Prin Oras

Capturi Aeriene Fascinante de la Turnurile de pe Frunzișului, realizate de Sergiu Razvan

În timp ce un val dens de ceață îmbrățișează Cluj-Napoca, artistul și fotograful cu drona, Sergiu Razvan, surprinde orașul sub o perspectivă cu totul nouă și captivantă. Astăzi, el ne încântă cu o serie impresionantă de imagini aeriene, captate deasupra celor iconice Turnuri de pe Frunzișului, ilustrând frumusețea și misterul ceaței ce învăluie orașul.

Cu ajutorul tehnologiei moderne, Sergiu Razvan reușește să captureze scene unice, ce dezvăluie o atmosferă magică și enigmatică. În aceste imagini, turnurile vechi de pe Frunzișului par să se ridice din ceață ca niște coloane de poveste, conturându-se vag în lumina difuză a dimineții.

Cu fiecare imagine, Sergiu Razvan ne poartă într-o călătorie vizuală fascinantă, invitându-ne să explorăm și să ne pierdem în misterul ceaței. De la perspective aeriene, orașul devine o panoramă ireală, unde clădirile se îmbină cu aburi albi și cu umbre vagi, creând un tablou irepetabil și îndrăzneț.

Aceste fotografii nu sunt doar capturi de momente, ci opere de artă în sine, care ne invită să reflectăm asupra frumuseții efemere și a trecerii timpului. În ele, Sergiu Razvan surprinde nu doar orașul, ci și emoția și povestea din spatele fiecărui cadru.

Astfel, prin talentul său și tehnologia modernă, Sergiu Razvan ne oferă o perspectivă unică asupra Clujului într-o zi cu ceață, aducând în prim-plan frumusețea și farmecul acestui fenomen natural. Apreciem efortul și talentul său și așteptăm cu nerăbdare să vedem ce alte minuni ne va dezvălui în viitoarele sale proiecte fotografice.

Foto: Sergiu Razvan

Facebook Comments Box
Stefania Heinz

Recent Posts

Nicu Ceaușescu: ”Nici în 20 de ani nu veți reuși să zugrăviți ce a construit tata”

Declarația lui Nicu Ceaușescu din 20 iulie 1992, de la procesul în care era judecat,…

8 mins ago

Florin Piersic a fost Transferat de la Institutul Inimii din Cluj-Napoca la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un Avion SMURD, Seara Trecută

Medicul din Cluj-Napoca care l-a operat pe Florin Piersic, despre starea de sănătate a marelui…

2 hours ago

Mașina lui Bobby din Dallas, Descoperită la Iulius Mall Cluj – Vezi Imaginile

O Frumusețe de Mercedes Decapotabil, Asemănătoare Celei Conducute de Actorul Patrick Duffy în Serialul Dallas…

8 hours ago

Un Locuitor dintr-un bloc din Gheorgheni Se Întreabă Cum Să bea Vecinul O Supă Din Cocoșul Enervant?” / Răspunsul Neașteptat Pe Care L-a Primit

Problema creșterii găinilor între blocuri este una semnificativă în anumite zone în care casele vechi…

20 hours ago

1 Mai la Hoia, Tradiții Clujene: Mici, Bere și Dansuri Populare în Imagini din 1973, 1983 și 1984 – FOTO

Fotografiile ce ilustrează sărbătoarea de 1 Mai de la Hoia din anii '70 și '80…

22 hours ago