Stiri Mondene

Cuplul Măruță, criticat dur de o influentă TikTokeriță:”Când facem bani cu copilul, e bun”

În ciuda succesului notabil al filmului românesc “Tati part-time”, cu Eva Măruță și Alex Bogdan în rolurile principale, criticii nu au ezitat să își exprime nemulțumirea. Publicul român s-a împărțit în două tabere distincte, iar reacția unei cunoscute TikTokerițe, Annelise, a amplificat dezbaterile.

Într-un videoclip viral pe platforma TikTok, Annelise, sub numele de utilizator @annelise.gh, a analizat în detaliu criticiile și ostilitatea îndreptate către Eva Măruță, protagonista filmului. Cu peste un milion de vizualizări, tânăra a adus în discuție motivele reale ale controverselor.

Filmul “Tati part-time” a adus o schimbare în viața micuței vedete, Eva Măruță, care s-a confruntat cu critici aspre după lansarea producției. Annelise a expus în mod tranșant opinia sa, atrăgând atenția asupra modului în care fiica soților Măruță a fost promovată pe rețelele de socializare de la o vârstă fragedă.

Annelise a evidențiat că Eva este supusă unor critici dure nu doar pentru prestația sa în film, ci și pentru modul în care interacționează cu tatăl său, Cătălin Măruță. TikTokerița a subliniat că aceasta face glume la adresa tatălui său în propriile sale story-uri, generând simpatie pentru Măruță în fața publicului.

Pe lângă critica la adresa comportamentului Evei, Annelise a expus și un alt aspect delicat. Ea a subliniat paradoxul în care părinții acesteia au expus-o public încă de la o vârstă fragedă, pentru ca acum, odată cu reacțiile negative, să dorească retragerea acesteia din atenția publicului.

Annelise a concluzionat videoclipul susținând că Eva este doar un copil și că ar trebui să i se acorde o copilărie normală. TikTokerița a sugerat chiar ștergerea contului de Instagram al micuței vedete pentru a-i oferi posibilitatea de a crește departe de presiunile mediului online.

Dezbaterile privind filmul și reacțiile controversate ale publicului continuă să fie un subiect intens discutat în mediul online și nu numai. În timp ce unii apreciază sinceritatea criticilor, alții consideră că acestea sunt exagerate și că micuța actriță merită o șansă de a se dezvolta în afara reflectoarelor.

Facebook Comments Box
Alex Campian

Share
Published by
Alex Campian

Recent Posts

Președintele TIFF, Tudor Giurgiu, despre Cluj vs București: Experiența după trei săptămâni în capitala Ardealului.

O nouă etapă a "competiției" Cluj vs București a fost marcată de sinceritatea președintelui TIFF,…

16 hours ago

Studenții UAD au Transformat Căștile de Protecție în Opere de Artă pe Șantierul Carbochim, în Parteneriat cu Grupul IULIUS

Într-o inițiativă inedită de colaborare între mediul academic și cel industrial, 25 de studenți de…

16 hours ago

Pasager în stare gravă pe un zbor Tarom: posibilitatea unei aterizări de urgență a fost luată în considerare

Un pasager aflat la bordul unei curse Tarom duminică seara a întâmpinat dificultăți medicale grave,…

1 week ago

Incident dramatic pe teren în timpul meciului dintre Ungaria și Scoția: fotbalist transportat de urgență la spital

Duminică seara, medicii au intervenit de urgență pe teren pentru a-i acorda primul ajutor fotbalistului…

1 week ago

Topul celor mai sigure orașe și cartiere din România: Vezi pe ce loc se află Clujul și care sunt zonele de evitat

Conform indexului T.R.A.I., realizat de Storia, platforma de anunțuri imobiliare lansată de OLX, Brașov, Oradea…

2 weeks ago

Cursuri pe șantierul de reconversie a fostei platforme Carbochim pentru studenții de la Facultatea de Construcții, printr-un parteneriat între UTCN și grupul IULIUS

Studenții de la Facultatea de Construcții, din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, au ocazia de…

2 weeks ago