Connect with us

Sport

Un hărțuitor, scos cu forța dintr-un mall din Cluj-Napoca. Angajată: „Un prădător sexual pentru fetițe și băieți!”

Stefan Petre

Published

on

Hărțuitor sexual din Cluj-Napoca / Foto: Facebook- Andreea Burcea

Actualitate

Un hărțuitor sexual a fost scos afară dintr-un mall din municipiu, după ce a făcut glume porcoase și invitații sexuale unor angajate. El este cunoscut și pentru că abordează copiii.

Hărțuitor sexual din Cluj-Napoca / Foto: Facebook- Andreea Burcea

  Deși în Cluj-Napoca există un hărțuitori sexual pe care foarte multe femei îl cunosc, acesta continuă să umble liber pe stradă și chiar să deranjeze angajatele unui mall din municipiu. După o experiență neplăcută cu acest bărbat, care a trebuit dat afară de angajații de la securitate din incinta mall-ului, o tânără a vorbit public despre o problemă care „este în actualitate de câțiva ani”: „Situația asta am găsit-o expusă acum un an, pe un grup de mămici. Bineînțeles că problema este în actualitate de câțiva ani. Astăzi în jurul orei 16.15, am simțit-o pe pielea noastră când «distinsul domn» în cauză a venit la standul colegelor de vis-a-vis de mine, în Mall, și a început invitațiile sexuale și glumele porcoase. Este un prădător sexual atât pentru fetițe cât și pentru băieți! Când are oportunitatea cere numere de telefon, atinge sau caută să se aproprie de tine. L-am văzut de minim 5 ori in autobuze și in stație, făcând aceleași gesturi! Astăzi în Mall cei de la dispecerat au trimis imediat după apelul efectuat mai mulți bărbați pregătiți să intervină și să îl scoată afară. Sperăm ca legea să se schimbe în curând și să nu îi mai lase liberi pe stradă!”, a transmis o angajată dintr-un mall din Cluj-Napoca.
CITEȘTE ȘI:
O tânără din Cluj-Napoca, agresată sexual în GARĂ. Momente de coșmar
Tânără din Cluj, hărțuită de un rapper și amenințată cu moartea. Hărțuitorul ar fi fost agresat de un polițișt
 Deci, nu este prima dată când acest bărbat acționează în acest fel. În urmă cu un an, o mămică avertiza: Harțuitori sexual care deranjează angajatele din mall, cunoscut de femei în Cluj-Napoca / Foto: Facebook  Andreea Burcea„Atenție la genul acesta de oameni, e un tip dubios ce abordează copiii din linia 24B, 25 în oraș, inclusiv cei ce cerșesc, femei, cu tot felul de discuții nelalocul lor în care le cere insistent adrese, nr de telefon, dacă au părinți etc. Iar mai apoi îi urmărește sau fuge după ei când coboară din bus. Vă rog etichetați Poliția Română pentru a se sesiza, știm că au mai fost făcute plângeri la fetele de la Pitaka, unde o domnișoară a fost urmărită în club, așa că acum sper să fie luate măsuri.” Atunci au curs comentariile în care fetele spunea „ÎL ȘTIU” și începeau să relateze experiențele neplăcute pe care le-au avut cu acest individ. „E cunoscut atât în Cluj, cât și în Florești, pentru gesturi de genul ăsta”, spune un internaut. „Pe mine m-a prins de-o bucă în stație la M26. Eram cu copilul de mână. Mi-a zis niște chestii foarte deochiate. Mă bucur că m-am mutat și în stație la M21 nu-l văd niciodată”, a spus o altă mămică.UPDATE: Monitorulcj.ro a sesizat IPJ Cluj și a cerut informații despre ce măsuri se vor lua. În urma unor verificări făcute de polițiști, bărbatul a fost găsit și dus la sediul de Poliție:  „În urma informațiilor apărute în spațiul public, polițiștii Secției 3 Poliție Cluj-Napoca au demarat verificări din oficiu, astfel că în cursul dimineții de azi, 14 septembrie a.c., persoana a fost depistată și condusă la sediul secției, urmând a se dispune măsuri legale”, au declarat reprezentanții IPJ, pentru monitorulcj.ro.Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Source link

Facebook Comments Box

Sport

CFR Cluj își îndreaptă atenția către Cupa României după ce lupta pentru titlu se complică

Dani Muresan

Published

on

Sursa: Facebook/cfr1907

Echipa CFR Cluj și-a îndreptat atenția către obținerea celui de-al doilea trofeu intern, pe fondul unui parcurs dificil în lupta pentru titlu. După ce au înregistrat un eșec și o remiză în primele două etape ale play-off-ului, distanțându-se la 10 puncte de poziția de lider, jucătorii clubului clujean au recunoscut că prioritățile se îndreaptă către Cupa României. Cristi Manea a subliniat importanța acestei competiții în contextul sezonului actual, înaintea confruntării din sferturile de finală împotriva echipei Corvinul Hunedoara.

Este o competiție foarte importantă pentru noi în acest sezon. Ne pregătim serios pentru acest meci și vom aborda partida cu toată seriozitatea. Aceasta este frumusețea Cupei României – faptul că avem oportunitatea de a juca împotriva echipelor din ligile inferioare.

Am visat întotdeauna să câștigăm Cupa, însă nu am avut șansa să ne concentrăm pe ea anterior din cauza participării noastre în cupele europene. Dar anul acesta, câștigătoarea merge în Europa League, ceea ce face ca acest trofeu să fie și mai important pentru noi. În campionat mai avem 8 etape, iar totul este deschis. Vom vedea ce se întâmplă“, a declarat fundașul echipei CFR Cluj.

Partida din Cupa României între CFR Cluj și Corvinul Hunedoara este programată pentru marți, cu începere de la ora 19:30.

Facebook Comments Box
Continue Reading

National

Simona Halep a fost surprinsă în avion, spre destinația sa din Miami – Foto

Stefan Petre

Published

on

Simona Halep a fost surprinsă în avion, spre destinația sa din Miami, unde se pregătește să își continue parcursul în turneul de tenis. Această călătorie marchează începutul unei noi etape în cariera sportivei noastre, iar fanii își așteaptă cu nerăbdare performanțele sale pe terenul de tenis.

Având în vedere că Miami este unul dintre cele mai importante turnee din calendarul tenisului mondial, este de așteptat ca Simona să fie pregătită să își pună în valoare abilitățile și să concureze la cel mai înalt nivel împotriva celor mai buni jucători din lume. Privind relaxată și concentrată în același timp, Simona pare hotărâtă să ofere o prestație memorabilă în competiția ce urmează.

Cu fiecare pas pe care-l face în această călătorie, Simona Halep demonstrează dedicarea și determinarea ei de a atinge cele mai înalte standarde în tenisul mondial. Fanii din întreaga lume o vor urmări cu sufletul la gură în fiecare meci și îi vor oferi sprijinul lor necondiționat în această nouă aventură sportivă.

Simona Halep campioana noastra

Facebook Comments Box
Continue Reading

Prin Oras

VIDEO: Maier Orosz Judith, Regina Înotului Românesc: 4 Medalii de Aur la Campionatele Mondiale de Natație Masters

Stefania Heinz

Published

on

Cu o voință de fier și un talent incontestabil, Maier Orosz Judith, o înotătoare din Cluj-Napoca, a demonstrat că vârsta nu este un impediment atunci când vine vorba de a atinge performanțe remarcabile în apă. La venerabila vârstă de 81 de ani, această sportivă a reușit să cucerească inimile și să încânte publicul la Campionatele Mondiale de Natație Masters, desfășurate în Doha, Qatar.

Evenimentul a adunat la start peste 2.500 de înotători din întreaga lume, competând în diverse categorii de vârstă. Cu toate că majoritatea concurenților erau mult mai tineri decât ea, Maier Orosz Judith a izbucnit în lumina reflectoarelor, demonstrându-și în mod convingător talentul și abilitățile în apa bazinului.

Clujeanca a fost o prezență dominatoare în competiție, cucerind nu mai puțin de patru medalii de aur în diferite probe. Performanța sa remarcabilă a adus o nouă dimensiune în cadrul competiției și a demonstrat că vârsta nu este un obstacol pentru realizările sportive de excepție.

Această poveste impresionantă nu este doar despre câștigarea de medalii, ci și despre dedicarea, perseverența și pasiunea pentru sport, care au ghidat-o pe Maier Orosz Judith de-a lungul întregii sale cariere. Prin succesul său, ea a inspirat și a motivat generații întregi de înotători, arătând că, cu determinare și efort, se pot obține rezultate remarcabile, indiferent de vârstă.

Facebook Comments Box
Continue Reading

Cele mai citite