Connect with us

Sport

Mandorlini, cuvinte de încurajare înainte de partida contra Poli Iași: „Campionatul nu se termină astăzi”

Stefan Petre

Published

on

Andrea Mandorlini în timpul conferinței de presă după meciul cu Adana Demirspor, 3 august 2023/ Foto: captură ecran YouTube - CFR 1907 Official

Sport

Andrea Mandorlini este dezamăgit că CFR Cluj nu a reușit să ajungă pe primul loc în etapa trecută a Superligii, fiind învinsă de FC Hermanstadt cu 1-0.

Andrea Mandorlini în timpul conferinței de presă după meciul cu Adana Demirspor, 3 august 2023/ Foto: captură ecran YouTube – CFR 1907 Official

  Antrenorul formaţiei CFR Cluj, Andrea Mandorlini, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă că este dezamăgit de faptul că echipa sa nu a reuşit să treacă pe prima poziţie în clasament etapa trecută a Superligii, fiind învinsă de FC Hermanstadt cu 1-0, precizând că jucătorii trebuie să-şi regăsească concentrarea sâmbătă, cu Poli Iaşi. „Personal am fost foarte supărat după meciul cu Hermannstadt, dar campionatul nu se termină în luna noiembrie. Am avut şi alte ocazii să fim pe primul loc şi nu am făcut-o. Nu sunt doar eu supărat, ci şi jucătorii, suporterii, toată lumea, dar acum avem un alt meci, apoi urmează o pauză. Trebuie să uităm meciul trecut. Din păcate avem şi ceva probleme cu jucători care nu sunt bine din punct de vedere fizic. Important este să ne regăsim concentrarea. Noi vom munci tot timpul pentru punctele puse în joc, indiferent cu cine vom juca. Contează mai puţin cu cine am obţinut puncte până acum. Faptul că suntem la un punct faţă de FCSB înseamnă că am acumulat suficiente puncte, diferenţele sunt mici. Trebuie să ţineţi cont de faptul că noi am schimbat mulţi jucători, stilul de joc, şi cu toate astea suntem pe locul doi, la un punct de prima echipă. Sigur că toţi am fi vrut să fim pe primul loc, dar locul doi în acest moment ne face să fim mulţumiţi, nu 100%, dar suntem acolo. Într-adevăr, adversara noastră, Poli Iaşi, vine după nişte rezultate pozitive. Nu sunt meciuri uşoare nicăieri, în niciun campionat din lume. Noi trebuie să dăm totul pentru a câştiga şi cred că jucătorii vor să demonstreze că vor să ajungă în frunte”, a declarat Mandorlini.CITEȘTE ȘI:
Jefte Betancor, „out” de la CFR Cluj. Mandorlini: „Își dorea să joace mai mult și eu nu pot promite asta nimănui”Tehnicianul italian a precizat că a avut o discuţie cu preşedintele clubului, Cristian Balaj, referitor la situaţia echipei, însă nu a primit un ultimatum din partea conducerii clubului.„Am vorbit cu preşedintele clubului. E absolut normal că nu putem fi fericiţi, nimeni din club nu este fericit, dar trebuie să ţinem cont de situaţia în care ne aflăm. Am schimbat mulţi jucători, chiar s-a coborât bugetul. Dar chiar şi în aceste condiţii, am avut multe ocazii de a fi în fruntea clasamentului. În acest moment nu suntem mulţumiţi, asta este clar. Deşi campionatul nu se termină astăzi, primul loc îţi dă entuziasm. Acum suntem mai degrabă supăraţi decât entuziaşti, dar totul depinde de noi. Nu am primit în ultimatum. Eu nu am vorbit cu patronul, am vorbit cu preşedintele. Cred că ar trebui să-i întrebaţi pe ei. Eu sunt aici şi îmi fac treaba cât pot de bine. E absolut normal ca nici ei să nu fie fericiţi, pentru că toţi ne doream să fim pe primul loc, însă aşa cum am spus, campionatul este lung”, a completat Mandorlini. Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Source link

Facebook Comments Box

Sport

CFR Cluj își îndreaptă atenția către Cupa României după ce lupta pentru titlu se complică

Dani Muresan

Published

on

Sursa: Facebook/cfr1907

Echipa CFR Cluj și-a îndreptat atenția către obținerea celui de-al doilea trofeu intern, pe fondul unui parcurs dificil în lupta pentru titlu. După ce au înregistrat un eșec și o remiză în primele două etape ale play-off-ului, distanțându-se la 10 puncte de poziția de lider, jucătorii clubului clujean au recunoscut că prioritățile se îndreaptă către Cupa României. Cristi Manea a subliniat importanța acestei competiții în contextul sezonului actual, înaintea confruntării din sferturile de finală împotriva echipei Corvinul Hunedoara.

Este o competiție foarte importantă pentru noi în acest sezon. Ne pregătim serios pentru acest meci și vom aborda partida cu toată seriozitatea. Aceasta este frumusețea Cupei României – faptul că avem oportunitatea de a juca împotriva echipelor din ligile inferioare.

Am visat întotdeauna să câștigăm Cupa, însă nu am avut șansa să ne concentrăm pe ea anterior din cauza participării noastre în cupele europene. Dar anul acesta, câștigătoarea merge în Europa League, ceea ce face ca acest trofeu să fie și mai important pentru noi. În campionat mai avem 8 etape, iar totul este deschis. Vom vedea ce se întâmplă“, a declarat fundașul echipei CFR Cluj.

Partida din Cupa României între CFR Cluj și Corvinul Hunedoara este programată pentru marți, cu începere de la ora 19:30.

Facebook Comments Box
Continue Reading

National

Simona Halep a fost surprinsă în avion, spre destinația sa din Miami – Foto

Stefan Petre

Published

on

Simona Halep a fost surprinsă în avion, spre destinația sa din Miami, unde se pregătește să își continue parcursul în turneul de tenis. Această călătorie marchează începutul unei noi etape în cariera sportivei noastre, iar fanii își așteaptă cu nerăbdare performanțele sale pe terenul de tenis.

Având în vedere că Miami este unul dintre cele mai importante turnee din calendarul tenisului mondial, este de așteptat ca Simona să fie pregătită să își pună în valoare abilitățile și să concureze la cel mai înalt nivel împotriva celor mai buni jucători din lume. Privind relaxată și concentrată în același timp, Simona pare hotărâtă să ofere o prestație memorabilă în competiția ce urmează.

Cu fiecare pas pe care-l face în această călătorie, Simona Halep demonstrează dedicarea și determinarea ei de a atinge cele mai înalte standarde în tenisul mondial. Fanii din întreaga lume o vor urmări cu sufletul la gură în fiecare meci și îi vor oferi sprijinul lor necondiționat în această nouă aventură sportivă.

Simona Halep campioana noastra

Facebook Comments Box
Continue Reading

Prin Oras

VIDEO: Maier Orosz Judith, Regina Înotului Românesc: 4 Medalii de Aur la Campionatele Mondiale de Natație Masters

Stefania Heinz

Published

on

Cu o voință de fier și un talent incontestabil, Maier Orosz Judith, o înotătoare din Cluj-Napoca, a demonstrat că vârsta nu este un impediment atunci când vine vorba de a atinge performanțe remarcabile în apă. La venerabila vârstă de 81 de ani, această sportivă a reușit să cucerească inimile și să încânte publicul la Campionatele Mondiale de Natație Masters, desfășurate în Doha, Qatar.

Evenimentul a adunat la start peste 2.500 de înotători din întreaga lume, competând în diverse categorii de vârstă. Cu toate că majoritatea concurenților erau mult mai tineri decât ea, Maier Orosz Judith a izbucnit în lumina reflectoarelor, demonstrându-și în mod convingător talentul și abilitățile în apa bazinului.

Clujeanca a fost o prezență dominatoare în competiție, cucerind nu mai puțin de patru medalii de aur în diferite probe. Performanța sa remarcabilă a adus o nouă dimensiune în cadrul competiției și a demonstrat că vârsta nu este un obstacol pentru realizările sportive de excepție.

Această poveste impresionantă nu este doar despre câștigarea de medalii, ci și despre dedicarea, perseverența și pasiunea pentru sport, care au ghidat-o pe Maier Orosz Judith de-a lungul întregii sale cariere. Prin succesul său, ea a inspirat și a motivat generații întregi de înotători, arătând că, cu determinare și efort, se pot obține rezultate remarcabile, indiferent de vârstă.

Facebook Comments Box
Continue Reading

Cele mai citite