Connect with us

Sport

SuperDan va avea un contract monstruos la CFR Cluj! Antrenorul campioanei poate ajunge câştiguri de peste 1 milion de euro pe sezon

Stefan Petre

Published

on

SuperDan va avea un contract monstruos la CFR Cluj! Antrenorul campioanei poate ajunge câştiguri de peste 1 milion de euro pe sezon

Tehnicianul campioanei României va avea un salariu de 450.000 de euro pe sezon la CFR Cluj, dar şi o serie de bonusuri în funcţie de performanţele pe care le va realiza. Petrescu va încasa 100.000 de euro dacă va câştiga titlul, 250.000 de euro dacă va califica echipa în Europa League şi 500.000 de euro pentru accederea în grupele Champions League, conform mai multor surse.

Oficialii trupei din Gruia au anunţat prelungirea contractului lui Petrescu pe reţele de socializare şi pe site-ul clubului.

”Veste excelentă pentru familia CFR-istă la începutul anului 2020! Clubul CFR 1907 Cluj anunţă faptul că antrenorul Dan Petrescu şi-a prelungit contractul cu echipa noastră! Astfel, tehnicianul care a contribuit la câştigarea ultimelor două titluri de campioană ale CFR-ului şi la parcursul extraordinar din competiţiile europene din acest sezon, încununat cu o calificare fantastică în primăvara europeană, a semnat o nouă înţelegere cu clubul nostru, valabilă până în vara anului 2022”, se arată în comunicat.

Semnarea noului contract aduce multă linişte la CFR Cluj după ce în ultimele luni s-a vehiculat că Petrescu ar putea pleca. Fostul internaţional a fost aproape de a ajunge pe banca tehnică a echipei naţionale a României, dar şi la echipe din Rusia.

Trupa din Gruia trece prin momente excelente în actualul sezon şi va juca în şaisprezecimile de finală ale Europa League cu Sevilla FC, primul meci fiind programat în Gruia, pe 20 februarie, iar returul va avea loc la Sevilla în data de 27 februarie. Ardelenii s-au calificat fără emoţii din Grupa E după ce au învins Lazio, Celtic şi Rennes în cel puţin unul dintre cele două meciuri directe.

Petrescu a reuşit să câştige titlul cu CFR Cluj în ultimele două sezoane şi a primit titlul de cel mai bun antrenor român. Tehnicianul de 52 de ani este unul dintre cei importanţi antrenori români după performanţele reuşite la CFR Cluj şi Unirea Urziceni. ”Bursucul” a mai antrenat în România echipe precum Sportul Studenţesc sau Rapid, iar în străinătate a pregătit echipe din Polonia, China, Rusia sau Emiratele Unite Arabe.

CFR Cluj este pe primul loc în Liga 1 şi va juca împotriva celor de la FCSB pe 2 februarie, în prima etapă din 2020 în campionatul românesc. Trupa clujeană are un avantaj de 1 punct în faţa celor de la Astra Giurgiu şi cinci puncte în faţa celor de la FCSB.

48 de victorii are Petrescu la CFR Cluj

Dan Petrescu a ajuns pentru prima dată pe banca celor de la CFR Cluj pe 10 iunie 2017, după o scurtă aventură la Al Nasr, iar în iunie 2018 a plecat la GZ Hengfeng. După ce a retrogradat cu formația din China, fostul internațional român a decis pe 22 martie 2019 să revină la CFR Cluj.

În primul mandat la CFR Cluj, Dan Petrescu a stat pe banca ardelenilor în 37 de meciuri, perioadă în care campioana României a bifat 23 de victorii, 10 remize și 4 înfrângeri. În al doilea mandat a adunat 47 de meciuri, dintre care 25 s-au terminat cu victoria ardelenilor, 10 la egalitate și 12 au fost pierdute.

Source link

Facebook Comments Box

National

Simona Halep a fost surprinsă în avion, spre destinația sa din Miami – Foto

Stefan Petre

Published

on

Simona Halep a fost surprinsă în avion, spre destinația sa din Miami, unde se pregătește să își continue parcursul în turneul de tenis. Această călătorie marchează începutul unei noi etape în cariera sportivei noastre, iar fanii își așteaptă cu nerăbdare performanțele sale pe terenul de tenis.

Având în vedere că Miami este unul dintre cele mai importante turnee din calendarul tenisului mondial, este de așteptat ca Simona să fie pregătită să își pună în valoare abilitățile și să concureze la cel mai înalt nivel împotriva celor mai buni jucători din lume. Privind relaxată și concentrată în același timp, Simona pare hotărâtă să ofere o prestație memorabilă în competiția ce urmează.

Cu fiecare pas pe care-l face în această călătorie, Simona Halep demonstrează dedicarea și determinarea ei de a atinge cele mai înalte standarde în tenisul mondial. Fanii din întreaga lume o vor urmări cu sufletul la gură în fiecare meci și îi vor oferi sprijinul lor necondiționat în această nouă aventură sportivă.

Simona Halep campioana noastra

Facebook Comments Box
Continue Reading

Prin Oras

VIDEO: Maier Orosz Judith, Regina Înotului Românesc: 4 Medalii de Aur la Campionatele Mondiale de Natație Masters

Stefania Heinz

Published

on

Cu o voință de fier și un talent incontestabil, Maier Orosz Judith, o înotătoare din Cluj-Napoca, a demonstrat că vârsta nu este un impediment atunci când vine vorba de a atinge performanțe remarcabile în apă. La venerabila vârstă de 81 de ani, această sportivă a reușit să cucerească inimile și să încânte publicul la Campionatele Mondiale de Natație Masters, desfășurate în Doha, Qatar.

Evenimentul a adunat la start peste 2.500 de înotători din întreaga lume, competând în diverse categorii de vârstă. Cu toate că majoritatea concurenților erau mult mai tineri decât ea, Maier Orosz Judith a izbucnit în lumina reflectoarelor, demonstrându-și în mod convingător talentul și abilitățile în apa bazinului.

Clujeanca a fost o prezență dominatoare în competiție, cucerind nu mai puțin de patru medalii de aur în diferite probe. Performanța sa remarcabilă a adus o nouă dimensiune în cadrul competiției și a demonstrat că vârsta nu este un obstacol pentru realizările sportive de excepție.

Această poveste impresionantă nu este doar despre câștigarea de medalii, ci și despre dedicarea, perseverența și pasiunea pentru sport, care au ghidat-o pe Maier Orosz Judith de-a lungul întregii sale cariere. Prin succesul său, ea a inspirat și a motivat generații întregi de înotători, arătând că, cu determinare și efort, se pot obține rezultate remarcabile, indiferent de vârstă.

Facebook Comments Box
Continue Reading

National

Simona Halep își începe Pregătirile pentru Evenimentul de la Miami cu un Antrenament de Tenis de Excepție

Stefania Heinz

Published

on

Simona Halep, una dintre cele mai de succes jucătoare de tenis din lume, a dat startul pregătirilor pentru participarea sa la evenimentul de la Miami printr-un antrenament intensiv de tenis. Cu ochii îndreptați către victorie și cu dorința de a-și îmbunătăți jocul, Halep a început această nouă etapă a sezonului cu determinare și pasiune.

Antrenamentul de tenis a avut loc într-un cadru privat, unde Simona și echipa sa de antrenori au lucrat asiduu pentru a perfecționa tehnica și strategia sa de joc. Fiind cunoscută pentru abilitățile sale remarcabile pe teren, Halep a folosit acest moment ca o oportunitate de a se concentra asupra aspectelor specifice care îi pot aduce succesul la turneul de la Miami.

În timpul antrenamentului, Simona Halep a lucrat la diversificarea loviturilor sale, perfecționând atât forehand-ul, cât și backhand-ul, și a acordat o atenție deosebită aspectelor tactice ale jocului. Efortul său susținut și determinarea de a-și atinge obiectivele au fost evidente în fiecare mișcare și fiecare lovitură.

Cu o experiență vastă în circuitul profesionist de tenis și cu numeroase trofee majore în palmares, Simona Halep își propune să atingă noi culmi în cariera sa. Prin angajamentul și dedicarea sa față de sport, ea rămâne un exemplu de determinare și perseverență pentru tinerii jucători de tenis din întreaga lume.

Facebook Comments Box
Continue Reading

Cele mai citite