Connect with us

Eveniment

Voluntarii 4×4 s-au pus la dispoziția autorităților la Cluj

Published

on

Voluntarii 4x4 s-au pus la dispoziția autorităților la Cluj

În bază protocoalelor naționale de colaborare, Asociația Salvatorilor Voluntari (ASV) Rescue 4×4 a început acțiunile pentru susținerea eforturilor instituțiilor statului din Cluj fiind la dispoziția autorităților pe toată perioadă necesară.
Coordonatorii ASV s-au prezentat la centrul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Cluj pentru stabilirea sarcinilor, cu diverse instituții ale statului (Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Serviciul Mobil de Urgență Reanimare și Descarcerare). La această discuție au participat reprezentați de la organizațiile Beard Brothers, Tineretul Național Liberal.

Membrii ASV au fost solicitați de către prefectul Clujului, Mircea Abrudean, să distribuie alimente persoanelor aflate în carantină. Aceștia vor participa la acțiunea de distribuire a alimentelor și a logisticii forțelor de ordine ce supraveghează centrele de carantină.

ASV a făcut o donație la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU Cluj) constând în hârtie pentru imprimante/xerox, șervețele și hârtie igienică, birotică.

Din 15 martie a început acțiunea de introducere a datelor în sistemul informatic național. Voluntarii s-au prezentat la comandamentul de lucru și s-au apucat de sortat fișe, de introdus în sistemul național a persoanelor infectate cu coronavirus.

„S-a lucrat la foc continuu până târziu în noapte, când ni s-a transmis că se așteaptă să sosească alte fișe începând cu ziua de luni, 16 martie, să se prezinte voluntarii pentru a continuă introducerea datelor în sistem. Din acel moment, voluntarii ASV au fost în permanență la dispoziția autorităților competențe.

Membrii ASV află în permanență conectați cu instituțiile statului. Toți membrii asociației au luat la cunoștință riscurile la care se expun care au fost trimise la ISU ca să fie luați în evidența autorităților”, spun reprezentanții asociației.

 

După București și Ilfov, Clujul are cei mai mulți membri activi ai ASV, peste 300, disponibili permanent. Persoanele care doresc să susțină cu donații, alimente, birotică și alte lucruri pot contacta ASV la numărul de telefon 0743.062.756  

Source link

Facebook Comments Box

Eveniment

Se ÎNCHIDE circulația pe strada Uliului

Published

on

Se ÎNCHIDE circulația pe strada Uliului

DISTRIBUIE

Primăria Cluj-Napoca anunță închiderea circulației auto pe strada Uliului, de la intersecția cu strada Donath, luni, 3 aprilie 2023, între orele 9.00-17.00.

Această măsură este necesară pentru efectuarea unor foraje în vederea întocmirii unei expertize tehnice, ca urmare a apariției unor fisuri ale sistemului rutier carosabil.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

DISTRIBUIE

Source link

Facebook Comments Box
Continue Reading

Eveniment

Record european pentru Ciprian Deac și Claudiu Petrila. Jucătorii de la CFR Cluj, greu de depășit

Published

on

Record european pentru Ciprian Deac și Claudiu Petrila. Jucătorii de la CFR Cluj, greu de depășit 1

CFR Cluj este una dintre echipele cu cele mai multe partide jucate în acest sezon. Campioana României a ajuns la 51 de meciuri disputate în actuala stagiune.Calendarul încărcat a făcut ca CFR Cluj să ofere doi jucători în topul mondial al fotbaliștilor cu cele mai multe partide bifate pentru echipa de club în sezon 2022 – 2023. Ciprian Deac este cel mai utilizat jucător al CFR-ului, acesta evoluând în 47 de partide.În clasamentul mondial, imediat după Deac vine Claudiu Petrila, informează prosport.ro.Dacă excludem ligile inferioare și campionatele din afara Europei, Deac și Petrila sunt pe locurile 2 și 3 în acest clasament. Un singur jucător care evoluează într-o primă ligă din Europa a bifat mai multe partide pentru echipa de club decât cei doi români. Este vorba de Jamie Mulgrew de la Linfield FC.Pe primele poziții mai apar jucători de la cluburi din ligile inferioare din Anglia și fotbaliști din Costa Rica.CFR a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu FCSBÎn cursul zilei de miercuri, CFR Cluj a anunțat că a scos la vânzare biletele pentru duelul programat peste o săptămână și jumătate. Prețul tichetelor variază de la 30 de lei la 600 de lei, după cum urmează:“Start la bilete online pentru meciul cu FCSBNe vedem în Gruia la derby-ul cu FCSB din 9 aprilie, de la ora 21:00! Începând de astăzi vă puteți cumpăra bilete online pentru meciul etapei a treia din play-offPrețurile tichetelor pentru meciul cu FCSB:Business Lounge – 600 lei
VIP B – 120 lei
VIP A – 100 lei
Tribuna 1 – 60 lei
Tribuna 2 – 50 lei
Peluză – 30 lei“, a transmis CFR.

Source link

Facebook Comments Box
Continue Reading

Eveniment

Cluj: Investiții de 3 milioane de lei la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase

Published

on

Cluj: Investiții de 3 milioane de lei la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, unitate sanitară aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, va realiza noi investiții, în valoare de peste 3.464.000 de lei.Resursele financiare vor fi utilizate atât pentru amenajarea unui sistem de transport pneumatic, cât și pentru achiziționarea unor echipamente, printre care se numără două spirometre, un oftalmoscop, o sondă pentru impedansmetru, un sistem cu bon de ordine pentru gestionarea numărului de persoane, dar și un ultracongelator.„Pentru ca pacienții să poată beneficia de servicii medicale de înaltă calitate, dotarea cu aparatură de ultimă generație este extrem de importantă. Încurajăm și susținem spitalele clujene să țină pasul cu evoluția tehnologică și să realizeze investițiile necesare pentru îmbunătățirea continuă a calității actului medical”, a transmis șeful CJ Cluj, Alin Tișe.De asemenea, banii vor fi utilizați și pentru realizarea documentațiilor necesare pentru pregătirea de noi investiții.

Source link

Facebook Comments Box
Continue Reading

Cele mai citite

Copyright © 2023 iLoveYouCluj. Webdesign & Marketing - iPublicitate