Sanatate

Descoperirea Cauzei Morții Alexandrei, Femeia Gravidă Decedată la Maternitatea din Botoșani

Ultimile Informații Dezvăluite în Cazul Morții Alexandrei, Tânăra Gravidă în Vârstă de 25 de Ani Decedată la Botoșani! Tânăra a Suferit în Agonie pe Patul de Spital timp de Ore. Raportul INML a fost Făcut Public de Către Anchete

Conform raportului INML, tânăra gravidă în vârstă de 25 de ani a pierit din cauza septicemiei, declanșată de o sarcină oprită în evoluție. Anchetele au relevat că fătul din pântecele Alexandrei era decedat de câteva zile. Conform estimărilor, cel mai probabil, copilul său s-a stins cu 2-4 zile înainte. Această situație a declanșat un proces denumit putrefacție intrauterină.

Cu toate acestea, dacă s-ar fi intervenit în timp util, viața Alexandrei ar fi putut fi salvată.

Concluzia generală este că raportul de necropsie susține teza inițială (…) respectiv de sarcină oprită în evoluție de 48-96 ore lipsită de intervenție, fără tratament antibiotic, fără chiuretaj, cu rezultatul de trombembolism pulmonar și edem pulmonar care au condus la decesul pacientei, se precizează în raportul INML.

Rezultatele Raportului INML Dezvăluie Cauza Morții Alexandrei, Femeia Însărcinată de 25 de Ani din Botoșani. ‘Ar Fi Putut Fi Salvată

După publicarea raportului INML, Vlad Miron, fratele Alexandrei, a exprimat o furie profundă. Într-o declarație pentru Antena 3, el a afirmat că raportul confirmă ceea ce se știa deja: că sora lui a murit din cauza neglijenței și ignorării. Vlad Miron a acuzat că medicii de la Maternitatea din Botoșani au închis ochii la tragedie și au încercat să distrugă reputația Alexandrei prin speculații nefondate.

Acum avem și raportul de necropsie și este așa cum am susținut încă de la început, că Alexandra a murit după ce a fost ignorată și neglijată. Medicii de la Botoșani închid toate speculațiile vizavi de moartea Alexandrei, cum că ar fi luat diferite siropuri, sau ar fi încercat să își provoace singura avortul sau alte minciuni care vin tot din partea unor medici de la Maternitatea Botoșani care, din ce văd eu, încearcă să îi ia apărarea criminalei. Un fel de părtași la crimă. Din moment ce încerci să aperi un criminal, ești cumva părtaș la crimă, a declarat Vlad Miron.

Tânărul este extrem de revoltat de situație și susține că este necesar ca specialiștii să răspundă la întrebări cheie pentru a face dreptate și a încheia ancheta.

„În acest moment așteptăm ca experții noștri să răspundă la câteva întrebări cheie pentru rezolvarea cazului, dar trebuie să și analizeze toate constatările efectuate de Medicina Legală. După ce vom primi verdictul de la experții noștri, probabil se va termina ușor-ușor și ancheta și va începe procesul.

Medicii nu au intervenit absolut deloc. După cum au spus mai mulți experți, în opt ore, de trei ori o puteau salva. Experții nu spun degeaba treaba asta. În primul rând, dacă în cele opt ore îi făceau o analiză de sânge, îi făceau un EKG, sunt niște analize obligatorii pe care ei nu le-au făcut.

Puteau să o salveze pe Alexandra. Am văzut că au mai spus acolo că laboratorul nu a primit nicio analiză. Doctorița a spus că a dat ordin să i se recolteze analize, iar asistentele au spus că nu au reușit. Alexandra era o fire calmă, ea singură cerea să fie chiuretată. Oare dacă cerea să fie chiuretată, nu ar fi stat să i se recolteze niște analize de sânge?, a mai spus Vlad Miron.

Facebook Comments Box
Anamaria Ioana

Recent Posts

Drulă și USR mint și își bat joc din nou de clujeni!

Aflat în turism electoral la Cluj, președintele USR, Cătălin Drulă, unul dintre groparii dezvoltării României,…

7 hours ago

Toscana din Ardeal: Un colț de vis ce te transpune în Italia! Descoperă cine a creat acest loc magic în Transilvania

”I Giardini di Zoe”, cunoscută și sub numele de ”Grădina Zoei” sau ”Grădinile Banpotoc”, reprezintă…

4 days ago

Primăvara înfloritoare pe malurile Someșului din Cluj: Culorile vibrante ale florilor de mai încântă privirile și îmbie la contemplare

Cu primăvara în toi, Clujul își dezvăluie splendoarea verde, iar florile de mai colorează malurile…

5 days ago

VIDEO: Unul dintre condamnații în procesul jaf la Banca Transilvania Cluj duce un stil de viață asemănător cu cel al mafioților americani din Epoca de Aur

Andrei Hosu, unul dintre cei doi tineri acuzați și condamnați pentru implicarea în marele jaf…

6 days ago

Malurile Someșului capătă treptat aspectul Sena pariziana

Malurile Someșului prind viață și încep să evolueze către aspectul caracteristic al marilor râuri europene.…

6 days ago