Connect with us

Politica

PNL a validat candidatura lui Emil Boc pentru un nou mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca

Calin Roman

Published

on

PNL a validat candidatura lui Emil Boc pentru un nou mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca

PNL a validat candidatura lui Emil Boc pentru un nou mandat de primar al municipiuui Cluj-Napoca, a anunțat www.monitorulcj.ro

Actualul primar al municipiului Cluj-Napoca va pleca cu prima șansă, indiferent de adversarii pe care îi va avea la alegerile locale din vara acestui an.

Daniel Buda, președintele PNL Cluj, a confirmat că pe lângă Emil Boc au mai fost validate încă 27 de candidaturi la nivelul județean.

„Am validat 28 de candidaturi la funcția de primar, printre care și a celor de orașe și municipii din județul Cluj. Astfel, la Cluj-Napoca a fost validată candidatura lui Emil Boc pentru un nou mandat de primar și nu am nicio emoție în privința sa, deoarece faptele sale vorbesc. Sunt convins că Emil Boc va fi confirmat de clujeni în funcția de primar al Clujului la alegerile din vară”, a spus Buda, potrivit sursei citate.

Emil Boc a fost ales în funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca pentru prima dată în 2004, fiind reales în 2008, dar atunci nu a dus mandatul la căpăte deoarece a fost numit prim-ministru al României. Edilul a revenit în forță în 2012 și 2016, atunci când a mai câștigat două mandate.

Source link

Facebook Comments Box

Actualitate

Donald Trump a fost victima unei tentative de asasinat (Video)

Dani Muresan

Published

on

Fostul președintele Donald Trump a fost victima unei tentative de asasinat în timpul unui miting din districtul Butler, unde mulțimea a fost martora unor momente dramatice. „Președintele Trump mulțumește forțelor de ordine și primilor respondenți pentru reacția lor rapidă în timpul acestui act odios,” a declarat purtătorul de cuvânt Steven Cheung într-un comunicat. „El este bine și este examinat la o unitate medicală locală. Vor urma mai multe detalii.”

Serviciul Secret a confirmat într-un comunicat că „fostul președinte este în siguranță.”

Procurorul districtului Butler, Richard Goldinger, a declarat într-un interviu telefonic că presupusul atacator a fost ucis și cel puțin un participant la miting a fost omorât.

Incidentul a avut loc în timpul ultimului miting al lui Trump înainte de deschiderea Convenției Naționale Republicane de luni. Trump, candidat prezumtiv al Partidului Republican, prezenta un grafic cu cifrele traversărilor ilegale la graniță când au început să răsune focuri de arma prin mulțime.

Când s-a auzit prima explozie, Trump a spus „Oh” și și-a dus mâna la ureche în timp ce alte două bubuituri se auzeau și el s-a aplecat. În acel moment, cineva se poate auzi spunând lângă microfonul de la pupitrul lui Trump, „Culcați-vă, culcați-vă, culcați-vă, culcați-vă!” în timp ce agenții l-au imobilizat pe fostul președinte.

Trump putea fi văzut mai târziu ducând mâna dreaptă spre față, părând să aibă sânge pe față. S-a ascuns rapid în spatele podiumului în timp ce agenții din echipa sa de protecție s-au grăbit pe scenă și se auzeau țipete din mulțimea de câteva mii de oameni. Focurile de arma au continuat în timp ce agenții aveau grijă de el pe scenă.

Mulțimea a aplaudat când Trump s-a ridicat și a făcut un gest de victorie cu pumnul, semnalizând că era bine. Cortegiul său a părăsit ulterior locul, însă starea sa nu era cunoscută imediat.

Poliția a început evacuarea terenului de târguri la scurt timp după ce Trump a părăsit scena, descriind zona ca pe o scenă a unei crime. Investigațiile continuă pentru a determina motivele și detaliile exacte ale acestui incident șocant.

 

Facebook Comments Box

Continue Reading

Actualitate

Deputatul Sabin Sărmaș a jignit vârstnicii Clujului, făcându-i „oi” și provocând un conflict între generații!

Stefania Heinz

Published

on

Deputatul Sabin Sărmaș a provocat un val de indignare și tensiuni între generații printr-o declarație controversată adresată vârstnicilor din Cluj-Napoca. Într-o postare pe o rețea socială, ulterior ștearsă, Sărmaș a descris persoanele în vârstă din Cluj ca fiind “oi“, afirmând că “Bătrânii sunt oi, votează cu Boc pentru că sunt înțepeniți în proiect“.

Acest incident ridică semne de întrebare asupra maturității și capacității de înțelegere a deputatului privind importanța și contribuția vârstnicilor la bunul mers al societății. Comentariile sale jignitoare nu doar că au provocat furie, dar au și evidențiat o lipsă de considerație față de cei care au contribuit semnificativ la dezvoltarea României.

Declarațiile lui Sărmaș contravin spiritului de unitate între generații care a caracterizat Cluj-Napoca în ultimele două decenii. Orașul a fost un model de toleranță și incluziune, unde fiecare cetățean, fie tânăr, fie vârstnic, a avut un loc și a fost respectat.

Reacțiile negative nu au întârziat să apară. Cetățenii și liderii locali au criticat dur afirmațiile deputatului, subliniind importanța unirii generațiilor și a respectului reciproc. „Cheia este unirea generațiilor, avem nevoie ca toate generațiile să se înțeleagă între ele, trebuie să unim oamenii, nu să-i învrăjbim între ei”, au declarat reprezentanți ai comunității clujene.

Rămâne de văzut cum va evolua cariera politică a lui Sabin Sărmaș după acest incident prin care a pierdut total încrederea vârstnicilor. O întrebare care rămâne pe buzele multora este cum se vor simți Sărmaș și propria sa familie la vârsta senectuții, dacă vor fi tratați cu același dispreț. Zecile de mii de vârstnici ai Clujului, inclusiv bunicii deputatului, merită un respect deosebit și o atitudine demnă din partea tuturor, mai ales a celor aleși să îi reprezinte.

Facebook Comments Box

Continue Reading

Politica

Drulă și USR mint și își bat joc din nou de clujeni!

Dani Muresan

Published

on

Aflat în turism electoral la Cluj, președintele USR, Cătălin Drulă, unul dintre groparii dezvoltării României, aruncă din nou cu praf în ochii opiniei publice. Trebuie să ai tupeu de tupeu, “marca USR” ca, după ce ai scos Centura Metropolitană a Clujului din PNRR și ai tăiat aproape toți banii pentru Metroul de la Cluj, să vii ACUM și să minți cu privire la aceste proiecte.

Centura Metropolitană a Clujului a fost introdusă în PNRR de către miniștrii PNL, Lucian Bode și Marcel Boloș. Cu sprijinul miniștrilor Bode, Boloș și Grindeanu, am reușit să obținem o nouă finanțare pentru Centură iar vineri, 24 mai a.c, încep lucrările la primul tronson al Centurii Metropolitane a Clujului, tronsonul Florești- Cluj, ruta de transport cea mai aglomerată din România.

Domnule Drulă, sunteți laureat al premiului național pentru gargară, minciună și manipulare. Vă asigurăm că alegerile din 9 iunie, clujenii vor alege dezvoltarea, performanța în administrație și vor alege oamenii care, prin fapte, au contribuit decisiv la creșterea calității vieții cetățenilor și care au făcut din Cluj un municipiu și un județ european. Iar această echipă este echipa PNL Cluj.
Minciuna are picioare scurte, domnule Drulă!

Material comandat de Partidul Național Liberal Cluj, Cod Mandatar Financiar 21240015

Facebook Comments Box

Continue Reading

Cele mai citite