Connect with us

Media

Noul Serial “Shogun” Debută Astăzi pe Disney Plus După O Așteptare de Șase Ani

Anamaria Ioana

Published

on

Astăzi, primele două episoade din serialul “Shogun” sunt disponibile pe platforma Disney+. Creatorii acestei producții afirmă că romanul lui James Clavell a reprezentat sursa lor principală de inspirație. Lansat la cinci ani după apariția romanului din 1975, primul serial “Shogun” a fost primit cu entuziasm și a obținut un succes remarcabil.

Serialul Shogun are premiera pe Disney+. Toate detaliile noului serial -  Pagina de seriale

Serialul își propune să fie o readaptare fidelă a romanului bestseller publicat în 1975. Cu presiunea și așteptările crescute, întrucât primul serial “Shogun” a apărut la cinci ani după publicarea cărții și a stabilit noi standarde de rating în SUA. De altfel, „Shogun” a obținut un total de 14 nominalizări la premiile Emmy și a câștigat trei premii, inclusiv pentru cel mai bun serial limitat.

Justin Marks și Rachel Kondo, cei doi creatori ai noului „Shogun”, promit o poveste epică. Te poți aștepta la o adaptare hollywoodiană a Japoniei feudale din anii 1600, oferind o ilustrare autentică a vieții din acea perioadă și a luptei pentru supraviețuire într-o societate plină de pericole și provocări.

FX Reaches Back over 400 Years for Its Next Ambitious Series, Adapting the  Hit Novel 'Shogun' - The Japan News

 

Astăzi, primele două episoade din serialul „Shogun” debutează pe platforma Disney+. Creatorii acestei producții afirmă că romanul lui James Clavell a reprezentat sursa lor principală de inspirație. Lansat la cinci ani după publicarea romanului din 1975, primul serial „Shogun” a înregistrat un succes remarcabil.

Facebook Comments Box
Continue Reading
Advertisement Agentie Marketing Online Cluj
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Media

Florin Piersic i-a adresat un mesaj lui George Burcea, care va interpreta rolul lui Alexandru Ioan Cuza într-un film: „Cel mai bine știi ce să facă? Să vorbească cu mine, așa să-i spui”

Tudor Calinescu

Published

on

Florin Piersic a luat atitudine în ceea ce privește rolul lui Alexandru Ioan Cuza într-un film recent, oferindu-și gândurile sincere și exprimându-și dezamăgirea față de o situație personală anterioară similară. Celebra sa apariție în filmul „Rug și Flacără” (1979), în care a jucat rolul lui Cuza, își păstrează amprenta de-a lungul anilor.

Actorul a dezvăluit într-un interviu pentru Fanatik că, deși a fost distribuit de regizorul Adrian Petringenaru pentru acest rol, nu a fost informat că vocea sa va fi înlocuită în post-producție. Piersic a mărturisit că această decizie l-a afectat profund, mai ales că, la vizionarea filmului, a constatat că vocea pe care o aude nu era a sa. Acest lucru a creat o discrepanță între interpretarea sa vizuală și experiența auditivă, afectându-i percepția asupra filmului.

Recent, actorul a aflat că George Burcea urmează să interpreteze rolul lui Alexandru Ioan Cuza într-un alt film și a dorit să-i transmită un mesaj. În primul rând, îl sfătuiește pe Burcea să se documenteze temeinic despre viața și personalitatea lui Cuza, la fel cum a făcut și el în trecut. Piersic consideră că acest lucru îl va ajuta să ofere o interpretare mai credibilă și autentică. De asemenea, sugerează că ar fi benefic ca Burcea să discute cu el direct pentru a înțelege mai bine profunzimea și nuanțele personajului pe care urmează să-l interpreteze.

În mediul online, Burcea a anunțat cu entuziasm că va juca într-un film și că rolul său va fi cel al domnitorului Alexandru Ioan Cuza. Acest anunț a stârnit curiozitatea și interesul publicului, iar Burcea a subliniat importanța și responsabilitatea de a reda credibil un personaj istoric atât de semnificativ pentru România modernă.

În altă ordine de idei, Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a fost premiat recent la Gala Premiilor Literare pentru cartea sa de memorii intitulată „Viața este o poveste”. Această distincție a reprezentat o recunoaștere a contribuției sale remarcabile în lumea literaturii, oferind publicului o perspectivă inedită asupra vieții și carierei sale artistice.

Facebook Comments Box
Continue Reading

Floresti

Un cuplu din Floresti cu doi caini unul fara lesa ca in jungla sa napustit la 2 femei care se plimbau. A intervenit Politia – VIDEO

Tudor Calinescu

Published

on

Cand unii se cred deasupra legii, hipsteri si nonconformisti, pentru cei care cred ca se cuvine orice si ei sunt ofticati pe politie.

O zi minunata in comuna Floresti, unde se pare ca nici pe camp nu mai poti iesi linistit sa iti plimbi cainii.  Adica poti, dar trebuie sa stii clar ca o sa sfarsesti la politie . Pe scurt: am iesit afara cu Sasha si Joy pe camp dupa cum se vede. La un moment dat au aparut cele doua individe , Joy era in lesa, Sasha era fara. Sasha s-a apropiat de ele fara sa le atinga .. pe ele sau caruciorul. Au inceput sa zbiere la noi sa ne tinem cainele, desi saracul Sashel nu facea absolut nimic. Am fost injurati cu accent moldovenescm, m-am enervat si le-am spus sa se duca dracu odata de langa noi pentru ca imi agita cainii. S-au indepartat la 10 m de noi si au dat un telefon . Dupa vreo 10 minute s-a prezentat specimenul din video care ne cere sa ne legitimam.. In momentul in care am vrut sa plecam de acolo pentru ca nu facusem absolut nimic,organul din video il prinde pe Sebi de brat.Sotia organului si mama sotiei au sarit sa imi ia camera video . De acolo se vede totul. Cam asa decurge o zi obisnuita din viata unui om care iese linistit sa isi plimbe cainii PE CAMP! O sa reeditez povestea, inca tremur de nervi — in Floresti”, a descris scena Sebastian.

Facebook Comments Box
Continue Reading

Media

Vlad Pascu își susține nevinovăția: Neașteptându-se la pietoni pe drum, încearcă să scape de arest

Anamaria Ioana

Published

on

Vlad Pascu, suspect într-un caz de conducere sub influența drogurilor soldată cu decesul a doi tineri, a făcut noi declarații în fața magistraților în ziua de marți. În ciuda faptului că s-a recunoscut că a urcat la volan în stare de influență și că tragedia a avut loc, Pascu a afirmat că nu a anticipat niciodată posibilitatea unei astfel de tragedii. Motivul invocat de el a fost că nu și-a imaginat că ar putea fi pietoni pe un drum național unde viteza maximă admisă este de 90 de kilometri pe oră.

Procesul lui Vlad Pascu, amânat pentru 14 martie 2024. Tânărul care a ucis  2 studenți în localitatea 2 Mai a rămas fără avocat | AUDIO : Europa FM

Vlad Pascu, tânărul acuzat că s-a urcat drogat la volan și a provocat moartea unui băiat și a unei fete în 2 Mai, își contestă arestul preventiv și solicită plasarea în arest la domiciliu. Motivul invocat de acesta este dorința de a se pregăti pentru a se înscrie la facultate. Pascu a prezentat marți, în fața magistraților, argumentul că nu i-a observat pe tinerii care mergeau pe marginea drumului și că nu a anticipat niciodată prezența lor pe acea șosea. El a subliniat că regretă profund faptele și că nu a avut timp sau vizibilitate pentru a preveni accidentul. Pascu a negat orice intenție de a provoca tragedia și a recunoscut că a condus sub influența substanțelor interzise.

Începe procesul lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis doi tineri la 2  Mai. Judecătoarea a întrebat dacă Sebastian (mortul) este în sală

Tânărul se află în arest preventiv din 20 august 2023 și a cerut înlocuirea acestei măsuri preventive cu una mai blândă, dar cererea i-a fost respinsă de instanță.

Facebook Comments Box
Continue Reading

Cele mai citite