Categories: Sport

Performanță de campion! David Popovici a adunat 34.000 de euro pentru o cauză nobilă, în decurs de câteva zile

Social

Dublul campion mondial la înot, David Popovici, a reușit să strângă 34.000 de euro din donaţii în doar 10 zile. Fondurile colectate sunt destinate unei acțiuni caritabile.

David Popovici în cadrul unui concurs /FOTO: David Popovici Facebook.com

  


Recent, înotătorul român David Popovici a anunțat că îşi donează ziua de naştere, aniversată în 15 septembrie, pentru ca cinci frați muzicieni să aibă o casă. 


„În doar zece zile de la startul campaniei, David Popovici a reuşit să adune aproximativ 34.000 de euro din cei 45.000 de euro necesari cumpărării unui apartament pentru cinci fraţi performanţi, dar extrem de vulnerabili. Până acum, 1.500 de donaţii şi tot atâţia oameni de Bine au făcut ca visul lui David să prindă contur şi să avem încredere că putem spune, cu toată inima, #SuntAici, atunci când privim spre copii performanţi, dar marcaţi de fragilitate şi greu. Pentru a împlini visul celor cinci fraţi, David are nevoie de voi, pentru încă 11.000 de euro”, arată reprezentanții Fundaţiei Hope and Homes for Children, care a inițiat acest demers.David Popovici îşi doreşte ca vineri, 15 septembrie, când împlineşte 19 ani, întreaga sumă să fie strânsă, chiar dacă această campanie de donaţii se încheie oficial la 30 septembrie.


„Sunt tare bucuros pentru sprijinul pe care l-am primit din partea oamenilor, în perioada asta! Dacă în 10 zile am reuşit, împreună, să strângem peste 34.000 de euro – şi aş vrea să mulţumesc fiecărui donator – am încredere că suntem şi mai mulţi, iar puterea noastră este şi mai mare, pentru a ajunge la întreaga sumă de care este nevoie. Îmi doresc din tot sufletul să adunăm împreună banii necesari, iar mâine, de ziua mea, să îi pot strânge în braţe pe Andrei, Matei, Bogdan, David, Teodor şi să le spun: «Am reuşit!»”, a menţionat dublul campion mondial.CITEȘTE ȘI: 
David Popovici și-a donat medalia de aur câștigată la Campionatele Mondiale pentru copiii bolnavi de cancerCei cinci tineri muzicieni au câştigat până acum peste 100 de medalii la concursurile la care au participat. Andrei cântă la vioară şi a absolvit Conservatorul, Matei şi Bogdan studiază pianul şi trec în anul II la Conservator, iar Teodor şi David sunt în clasa a XII-a la canto clasic, respectiv chitară, se pregătesc amândoi pentru aceeaşi facultate.


În primăvara acestui an, înotătorul român David Popovici şi-a donat medalia de aur câştigată în proba de 200 m liber la Campionatele Mondiale, pentru copiii bolnavi de cancer.Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:



Source link

Facebook Comments Box
Stefan Petre

Recent Posts

Pasager în stare gravă pe un zbor Tarom: posibilitatea unei aterizări de urgență a fost luată în considerare

Un pasager aflat la bordul unei curse Tarom duminică seara a întâmpinat dificultăți medicale grave,…

1 week ago

Incident dramatic pe teren în timpul meciului dintre Ungaria și Scoția: fotbalist transportat de urgență la spital

Duminică seara, medicii au intervenit de urgență pe teren pentru a-i acorda primul ajutor fotbalistului…

1 week ago

Topul celor mai sigure orașe și cartiere din România: Vezi pe ce loc se află Clujul și care sunt zonele de evitat

Conform indexului T.R.A.I., realizat de Storia, platforma de anunțuri imobiliare lansată de OLX, Brașov, Oradea…

2 weeks ago

Cursuri pe șantierul de reconversie a fostei platforme Carbochim pentru studenții de la Facultatea de Construcții, printr-un parteneriat între UTCN și grupul IULIUS

Studenții de la Facultatea de Construcții, din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, au ocazia de…

2 weeks ago

VIDEO: Lucrări de conservare și modernizare la clădirea emblematică a „Uzinei Carbochim”, cu valoare ambientală pentru Piața 1 Mai din Cluj-Napoca

Clădirea-reper a "Uzinei Carbochim", cel mai mare producător de abrazive din România și un simbol…

2 weeks ago