Sponsorizat
Categories: Eveniment

Recenziile clujenilor la noul restaurant „Taverna Racilor” din Iulius Mall: „Aspect de cantina….La Cluj într-un an ești pa”

Sponsorizat
Sponsorizat


Taverna Racilor, inaugurată de Pescobar la Iulius Mall Cluj, are parte de feedback negativ pe Google. 
Clienții restaurantului spun că aspectul localului sugerează o atmosferă înghesuită și timpi de așteptare de până la 1,5 ore, iar rezervările par să nu fie respectate.

Recenziile pe Google ridică semne de întrebare, unele persoane remarcând că există numeroase evaluări false de cinci stele, chiar înainte de deschiderea oficială a localului.

Un client prezent sâmbătă seara a notat că a așteptat peste o oră și jumătate pentru o mâncare care, la prețurile practicate, nu a impresionat.

Mai mult, preparatele nu au fost la nivelul așteptărilor, un exemplu fiind caracatița supracoaptă care s-a dezmorțit la atingere, posibil parte din rețeta Taverna Racilor. În lipsa unor alternative similare în Cluj, probabil că localul va avea o perioadă inițială aglomerată.

Iată câteva dintre cele peste 100 de recenzii de pe Google ale localului „Taverna Racilor” din Cluj:

”Aspect de cantina. Restaurantul a fost deschis înainte de a fi terminate finisajele. Mobilier ieftin și nici un obiect din restaurant nu te face sa te simți ca ai fi într-un local de top. Grupurile sanitare nefinisate și fără accesorii, gen coș de gunoi, servetele sau uscator de maini. Mancarea acceptabila ca și gust”.

”Am avut rezervare făcută pentru 4 persoane si ne-au trimis acasă… pe toți 4 căci mesele erau ocupate cu alți clienți fidelizati… care au intrat cât noi așteptam la rând cu rezervare în brațe..”.

”Nesimțiți din prima zi. Rezervarea făcută cu o săptămâna înainte nu a mai fost luată în calcul și ni s-a cerut să stăm la rând, însă pentru bombardierii și pițipoancele din oraș se găseau locuri pe loc. Asta e, fiecare local își fidelizează ce clientelă vrea”.

„Cu părere de rău pentru brand dar fructele de mare (platou la grătar sunt JALNICE !!!”

„Fructe de mare multe și de proasta calitate. Cine știe cum trebuie să fie, clar nu mănâncă aici!”

”Gogule nu așa se deschide un restaurant, fără baie, fără muzică și cu 20 de muncitori între clienți. Bodyguarzii aia ce servesc? De doi lei. La Cluj într-un an ești pa”.

Source link

Facebook Comments Box
Stefania Heinz

Recent Posts

Pelerinajul de la Nicula – Rugăciune, lumină și speranță în ziua Adormirii Maicii Domnului

La poalele blânde ale dealului din satul Nicula, la câțiva kilometri de Gherla, Mănăstirea „Adormirea…

7 days ago

IULIUS – 25 de ani de inovație în retail și regenerare urbană în România

IULIUS marchează un sfert de secol de activitate, timp în care a redefinit standardele retailului…

1 week ago

Cluj-Napoca interzice fumatul în parcuri, stații și baze sportive. Amenzi până la 500 lei

De astăzi, 13 august, în Cluj-Napoca intră în vigoare o măsură importantă pentru sănătatea publică:…

1 week ago

Un român schimbă istoria neuroștiinței la Stanford: Sergiu Pașca, pionier în modelarea creierului uman

Sergiu Pașca, cercetător român de renume internațional, face istorie în domeniul științelor comportamentale la Universitatea…

1 week ago

Patru cetățeni străini, prinși cu bijuterii furate la un festival din Cluj

Cluj-Napoca, început de august. Orașul pulsează sub luminile și sunetul unui festival de muzică. În…

1 week ago

Metroul din Cluj intră în faza subterană: au început lucrările la puțul de lansare pentru TBM-uri

Metroul din Cluj intră în faza subterană: lucrări la 24 de metri adâncime Luni, 11…

1 week ago