Media

Vlad Pascu își susține nevinovăția: Neașteptându-se la pietoni pe drum, încearcă să scape de arest

Vlad Pascu, suspect într-un caz de conducere sub influența drogurilor soldată cu decesul a doi tineri, a făcut noi declarații în fața magistraților în ziua de marți. În ciuda faptului că s-a recunoscut că a urcat la volan în stare de influență și că tragedia a avut loc, Pascu a afirmat că nu a anticipat niciodată posibilitatea unei astfel de tragedii. Motivul invocat de el a fost că nu și-a imaginat că ar putea fi pietoni pe un drum național unde viteza maximă admisă este de 90 de kilometri pe oră.

Vlad Pascu, tânărul acuzat că s-a urcat drogat la volan și a provocat moartea unui băiat și a unei fete în 2 Mai, își contestă arestul preventiv și solicită plasarea în arest la domiciliu. Motivul invocat de acesta este dorința de a se pregăti pentru a se înscrie la facultate. Pascu a prezentat marți, în fața magistraților, argumentul că nu i-a observat pe tinerii care mergeau pe marginea drumului și că nu a anticipat niciodată prezența lor pe acea șosea. El a subliniat că regretă profund faptele și că nu a avut timp sau vizibilitate pentru a preveni accidentul. Pascu a negat orice intenție de a provoca tragedia și a recunoscut că a condus sub influența substanțelor interzise.

Tânărul se află în arest preventiv din 20 august 2023 și a cerut înlocuirea acestei măsuri preventive cu una mai blândă, dar cererea i-a fost respinsă de instanță.

Facebook Comments Box
Anamaria Ioana

Recent Posts

Drulă și USR mint și își bat joc din nou de clujeni!

Aflat în turism electoral la Cluj, președintele USR, Cătălin Drulă, unul dintre groparii dezvoltării României,…

23 hours ago

Toscana din Ardeal: Un colț de vis ce te transpune în Italia! Descoperă cine a creat acest loc magic în Transilvania

”I Giardini di Zoe”, cunoscută și sub numele de ”Grădina Zoei” sau ”Grădinile Banpotoc”, reprezintă…

5 days ago

Primăvara înfloritoare pe malurile Someșului din Cluj: Culorile vibrante ale florilor de mai încântă privirile și îmbie la contemplare

Cu primăvara în toi, Clujul își dezvăluie splendoarea verde, iar florile de mai colorează malurile…

6 days ago

VIDEO: Unul dintre condamnații în procesul jaf la Banca Transilvania Cluj duce un stil de viață asemănător cu cel al mafioților americani din Epoca de Aur

Andrei Hosu, unul dintre cei doi tineri acuzați și condamnați pentru implicarea în marele jaf…

7 days ago

Malurile Someșului capătă treptat aspectul Sena pariziana

Malurile Someșului prind viață și încep să evolueze către aspectul caracteristic al marilor râuri europene.…

1 week ago