Connect with us

Sport

Dan Petrescu, cel mai bun antrenor român al anului la Gala GSP! Omrani, premiat şi el

Published

on

Dan Petrescu, cel mai bun antrenor român al anului la Gala GSP! Omrani, premiat şi el

Dan Petrescu, antrenorul campioanei CFR Cluj, i-a devansat în preferințe pe Mirel Rădoi, selecționerul care a dus reprezentativa de tineret până în semifinalele Campionatului European din italia, și pe Răzvan Lucescu, campion cu PAOK în Grecia și câștigător al Ligii Campionilor Asiei cu Al Hilal.

“Bursucul” a primit pentru a 4-a oară titlul de cel mai bun antrenor român din partea GSP şi l-a egalat pe Mircea Lucescu la numărul de trofee. Petrescu i-a dedicat acest succes mamei sale: „Aș vrea să dedic acest trofeu unei persoane speciale din viața mea, care m-a crescut, m-a educat și mi-a dat acest spirit de învingător. E fanul meu la fiecare meci, terbuie să o sun mereu înainte și după. E vorba de mama mea care are 80 de ani și care e mereu lângă mine. Îi mulțumesc!” , a spus Petrescu.

Omrani, cel mai bun stranier

Francezul din atacul lui CFR Cluj a avut un an excelent şi a fost principalul motor în drumul lui CFR Cluj spre 16-imile de finală din Europa League. Omrani Omrani i-a devansat în preferințele votanților pe alți doi colegi ai săi de la CFR Cluj: Giedrius Arlauskis (32 de ani, portar) și Mario Camora (33 de ani, fundaș stânga).

„Mulțumesc tuturor celor care m-au votat, Gazetei, celor de la CFR Cluj, lui Dan Petrescu. Mulțumesc, România!”, a declarat Omrani după ce a primit premiul de la Eric De Oliveira.

Source link

Sport

CFR Cluj își îndreaptă atenția către Cupa României după ce lupta pentru titlu se complică

Published

on

Sursa: Facebook/cfr1907

Echipa CFR Cluj și-a îndreptat atenția către obținerea celui de-al doilea trofeu intern, pe fondul unui parcurs dificil în lupta pentru titlu. După ce au înregistrat un eșec și o remiză în primele două etape ale play-off-ului, distanțându-se la 10 puncte de poziția de lider, jucătorii clubului clujean au recunoscut că prioritățile se îndreaptă către Cupa României. Cristi Manea a subliniat importanța acestei competiții în contextul sezonului actual, înaintea confruntării din sferturile de finală împotriva echipei Corvinul Hunedoara.

Este o competiție foarte importantă pentru noi în acest sezon. Ne pregătim serios pentru acest meci și vom aborda partida cu toată seriozitatea. Aceasta este frumusețea Cupei României – faptul că avem oportunitatea de a juca împotriva echipelor din ligile inferioare.

Am visat întotdeauna să câștigăm Cupa, însă nu am avut șansa să ne concentrăm pe ea anterior din cauza participării noastre în cupele europene. Dar anul acesta, câștigătoarea merge în Europa League, ceea ce face ca acest trofeu să fie și mai important pentru noi. În campionat mai avem 8 etape, iar totul este deschis. Vom vedea ce se întâmplă“, a declarat fundașul echipei CFR Cluj.

Partida din Cupa României între CFR Cluj și Corvinul Hunedoara este programată pentru marți, cu începere de la ora 19:30.

Continue Reading

National

Simona Halep a fost surprinsă în avion, spre destinația sa din Miami – Foto

Published

on

Simona Halep a fost surprinsă în avion, spre destinația sa din Miami, unde se pregătește să își continue parcursul în turneul de tenis. Această călătorie marchează începutul unei noi etape în cariera sportivei noastre, iar fanii își așteaptă cu nerăbdare performanțele sale pe terenul de tenis.

Având în vedere că Miami este unul dintre cele mai importante turnee din calendarul tenisului mondial, este de așteptat ca Simona să fie pregătită să își pună în valoare abilitățile și să concureze la cel mai înalt nivel împotriva celor mai buni jucători din lume. Privind relaxată și concentrată în același timp, Simona pare hotărâtă să ofere o prestație memorabilă în competiția ce urmează.

Cu fiecare pas pe care-l face în această călătorie, Simona Halep demonstrează dedicarea și determinarea ei de a atinge cele mai înalte standarde în tenisul mondial. Fanii din întreaga lume o vor urmări cu sufletul la gură în fiecare meci și îi vor oferi sprijinul lor necondiționat în această nouă aventură sportivă.

Simona Halep campioana noastra

Continue Reading

Prin Oras

VIDEO: Maier Orosz Judith, Regina Înotului Românesc: 4 Medalii de Aur la Campionatele Mondiale de Natație Masters

Published

on

Cu o voință de fier și un talent incontestabil, Maier Orosz Judith, o înotătoare din Cluj-Napoca, a demonstrat că vârsta nu este un impediment atunci când vine vorba de a atinge performanțe remarcabile în apă. La venerabila vârstă de 81 de ani, această sportivă a reușit să cucerească inimile și să încânte publicul la Campionatele Mondiale de Natație Masters, desfășurate în Doha, Qatar.

Evenimentul a adunat la start peste 2.500 de înotători din întreaga lume, competând în diverse categorii de vârstă. Cu toate că majoritatea concurenților erau mult mai tineri decât ea, Maier Orosz Judith a izbucnit în lumina reflectoarelor, demonstrându-și în mod convingător talentul și abilitățile în apa bazinului.

Clujeanca a fost o prezență dominatoare în competiție, cucerind nu mai puțin de patru medalii de aur în diferite probe. Performanța sa remarcabilă a adus o nouă dimensiune în cadrul competiției și a demonstrat că vârsta nu este un obstacol pentru realizările sportive de excepție.

Această poveste impresionantă nu este doar despre câștigarea de medalii, ci și despre dedicarea, perseverența și pasiunea pentru sport, care au ghidat-o pe Maier Orosz Judith de-a lungul întregii sale cariere. Prin succesul său, ea a inspirat și a motivat generații întregi de înotători, arătând că, cu determinare și efort, se pot obține rezultate remarcabile, indiferent de vârstă.

Continue Reading

Cele mai citite