „Suntem aceeași echipă, inclusiv la bucătărie, deci „gustul” Fair Play a rămas același”


Restaurantul Fair Play a fost redeschis după 10 luni de pauză. Problemele restaurantului au început în anul 2022 când a fost închis temporar de Protecția Consumatorilor. La scurt timp după control, restaurantul a fost scos la vânzare pentru suma de 1,5 milioane euro.”Restaurantul se vinde cu absolut tot, clădire, tot spațiul dotat, practic «la cheie». Prețul este de 1.500.000 de euro, negociabil. Au existat oferte de cumpărare până acum, dar nu vă pot oferi detalii legate de sume. Am decis pur și simplu să vindem (restaurantul Fair Play – n. red). Nu cu un scop anume, nu sunt probleme. Ne retragem. 30 de ani sunt 30 de ani. Nu are cine să continue (activitatea – n. red.)”, declara reprezentanta restaurantului Fair Play, potrivit stiridecluj.ro.Cu toate acestea, după 10 luni de pauză, restaurantul a fost redeschis.Contactată de Cluj24, unul dintre proprietarii restaurantului, Kerekes Dobay Dorottya Etelka, a declarat:„Da, e adevărat, începând din 19 septembrie, Fair Play e din nou operațional. Suntem aceeași echipă, inclusiv la bucătărie, deci „gustul” Fair Play a rămas același. Totul se desfășoară acum într-un mediu nou, renovat, dar care și-a păstrat „eticheta” la care ținem atât de mult.Am vrut să vindem anul trecut, din păcate cumpărătorii nu s-au înghesuit iar cei care au tatonat s-au temut de lucruri ascunse. Dovadă că n-a fost nimic necurat la mijloc e și faptul că am reintrat în circuit în aceeași formulă. Ne-a prins bine pauza asta, și personalului și nouă, ca acționari, cel puțin din punct de vedere mental. Am avut timp să reflectăm la ceea ce vom face și acum punem în practică toate gândurile din această perioadă.V-așteptăm cu drag să regăsiți plăcerea de a lua masa la Fair Play.”

Source link

Facebook Comments Box
Continue Reading

Cele mai citite

Copyright © 2023 iLoveYouCluj. Webdesign & Marketing - iPublicitate