Connect with us

Social

Medicul clujean Sur Genel va fi judecat pentru agresiune sexuală

Calin Roman

Published

on

Medicul clujean Sur Genel va fi judecat pentru agresiune sexuală, după ce Judecătoria Cluj Napoca a decis că rechizitoriul făcut de procurori a fost legal constituit, iar dosarul a ieșit din stadiul de cameră preliminară.

”În baza art. 346 C. proc. pen. constată legalitatea sesizării instanţei, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală în dosarul Parchetului. Dispune începerea judecăţii.Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare”, arată soluția pe scurt a judecătorului de cameră preliminară din dosarul medicului clujean.

Potrivit rechizitoriului, conferențiarul universitar Sur Genel este acuzat că ar fi pus mâna pe mama unui copil care era internat în spitalul clujean, cu un diagonistic medical. Procurorii susțin că victima agresiunii sexuale ar fi reclamat faptul că ar fi fost abuzată sexual, într-unul din cabinetele de ecografie ale spitalului, scrie stiridecluj.ro

Fapta cercetată de procurorii clujeni ar fi avut loc în cursul lunii august 2018.

Lunea trecută am mers la UPU Cluj, pentru că băiețelul meu era foarte bolnav. Copilul a fost consultat și de acolo ne-au trimis să ne internăm la Pediatrie II. Genel Sur a fost medicul la care am fost repartizată. L-am cunoscut marți dimineața, când a venit la consult. Marți și miercuri s-a comportat normal. Joi ne-a chemat să îi facă la băiețel o ecografie să vadă dacă nu are ceva și la burtică.

În momentul în care am ajuns la ecografie a deschis ușa, am intrat, mi-a spus să îl pun pe copil pe patul de examinare. I-a făcut ecografia și apoi mi-a spus că vrea să mă consulte și pe mine. Am refuzat de mai multe ori, deși a insistat de fiecare dată. Îmi spunea să îmi pun copilul pe scaun și să mă dezbrac, să mă pun pe patul respectiv și să mă consulte.

I-am spus ca nu vreau și că plec în salon pentru că îi e somn copilului. Între timp au externat-o pe cealaltă mămică și pe copilul ei și a venit în salon să îmi spună că am ghinion că am rămas singură. Că era mai bine pentru mine, dacă nu eram singură.

Mi-a spus din nou că mă așteaptă la consult și i-am răspuns că mi-am făcut toate consulturile înainte, iar el mi-a răspuns cu: „Da, dar nu ți le-am făcut eu. Promite-mi că mâine vii!” – și a ieșit pe ușă. În următoarea zi, dimineața, a venit la vizite și ne-a spus că vom fi externați și că trebuie să îl urmez. M-am dus cu el pentru că am crezut că îmi dă foile de externare. M-a dus în camera unde se face ecografia, m-a poftit să intru prima și a venit din spate începând să îmi bage mâna pe sub haine și să urce spre sâni.

Am încercat să îl opresc și insista să îmi atingă sânii. Am pus mâna pe clanță să ies și m-a oprit cerându-mi să îl pup. Am reușit să ies și mi-a spus că să ne vedem în 15 minute ”să continuăm de unde am rămas”. Am ajuns în salon mi-am luat copilul și lucrurile și am mers la portar unde mi-am sunat soțul, care a sunat la 112”,  povestea la momentul producerii agresiunii sexuale, care ar fi avut loc în luna august 2018.

source link

Facebook Comments Box
Continue Reading
Advertisement Agentie Marketing Online Cluj
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

National

Tăticul curier! Glovo primește un val de simpatie și mesaje pentru bărbatul care livrează cu copilul în brațe: “Aveți un angajat demn de o mărire de salariu”.

Stefania Heinz

Published

on

Mii de mesaje au inundat cutia de mesaje a Glovo după ce au fost publicate imaginile cu un curier care livrează comenzile ținându-și copilul în brațe. Postarea pe TikTok a devenit rapid virală, iar valul de empatie s-a transformat într-o avalanșă de aprecieri către companie. Iată câteva dintre mesajele transmise către Glovo:

-Cunoaște cineva persoana? Vreau să ii fac un cadou frumos
-@Glovo România 😀 aveți un angajat care merită o mărire de salariu ✨
-Alții nu plătesc nici 300 de ron pentru “ a fi “ tată 🙁 tot respectul
-Si fostul meu sot ia copilul cu el ca sa petreacă timp cu el 🙂
-și eu îl duc cu mine la muncă
-Cinste lui 🥰

Conform unui anunț de angajare de pe jobZZ.ro, candidatul ideal pentru postul de curier la Glovo sau Tazz ar putea câștiga între 1.500 și 3.000 de lei pe săptămână, în cazul unui program „full time”. Această informație a fost raportată de romaniatv.net.

Un alt curier Glovo a fost surprins în urmă cu un an, livrând mâncare în timp ce își însoțea, probabil, copilul la școală, traversând traficul aglomerat din București. Această imagine, care evidențiază luptele cu care se confruntă românii în dificultate, a stârnit rapid reacții din partea publicului. Cu toate acestea, nu toate comentariile au fost pozitive. Mulți au criticat faptul că copilul nu purta cască, conform informațiilor furnizate de money.ro.

„Pentru mine e o fotografie înduioșătoare! Îmi inspiră admirație pentru acel om care face sacrificii si muncește cinstit pentru o masa caldă familiei… Toată copilăria n-am avut cască și n am pațit nimic. O cască de calitate costă. Poate nu are bani. Nu ridicați piatra…”, spune un internaut.

„Voi va dați seama în ce grad de uzara a ajuns societatea noastră??? Măi oameni buni, nu mai criticați fără să cunoașteți situații. Omul muncește. La noi încă este o rușine dacă mergi pe bicicletă. Înafara sunt parcări întregi speciale pentru ele. BRAVO LUI FELICITĂRi. Și cred cu tărie că este mult mai fericit cu viață lui decât mulți alții de aici care ați comentat aiurea”, punctează alt internaut.

„Nu asta e Bucureștiul. Asta e viata. Omul acela este un om care își sacrifica viata sa fie lângă copil, sa ii ofere ce are mai bun, pentru ca asta e menirea unui părinte. Nu sta la Unirii sa cerșească. Bravo lui! Și voi, oameni ce dați comanda, dacă va permiteți sa dați pe o masa „în oras” 80-100 lei (2 persoane), ce ați spune și de un bacșiș?

Toți livratori își castiga munca cinstit și mai ales acum, iarna. Voi stați la căldurica, dar ei? Și va rog sa va abțineți din comentariile de genul „nu eu l-am pus sa se facă livrator”. Livratorul nu este un om fără facultate, se poate angaja oricând, oriunde. Însă, a ales sa fie independent din punct de vedere al programului, ce mulți de aici, nu pot 😉 Și revenind la subiect, când mai vedeți oameni de genul, opriti-va și dati o mana de ajutor, nu va pica motorul de la BMW”, spune alt internaut revoltat.

„Cred ca l am mai văzut. Vine dimineața cu tramvaiul 41 dinspre Ghencea cu bicicleta și cu fetita și coboară la lujerului. Foarte politicos cere scuze la coborâre și atent și grijuliu cu copilul, probabil pe la 7 și ceva o duce la școală”, s-a mai scris la postare.

Cât câștigă un curier Glovo într-o zi în care muncește 11 ore: ”Repet! Asta e o zi bună”

În București și în alte mari orașe din România, numărul curierilor Glovo sau Tazz este în continuă creștere, iar tot mai mulți tineri sunt atrași de această oportunitate de muncă, mai ales că există zvonuri despre venituri foarte consistente. Un curier Glovo a postat un videoclip pe TikTok pentru a clarifica situația.

Conform explicațiilor oferite de curier, cei interesați de acest job trebuie să dețină un telefon smartphone, o mașină, un scuter sau o bicicletă și să fie deschiși la plimbări și la interacțiuni prietenoase. Procesul de înregistrare se desfășoară în maximum 24 de ore, iar contractul de muncă poate fi pentru 4 sau 8 ore pe zi. Plata se efectuează în mod obișnuit în ziua de miercuri.

„Venituri motivante, seriozitate de ambele părți, care naște o colaborare de succes”, este descrierea locului de muncă, cel puțin „pe hârtie”. Programul este unul flexibil, trebuie doar să selectezi intervalele orare în care vrei să lucrezi. Un curier Glovo a decis să împărtășească mai multe detalii cu utilizatorii TikTok, despre această ”râvnită meserie”. Dacă mulți credeau că te poți îmbogăți lucrând ca și curier Glovo, ei bine, lucrurile nu stau chiar așa.

Haideți să vă arăt cât se câștigă la Glovo într-o zi bună! A trebuit să îmi dedic 11 ore și în 11 ore am lucrat efectiv 4 ore și jumătate, dar atenție, taxele sunt pe minim 8 ore. Așa a vrut Ciolacu. Am mai spus-o și o repet, contractele de muncă trebuie să fie pe minim 4 ore, demonstrând și pe propria răspundere unui inspector de la forțele de muncă.

Deci, tu muncești în jur de 4 ore pe zi, azi e o excepție că mi-am luat 11 ore. De regulă îmi iau mult mai puțin, adică 8-9 ore, deci nu se lucrează chiar 11 ore. Acum vă arăt cât am făcut cu toate taxele și cheltuielile. În aplicație am făcut 236 de lei, asta e o zi bună”, a explicat utilizatorul TikTok.

În urma unui calcul detaliat, după ce a petrecut 11 ore efectuând livrări de mâncare, curierul a rămas cu un profit de 101 lei la finalul zilei.

„Deci 236 și am făcut niște calcule anterioare cu tot cu dura biciclitei și folosesc și mașină, dar acum vorbesc doar de bicicletă și taxe la stat. Înseamnă 135 lei, deci banii mei curați, 101 lei, și asta e o zi bună după ce mi-am dedicat 11 ore. Asta înseamnă 9 lei pe oră. Deci, 9 lei pe oră, curați, se câștigă într-o zi aproape ideală la Glovo, în Craiova.

Asta pentru cei care ne invidiază. În realitate se câștigă mai puțin că nu poți să tragi atât, și tot acest lucru se datorează abuzului statului care ne suprataxează. Eu trebuie să îmi iau 11 ore ca să îmi rămână și mie 100 lei, într-un caz fericit, e inuman. Aceste legi sunt cretine și făcute de niște oameni care nu au muncit cinstit în viața lor”, a mai spus acesta.

Facebook Comments Box

Continue Reading

Social

Un incident într-un bar din Arad: Un locuitor din Cluj reținut după ce a agresat un bărbat, iar acesta din urmă a fost transportat la spital

Anamaria Ioana

Published

on

Un individ din Cluj a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile după ce a agresat cu un cuțit un alt bărbat într-un bar dintr-o localitate din județul Arad.

Potrivit IPJ Arad, incidentul a avut loc în dimineața zilei de 28 februarie  în jurul orei 11:45, când polițiștii Secției 8 Rurală Săvârșin au primit un apel de urgență referitor la un conflict într-un local din localitatea Căprioara.

Din cercetări a reieșit că, pe fondul consumului de alcool, un bărbat de 41 de ani, din județul Cluj, care domiciliază fără forme legale în Căprioara, ar fi tăiat, cu un cuțit, un alt bărbat, care a fost preluat de un echipaj medical și transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Lipova, cu propunerea luării de măsuri preventive.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova.

Facebook Comments Box

Continue Reading

Social

Descoperă Cazări Accesibile în Hurghada! O Alternativă la Resorturile Costisitoare, cu Opțiuni de Cazare de Top la Doar 100 de Lei pe Noapte

Anamaria Ioana

Published

on

Vacanțele din 2024 sunt din ce în ce mai scumpe, dar cei care caută alternative și nu se sfiesc să renunțe la comoditate pot încă găsi oferte avantajoase.

Hurghada Egipt si aproape totul despre vacantele intr-una dintre cele mai animate statiuni de la Marea Rosie - Blog TravelPlanner.ro

Deoarece studioul meu este ocupat, în această vizită de 7 nopți voi testa alte 2 cazări Airbnb pe care le urmăresc de ceva timp. Prima se află la 7 km de Hurghada și are acces la plaja privată pentru care am achitat 552 de lei pentru 4 nopți.

Hurghada Egypt | The Capital of the Red Sea Coast

Această proprietate poartă numele de Casablanca Star și, desigur, oferă acces la plajă privată, două piscine și un centru de scufundări.

Apartment Casablanca Star Elite Studios, Hurghada, Egypt - Booking.com

 Ați plăti 550 de lei pentru 4 nopți pe plajă? Prețul este pentru 2 persoane, a povestit Alin Cervatiuc, un investitor în diverse proprietăți din Egipt. Principalul dezavantaj este transportul, care poate deveni costisitor dacă biletul nu este achiziționat împreună cu cazarea.

 

Facebook Comments Box

Continue Reading

Cele mai citite

Copyright © 2023 iLoveYouCluj. Webdesign & Marketing - iPublicitate