Sanatate

Au activat Planul Roșu pentru intervenție de urgență.13 persoane au fost intoxicate într-o fabrică din Câmpia Turzii.

La nivelul dispeceratului Integrat ISU-SAJ a fost primită o solicitare de urgență de la o fabrică situată pe strada Laminoriștilor din municipiul Câmpia Turzii. Potrivit informațiilor inițiale, 13 persoane au suferit o intoxicație cu o substanță necunoscută în cadrul fabricii.

Toate cele 13 persoane implicate au fost conștiente și cooperante, dar au acuzat stări de rău, motiv pentru care a fost activat Planul Roșu de intervenție pentru a gestiona situația de urgență.

Echipele de intervenție au acționat prompt, iar spațiul în care lucrau persoanele intoxicate a fost ventilat. La locul incidentului au fost mobilizate o autospecială cu apă și spumă, 2 ambulanțe SMURD și 3 echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) pentru a acorda asistența medicală necesară.

Într-un update ulterior, la ora 13:45, reprezentanții ISU Cluj au comunicat că toate cele 14 persoane afectate au fost evaluate de către echipajele medicale. Din fericire, simptomele prezente au fost ușoare, iar nicio persoană nu a necesitat transportul la spital până în acel moment.

În final, la ora 14:04, s-a confirmat că toate cele 13 persoane afectate au fost asistate medical, iar toate au refuzat transportul la spital, ceea ce indică că starea lor nu prezintă o gravitate majoră. Situația a fost gestionată cu succes de către echipele de intervenție, iar autoritățile vor continua să monitorizeze evoluția stării de sănătate a persoanelor afectate.

Facebook Comments Box
Stefan Petre

Recent Posts

Toscana din Ardeal: Un colț de vis ce te transpune în Italia! Descoperă cine a creat acest loc magic în Transilvania

”I Giardini di Zoe”, cunoscută și sub numele de ”Grădina Zoei” sau ”Grădinile Banpotoc”, reprezintă…

3 days ago

Primăvara înfloritoare pe malurile Someșului din Cluj: Culorile vibrante ale florilor de mai încântă privirile și îmbie la contemplare

Cu primăvara în toi, Clujul își dezvăluie splendoarea verde, iar florile de mai colorează malurile…

4 days ago

VIDEO: Unul dintre condamnații în procesul jaf la Banca Transilvania Cluj duce un stil de viață asemănător cu cel al mafioților americani din Epoca de Aur

Andrei Hosu, unul dintre cei doi tineri acuzați și condamnați pentru implicarea în marele jaf…

5 days ago

Malurile Someșului capătă treptat aspectul Sena pariziana

Malurile Someșului prind viață și încep să evolueze către aspectul caracteristic al marilor râuri europene.…

6 days ago

Carmen Grebenișan din Cluj transmite un mesaj delicat după divorțul de soțul ei, Alex Militaru:”Nu trebuie să mulțumești pe toată lumea”

La o lună de la despărțirea de soțul său, Alex Militaru, Carmen Grebenișan a transmis…

6 days ago