Connect with us

Social

Detalii șocante! Polițistul acuzat că s-a masturbat la Iulius Mall Cluj făcea asta și la Vivo

Published

on

Subcomisar de poliție din Satu Mare, acuzat că s-a masturbat într-o cabină de probă a magazinului Bershka, din Iulius Mall Cluj, ar fi făcut același lucru și la Bershka, în Vivo Cluj.

Unul dintre agenții de pază de la magazinul din Iulius Mall Cluj, a povestit ce s-a întâmplat în 12 februarie și a declarat că subcomisarul din Satu Mare ar fi făcut asta și în trecut, dar a fost ”iertat” pentru că ar fi folosit legitimația de polițist. În plus, se știa că se masturbează și în magazinul din Vivo Cluj.

La cabina de probă a lăsat ușa întredeschisă și au văzut clienții ce făcea și ne-au anunțat. A mai fost pe aici și a făcut exact același lucru, dar atunci era șef o doamnă, care l-a lăsat să plece. A spus și atunci că este polițist. Acum, este șef un domn care nu a mai acceptat situația și a chemat poliția. 

După ce l-am scos din cabină, în 12 februarie, unui coleg i-a pus mâna în gât și i-a rupt cravata”, a spus agentul de pază.

Acesta a spus că se știe că făcea același lucru și în Vivo Cluj, tot la același magazin, și, culmea, de fiecare dată în aceeași cabină.

Subcomisarul este acum cercetat de Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj. În cursul săptămânii viitoare subcomisarul acuzat de practica ”onanismul” într-o cabina de probă va fi adus la magazin pentru reconstituire.

În data 12.02.2020 ora 16:00, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către dispecerul de pază a complexului Iulius Mall, despre faptul că în jurul orei 16:00  a fost depistată o persoana de sex masculin, care practica “onanismul” într-o cabina de probă din magazinul Bershka, din incinta complexului Iulius Mall din municipiul Cluj-Napoca.  Urmare a legitimării persoanei în cauză , acesta și-a declinat calitatea de ”polițist”, avand gradul de subcomisar de politie, în cadrul SCCO Satu Mare”, precizează Poliția.

Facebook Comments Box

Social

Cluj: Accident pe strada Nicolae Titulescu! O motocicletă a fost făcută praf în urma unei ciocniri cu un autoturism – FOTO

Published

on

Cluj: Accident pe strada Nicolae Titulescu! O motocicletă a fost făcută praf în urma unei ciocniri cu un autoturism - FOTO

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe strada Nicolae Titulescu. „În accident au fost implicate o motocicletă și un autoturism. Motociclistul a fost preluat de echipajul de la Serviciul de Ambulanță Județean, fiind conștient și cooperant. 
În paralel, pompierii asigură măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor. Intervenim cu o autospecială cu modul de descarcerare”, transmite ISU Cluj

Source link

Facebook Comments Box

Continue Reading

Social

Parcul Feroviarilor va fi redat publicului larg peste o lună: „De pe băncile actuale abia se vede râul, dar e îmbucurător să vedem alei cu dale și iarbă”

Published

on

Parcul Feroviarilor va fi redat publicului larg peste o lună: „De pe băncile actuale abia se vede râul, dar e îmbucurător să vedem alei cu dale și iarbă”

Clujenii se vor putea bucura în curând de cele peste 5 hectare modernizate ale Parcului Feroviarilor. Înaintea investiției de 9 milioane de euro, parcul se afla într-o stare deplorabilă. Clujenii se vor putea bucura în curând de cele peste 5 hectare modernizate ale Parcului Feroviarilor, civicii clujeni au verificat cum arată parcul cu o lună înainte de redarea în circuit pentru publicul larg. Cei de la comunitatea „Someșul nostru” spun că de pe băncile actuale abia se vede râul, dar e îmbucurător să vadă zone umede cu stufărișuri, alei permeabile, alei cu dale și iarbă ori flori. Oamenii au ajuns să se bucure de lucrurile simple, făcute cu bun simț, după ce câteva zone ale Clujului au fost intens betonate (vezi aici: VIDEO din dronă. „Pavaje, betoane și puțin verde”, clujenii sunt dezamăgiți de lucrările la Parcul Ștefan cel Mare, cu care se laudă Boc).
„E Parcul Feroviarilor cu o lună înainte de redarea în circuit pentru publicul larg. Ne-ar fi plăcut să comunice cu Someșul nostru cu maluri mai line, că de pe băncile actuale abia se vede râul, dar e îmbucurător sa vedem zone umede cu stufărișuri, alei permeabile, alei cu dale și iarbă ori flori. Trunchiurile de copaci la râu au fost idee bună ca sa avem priveliște la apă. Spre deosebire de Parcul Armătura, decizia salutară a arhitectului a fost de a nu tăia copacii la râu, chiar dacă s-a defrișat cam invaziv în parc. Ne-am implicat din 2008 ca parcul sa fie preluat de Primărie de la Ministerul Transporturilor, cam mult până la redare în circuit și s-a acceptat cu scopul de a susține dezvoltarea imobiliară, care pune pe piața acum apartamente extrem de scumpe și clădiri mult prea înalte folosindu-se de bunuri publice pentru profit, în condițiile în care noi ne-am implicat cvasivoluntar pentru bunuri comune.Totuși, sunt mai multe plusuri decât minusuri. Unul dintre parcurile copilăriei noastre este acum disponibil pentru noi, pentru copiii noștri, dar să sperăm că și pentru multe alte vietăți la acest spațiu public verde imens pe care îl vedem la râu, un parc al Someșului la nivel metropolitan, continuu, o infrastructură verde-albastră, care ne va scoate din poluarea și stresul zilnic. În momentul de față, culoarul verde albastru la Someș, realizat cu Soluții Bazate pe Natură, este cea mai generoasă idee de spațiu public verde din România, alaturi de salba de lacuri de pe Colentina, dar noi suntem mult mai avansați în proiectare și realizare față de București”, au transmis cei de la comunitatea „Someșul nostru”.

Source link

Facebook Comments Box

Continue Reading

Social

Noi detalii ies la iveală în urma decesului Laurei Roșca. Bărbatul în casa căruia se cazase tânăra: „Nu am să comentez nimic. Doar condoleanţe familiei”

Published

on

Noi detalii ies la iveală în urma decesului Laurei Roșca. Bărbatul în casa căruia se cazase tânăra: „Nu am să comentez nimic. Doar condoleanţe familiei”

Apar noi detalii din ancheta deschisă în cazul Laurei Roșca, tânăra de 34 de ani din Turda, cunoscută în lumea muzicii ca DJ Lalla, care a fost găsită moartă pe plajă.Un om al străzii a găsit pe plaja din Mamaia, în zona cluburilor, un telefon, o pereche de căşti şi încălţăminte şi a anunţat autorităţile, potrivit unor surse judiciare citate de News.ro. Anchetatorii au stabilit că aceste obiecte îi aparţineau Laurei Roşca.
Ipoteza investigatorilor este că femeia a lăsat obiectele pe ţărm, a intrat în mare, iar apoi, după ce şi-a pierdut viaţa, valurile i-au scos trupul la mal, într-o zonă apropiată de cea unde se aflau bunurile ei.Bărbatul în casa căruia se cazase tânăra a refuzat să dea detalii despre ultimele clipe din viaţa acesteiaBărbatul din Constanța a fost audiat timp de 10 ore.  Laura l-ar fi cunoscut pe TikTok și venise la acesta cu puțin timp înainte de a-și pierde viața. Joi dimineață, înainte ca trupul ei să fie găsit de turiști, Laura ar fi plecat din locuința lui pentru a vedea răsăritul de soare.Luat la întrebări de către jurnaliști, bărbatul a declarat că nu va comenta cazul până la finalizarea anchetei.„Nu am nici cea mai mică idee dacă a fost singură pe plajă. Vă spun că este o anchetă în desfăşurare, nu am să comentez nimic. Doar condoleanţe familiei. Vă rog frumos”, a declarat Bogdan Munteanu, gazda Laurei Roşca.Lalla ar fi plecat din apartament înainte de zori, tocmai pentru a prinde răsăritul. I-ar fi transmis o fotografie cu acest moment surorii gemene, care locuieşte în Anglia. Telefonul care a rămas trei zile pe plajă mai sună şi acum. Cu o lună înainte să ajungă la mare, Laura Roşca fusese internată pentru a se trata de depresie, spun apropiaţii săi. Îşi ascundea însă bine suferinţa, scrie Observator.Autopsia a arătat că Lalla a murit înecată, însă poliţiştii trebuie să stabilească dacă era singură sau nu în momentul în care a intrat în mare. Camerele de supraveghere din dreptul clubului, care ar fi putut lămuri misterul, nu funcţionează. Ancheta continuă. În acest caz a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

Source link

Facebook Comments Box

Continue Reading

Cele mai citite

Copyright © 2023 iLoveYouCluj. Webdesign & Marketing - iPublicitate