Connect with us

Social

Medicul clujean Sur Genel va fi judecat pentru agresiune sexuală

Published

on

Medicul clujean Sur Genel va fi judecat pentru agresiune sexuală, după ce Judecătoria Cluj Napoca a decis că rechizitoriul făcut de procurori a fost legal constituit, iar dosarul a ieșit din stadiul de cameră preliminară.

”În baza art. 346 C. proc. pen. constată legalitatea sesizării instanţei, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală în dosarul Parchetului. Dispune începerea judecăţii.Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare”, arată soluția pe scurt a judecătorului de cameră preliminară din dosarul medicului clujean.

Potrivit rechizitoriului, conferențiarul universitar Sur Genel este acuzat că ar fi pus mâna pe mama unui copil care era internat în spitalul clujean, cu un diagonistic medical. Procurorii susțin că victima agresiunii sexuale ar fi reclamat faptul că ar fi fost abuzată sexual, într-unul din cabinetele de ecografie ale spitalului, scrie stiridecluj.ro

Fapta cercetată de procurorii clujeni ar fi avut loc în cursul lunii august 2018.

Lunea trecută am mers la UPU Cluj, pentru că băiețelul meu era foarte bolnav. Copilul a fost consultat și de acolo ne-au trimis să ne internăm la Pediatrie II. Genel Sur a fost medicul la care am fost repartizată. L-am cunoscut marți dimineața, când a venit la consult. Marți și miercuri s-a comportat normal. Joi ne-a chemat să îi facă la băiețel o ecografie să vadă dacă nu are ceva și la burtică.

În momentul în care am ajuns la ecografie a deschis ușa, am intrat, mi-a spus să îl pun pe copil pe patul de examinare. I-a făcut ecografia și apoi mi-a spus că vrea să mă consulte și pe mine. Am refuzat de mai multe ori, deși a insistat de fiecare dată. Îmi spunea să îmi pun copilul pe scaun și să mă dezbrac, să mă pun pe patul respectiv și să mă consulte.

I-am spus ca nu vreau și că plec în salon pentru că îi e somn copilului. Între timp au externat-o pe cealaltă mămică și pe copilul ei și a venit în salon să îmi spună că am ghinion că am rămas singură. Că era mai bine pentru mine, dacă nu eram singură.

Mi-a spus din nou că mă așteaptă la consult și i-am răspuns că mi-am făcut toate consulturile înainte, iar el mi-a răspuns cu: „Da, dar nu ți le-am făcut eu. Promite-mi că mâine vii!” – și a ieșit pe ușă. În următoarea zi, dimineața, a venit la vizite și ne-a spus că vom fi externați și că trebuie să îl urmez. M-am dus cu el pentru că am crezut că îmi dă foile de externare. M-a dus în camera unde se face ecografia, m-a poftit să intru prima și a venit din spate începând să îmi bage mâna pe sub haine și să urce spre sâni.

Am încercat să îl opresc și insista să îmi atingă sânii. Am pus mâna pe clanță să ies și m-a oprit cerându-mi să îl pup. Am reușit să ies și mi-a spus că să ne vedem în 15 minute ”să continuăm de unde am rămas”. Am ajuns în salon mi-am luat copilul și lucrurile și am mers la portar unde mi-am sunat soțul, care a sunat la 112”,  povestea la momentul producerii agresiunii sexuale, care ar fi avut loc în luna august 2018.

source link

Facebook Comments Box
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social

Noi detalii ies la iveală în urma decesului Laurei Roșca. Bărbatul în casa căruia se cazase tânăra: „Nu am să comentez nimic. Doar condoleanţe familiei”

Published

on

Noi detalii ies la iveală în urma decesului Laurei Roșca. Bărbatul în casa căruia se cazase tânăra: „Nu am să comentez nimic. Doar condoleanţe familiei”

Apar noi detalii din ancheta deschisă în cazul Laurei Roșca, tânăra de 34 de ani din Turda, cunoscută în lumea muzicii ca DJ Lalla, care a fost găsită moartă pe plajă.Un om al străzii a găsit pe plaja din Mamaia, în zona cluburilor, un telefon, o pereche de căşti şi încălţăminte şi a anunţat autorităţile, potrivit unor surse judiciare citate de News.ro. Anchetatorii au stabilit că aceste obiecte îi aparţineau Laurei Roşca.
Ipoteza investigatorilor este că femeia a lăsat obiectele pe ţărm, a intrat în mare, iar apoi, după ce şi-a pierdut viaţa, valurile i-au scos trupul la mal, într-o zonă apropiată de cea unde se aflau bunurile ei.Bărbatul în casa căruia se cazase tânăra a refuzat să dea detalii despre ultimele clipe din viaţa acesteiaBărbatul din Constanța a fost audiat timp de 10 ore.  Laura l-ar fi cunoscut pe TikTok și venise la acesta cu puțin timp înainte de a-și pierde viața. Joi dimineață, înainte ca trupul ei să fie găsit de turiști, Laura ar fi plecat din locuința lui pentru a vedea răsăritul de soare.Luat la întrebări de către jurnaliști, bărbatul a declarat că nu va comenta cazul până la finalizarea anchetei.„Nu am nici cea mai mică idee dacă a fost singură pe plajă. Vă spun că este o anchetă în desfăşurare, nu am să comentez nimic. Doar condoleanţe familiei. Vă rog frumos”, a declarat Bogdan Munteanu, gazda Laurei Roşca.Lalla ar fi plecat din apartament înainte de zori, tocmai pentru a prinde răsăritul. I-ar fi transmis o fotografie cu acest moment surorii gemene, care locuieşte în Anglia. Telefonul care a rămas trei zile pe plajă mai sună şi acum. Cu o lună înainte să ajungă la mare, Laura Roşca fusese internată pentru a se trata de depresie, spun apropiaţii săi. Îşi ascundea însă bine suferinţa, scrie Observator.Autopsia a arătat că Lalla a murit înecată, însă poliţiştii trebuie să stabilească dacă era singură sau nu în momentul în care a intrat în mare. Camerele de supraveghere din dreptul clubului, care ar fi putut lămuri misterul, nu funcţionează. Ancheta continuă. În acest caz a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

Source link

Facebook Comments Box

Continue Reading

Social

Un râs a fost lovit mortal pe o șosea de lângă Cluj. OPMCB: Este necesar sa fie anunțată Garda de Mediu Cluj în asemenea situații!

Published

on

Un râs a fost lovit mortal pe o șosea de lângă Cluj. OPMCB: Este necesar sa fie anunțată Garda de Mediu Cluj în asemenea situații!

Zilele trecute, un râs (o specie grav amenințată, care este protejată legislativ prin Directiva Habitate a UE și legislațiile naționale) a fost lovit mortal pe o șosea de lângă Cluj, anunță cei de la Organizația pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului – OPMCB. Ce facem într-o asemenea situație? În cazul râsului, pisicii sălbatice, al lupului este necesar sa fie anunțată Garda de Mediu Cluj, spun cei de la OPMCB.
„De curând, un râs a fost lovit mortal pe o sosea de lângă Cluj. Din păcate accidente se vor mai întâmpla și uneori chiar speciile strict protejate cad victime. Acum doua săptămâni un urs a fost accidentat mortal pe autostradă, lângă Turda.În cazul râsului, pisicii sălbatice, al lupului este necesar sa fie anunțată Garda de Mediu Cluj. Dacă nu știți cum, puteți să o faceți către noi, ne ocupăm noi mai departe.Așadar, o pisică tigrată poate să aparțină speciei sălbatice, să nu trecem indiferenți!Mare grijă cu prietenii noștri domestici, rudele acestor specii, pe care din indolența, nepăsare și lipsă de educație, adesea le găsim pe străzile și șoselele patriei, hoinare, mutilate sau chiar pe ultimul drum.Fenomenul câinilor hoinari nu este o noutate, dar încă unii dintre noi suntem sceptici când vine vorba despre plângeri la poliție împotriva celor iresponsabili.Reamintim ca legile de protecția animalelor și în special legea 205/2004 interzic ca animalul deținut să părăsească proprietatea personală, neînsoțit în lesă, iar această lege prevede inclusiv pedepse cu închisoarea.În imagini se văd și un pui de pisică sălbatică și una domestică, atacată de câini, la marginea pădurii. Aceste lucruri se vor întâmpla cât timp preferăm sa închidem ochii și să luam apărarea sătenilor și proprietarilor, de care ne este mai milă decât de aceste victime. Victime ale indiferenței noastre, a tuturor”, scriu reprezentanții OPMCB.

Source link

Facebook Comments Box

Continue Reading

Social

Trupul neînsuflețit al Laurei Roșca a fost dus la Turda, acolo unde locuiesc părinții săi. Înmormântarea va avea loc duminică

Published

on

Trupul neînsuflețit al Laurei Roșca a fost dus la Turda, acolo unde locuiesc părinții săi. Înmormântarea va avea loc duminică

Trupul tinerei cunoscute în lumea muzicală ca DJ Lalla (Laura Claudia Rosca), a fost adus la Turda pentru că este orașul în care artista a copilărit, iar cei apropiați vor veni să-și ia un ultim rămas bun.Medicii legiști au stabilit la necropsie că Laura Roșca (34 ani), aka DJ Lalla, a murit înecată. Ei au găsit în plămânii săi apă de mare și nisip. Familia a luat-o acasă pe Laura într-un sicriu alb. Laura este din Turda, dar locuia în București, unde își făcuse o carieră în muzică. 
Ea va fi înmormântată în orașul natal. DJ Lalla va fi condusă pe ultimul drum, cel mai probabil duminică, iar cei care doresc să îi aducă un ultim omagiu o pot face la Capela Cimitirului Municipal din Turda.Citește și: Medicii legişti au stabilit cauza morţii Laurei, artista din Cluj. În dimineața tragediei, i-a zis prietenului la care s-a cazat că merge să vadă răsăritul

Source link

Facebook Comments Box

Continue Reading

Cele mai citite

Copyright © 2023 iLoveYouCluj. Webdesign & Marketing - iPublicitate