Categories: Sport

Comunicat de presă – „Consolidarea poziției PEDIPAT S.R.L. pe piața serviciilor medicale de anatomie patologică din regiunea Nord-Vest”

Anunțuri

                                                                                                            20.12.2023„Consolidarea poziției PEDIPAT S.R.L. pe piața serviciilor medicale de anatomie patologică din regiunea Nord-Vest”PEDIPAT S.R.L., cu sediul în Cluj-Napoca, în calitate de Beneficiar, a finalizat implementarea proiectului cu titlul „Consolidarea poziției PEDIPAT S.R.L. pe piața serviciilor medicale de anatomie patologică din regiunea Nord-Vest”, proiect cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională, prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020, cod SMIS 157871.Proiectul a fost implementat în baza Contractului de finanţare nr.6/11.11.2022, încheiat cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene.Obiectivul general al proiectului l-a reprezentat consolidarea poziției societății PEDIPAT  S.R.L. pe piața serviciilor medicale din regiunea Nord-Vest prin realizarea de investiții specifice necesare refacerii capacității de reziliență, ca urmare a daunelor provocate de criza în contextul pandemiei de COVID-19.Principalele rezultate obținute în urma implementării proiectului sunt:Îmbunătățirea serviciilor de anatomie patologică (servicii de histopatologie și servicii de imunohistochimie) la nivelul PEDIPAT S.R.L., ca urmare a achiziționării unui procesor de țesuturi și a unui procesor de imunohistochimie. Cu ajutorul acestor echipamente se realizează un diagnostic precis, erorile umane sunt reduse substanțial, crește calitatea proceselor de lucru, este optimizat timpul de prelucrare a probelor și va crește eficiența muncii;Achiziționarea unui autoturism electric și a unui sistem fotovoltaic în vederea asigurării unei contribuții substanțiale a societății la atenuarea schimbărilor climatice, prin reducerea consumului de energie precum și a emisiilor de gaze cu efect de seră.Valorea totală a proiectului a fost de 888.333,02 lei, din care valoarea cofinanțării UE a fost de 524.120,42 lei.
Proiectul a fost implementat în perioada 11.11.2022-31.12.2023.
Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională, prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020. Date de contact:
Str. Decebal nr. 96, ap. 1, Cluj-Napoca
pedipatsrl@gmail.com
0264 432 125

Source link

Facebook Comments Box
Stefan Petre

Recent Posts

Președintele TIFF, Tudor Giurgiu, despre Cluj vs București: Experiența după trei săptămâni în capitala Ardealului.

O nouă etapă a "competiției" Cluj vs București a fost marcată de sinceritatea președintelui TIFF,…

14 hours ago

Studenții UAD au Transformat Căștile de Protecție în Opere de Artă pe Șantierul Carbochim, în Parteneriat cu Grupul IULIUS

Într-o inițiativă inedită de colaborare între mediul academic și cel industrial, 25 de studenți de…

15 hours ago

Pasager în stare gravă pe un zbor Tarom: posibilitatea unei aterizări de urgență a fost luată în considerare

Un pasager aflat la bordul unei curse Tarom duminică seara a întâmpinat dificultăți medicale grave,…

1 week ago

Incident dramatic pe teren în timpul meciului dintre Ungaria și Scoția: fotbalist transportat de urgență la spital

Duminică seara, medicii au intervenit de urgență pe teren pentru a-i acorda primul ajutor fotbalistului…

1 week ago

Topul celor mai sigure orașe și cartiere din România: Vezi pe ce loc se află Clujul și care sunt zonele de evitat

Conform indexului T.R.A.I., realizat de Storia, platforma de anunțuri imobiliare lansată de OLX, Brașov, Oradea…

2 weeks ago

Cursuri pe șantierul de reconversie a fostei platforme Carbochim pentru studenții de la Facultatea de Construcții, printr-un parteneriat între UTCN și grupul IULIUS

Studenții de la Facultatea de Construcții, din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, au ocazia de…

2 weeks ago