Connect with us

Sport

A jucat la Universitatea Cluj și la Steaua, iar acum s-a lăsat de fotbal pentru a merge în junglă. Becali spunea că va fi „cel mai căutat fotbalist din Europa”

Published

on

A jucat la Universitatea Cluj și la Steaua, iar acum s-a lăsat de fotbal pentru a merge în junglă. Becali spunea că va fi „cel mai căutat fotbalist din Europa”

Mihai Onicaș era, în 2006, printre cei mai promițători tineri fotbaliști români. În 2009, era titular incontestabil la Steaua București și bifa 9 meciuri în Europa League, contra unor adversari de calibru precum Fenerbahce. Fanii îl porecliseră „noul Rădoi”, și era lăudat inclusiv de pretențiosul Gigi Becali.”Onicaş ăsta va fi jucătorul cel mai căutat din Europa. Este un fotbalist excelent, dar e încă tânăr. A jucat perfect şi nimeni nu-i mai ia locul în echipă. (…) Steaua va bate tot ce va întâlni, va spulbera tot. (…) Acum cred că ne putem bate cu cei mari, pentru că ne vom face o echipă de tineri”, declara în trecut Becali, conform Liga2.ro. De la „cel mai căutat jucător din Europa”, Onicaș a ajuns să plece în junglă, în Republica Dominicană. Asta, după ce a jucat în ultima vreme la Unirea Dej, într-un anonimat total. Onicaș (29 de ani) va participa la o emisiune de tip reality show. O emisiune care, teoretic, este fie o rampă de lansare pentru diferiți sportivi mai puțin cunoscuți (luptători MMA, gimnaști, atleți, profesori de educație fizică și sport), fie un loc unde diferite vedete sunt ademenite cu sume mari de bani pentru audiență. Pe Onicaș, dacă l-ar fi întrebat cineva în 2006 unde se vede în 2019, ar fi spus cu siguranță „într-un campionat puternic din Europa”. N-a fost să fie.Originar din Cluj-Napoca, Mihai Onicaş a început fotbalul la ”U” Cluj şi în cariera sa a mai evoluat pentru Mureşul Deva, Steaua II, Steaua, CSMS Iaşi, FCM Târgu Mureş, Unirea Urziceni, Viitorul, ASA Târgu Mureş, Olimpia Satu Mare, Speranţa Nisporeni (Republica Moldova), Sticla Arieşul Turda şi Unirea Dej.

Source link

Facebook Comments Box

Sport

Lacăt pus pe tot mai multe firme din județul Cluj. Dizolvările afacerilor au crescut în primele 8 luni din 2023

Published

on

Bărbat care se odihnește la locul de muncă/ Foto: pixabay.com

Actualitate

Numărul firmelor dizolvate în România a crescut în primele 8 luni din 2023, comparativ cu aceeași perioadă din 2022. Județul Cluj se află în topul județelor cu cele mai multe firme închise.

Bărbat care se odihnește la locul de muncă/ Foto: pixabay.com

  Numărul firmelor dizolvate a crescut cu 9,28%, în primele opt luni din 2023, până la 25.153, faţă de 23.016 în aceeaşi perioadă din 2022, conform datelor centralizate de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (ONRC). Cele mai multe dizolvări au fost înregistrate în Bucureşti, respectiv 5.266 de firme (număr în creştere cu 23,33% faţă de primele opt luni din 2022), şi în judeţele Cluj (1.332, +21,09%), Timiş (1.296, +29,6%), Constanţa (1.159, +0,35%) şi Ilfov (1.116, plus 17,97%).CITEȘTE ȘI:
Proştii strâng cureaua, lipitorile de partid sug în continuare bugetul. Acum vor telefoane de 1.000 de euro bucata!!!La polul opus, cele mai puţine dizolvări de firme au fost consemnate în judeţele Covasna, respectiv 127 (-18,06%), Ialomiţa (147, +22,5%) şi Mehedinţi (152, -8,43%). Domeniul de activitate care a consemnat cele mai multe dizolvări de firme, în primele opt luni ale acestui an, este comerţul cu ridicata şi cu amănuntul, repararea autovehiculelor şi motocicletelor, unde s-au înregistrat 7.017 de dizolvări la nivel naţional. Faţă de perioada similară a anului anterior, dizolvările din acest sector au crescut cu 0,11%. Potrivit sursei citate, activităţile profesionale, ştiinţifice şi tehnice, construcţiile, precum şi industria prelucrătoare sunt alte domenii de activitate unde s-a consemnat un număr mare de dizolvări de firme, şi anume 2.460 (+19,82%), 2.404 (+8,83%), respectiv 2.169 (+7,43%).În luna august 2023, au fost înregistrate 2.960 dizolvări de firme, cele mai multe în Bucureşti (609) şi în judeţele Cluj (167), Timiş (141), Constanţa (129) şi Ilfov (126). Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Source link

Facebook Comments Box
Continue Reading

Sport

Tânăr ucrainean, recuperat de salvamontiști din apropierea frontierei cu Ucraina. FOTO

Published

on

Tânăr ucrainean, recuperat de salvamontiști din apropierea frontierei româno-ucrainene/ Foto: Salvamont Maramures - Facebook

Ştiri din Transilvania

Un tânăr ucrainean în vârstă de 32 de ani, aflat în apropierea versantului Polonica (1.800 metri altitudine) din Munţii Maramureşului, în vecinătatea frontierei de stat româno-ucrainene, a fost salvat de salvamontiști.

Tânăr ucrainean, recuperat de salvamontiști din apropierea frontierei româno-ucrainene/ Foto: Salvamont Maramures – Facebook

   Un tânăr ucrainean în vârstă de 32 de ani, aflat în apropierea versantului Polonica (1.800 metri altitudine) din Munţii Maramureşului, în vecinătatea frontierei de stat româno-ucrainene, a fost recuperat în noaptea de sâmbătă spre duminică de salvatorii montani şi poliţiştii de frontieră, a informat directorul Serviciului Public Judeţean Salvamont Maramureş, Dan Benga.  „Tânărul ucrainean a fost găsit. Este în viaţă, uşor hipotermic şi acum este coborât din munte. (…) Alarma a venit azi-dimineaţă în jurul orei 03:53”, a spus Dan Benga.CITEȘTE ȘI:
Bărbat în stare gravă după ce a fost lovit de o stâncă în zona Cheile BicazuluiConform sursei citate, tânărul din Ucraina a sunat la 112, susţinând că s-a rătăcit şi are nevoie de ajutor. „S-a reuşit, într-un timp scurt, localizarea poziţiei tânărului de către colegii de la STS şi o echipă de salvatori montani împreună cu o echipă a Poliţiei de Frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei – Valea Vişeului s-au deplasat în zona menţionată pentru a-l recupera pe cetăţeanul ucrainean”, a adăugat Dan Benga.Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Source link

Facebook Comments Box
Continue Reading

Sport

Emil Boc și-a adunat recolta din grădina cu răsaduri din piață: „După muncă, și….recoltă”

Published

on

Emil Boc a cules recolta/ Foto: Emil Boc - Facebook

Actualitate

Emil Boc și-a făcut grădină cu răsaduri cumpărate din piață și acum se mândrește cu roadele culese la început de toamnă.

Emil Boc a cules recolta/ Foto: Emil Boc – Facebook

  Emil Boc s-a fotografiat cu roadele grădinii sale.  Într-o postare mai veche acesta a declarat că răsadurile din grădină cumpărate din piața volantă.Acum edilul a cules roadele grădinii la început de toamnă. „A venit și luna Octombrie! 
După muncă, și….Recoltă! Vă doresc, tuturor, o toamnă frumoasă!”, a transmis Boc.De fiecare dată când are ocazia, Emil Boc postează pe Facebook imagini cu „munca de la țară”, asigurându-i pe urmăritorii lui că nu uită de unde a plecat. De mai multe ori, primarul a apărut pe rețelele de socializare cosind în curtea casei părintești de la Răchițele.  Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Source link

Facebook Comments Box
Continue Reading

Cele mai citite

Copyright © 2023 iLoveYouCluj. Webdesign & Marketing - iPublicitate