Connect with us

Stiri Mondene

Elena Gheorghe Dezvăluie O Surpriză Inedită După un An Plin de Încercări: O Provocare Ce Nu Poate Fi Trecută Cu Vederea!

Anamaria Ioana

Published

on

După un an dificil, în care problemele de sănătate au fost o prezență constantă în viața sa, Elena Gheorghe a hotărât să lase în urmă toate greutățile trecutului recent. Cu o hotărâre fermă de a-și îmbrățișa viitorul cu optimism, artista pregătește o surpriză de proporții pentru fanii săi. Într-o schimbare neașteptată de direcție, după ce a explorat diverse stiluri muzicale, Elena Gheorghe se pregătește să își încânte publicul cu muzică de jazz.

Elena Gheorghe a reușit să se recupereze complet după perioada dificilă marcată de probleme de sănătate. Artista abordează acum subiectul cu o atitudine detașată și deschisă, afirmând că a ales să își lase în urmă acele momente dificile pentru a nu atrage și alte energii negative în viața sa.

Anul trecut a fost o perioadă dificilă și plină de provocări pentru Elena Gheorghe. Povestea despre lupta sa cu problemele de sănătate din 2023.

Oboseala și stresul acumulate în urma activităților intense din 2022 au lăsat urme asupra sănătății sale. Elena recunoaște că a trecut printr-o perioadă de două săptămâni extrem de dificile din cauza problemelor la coloana cervicală, care i-au afectat mobilitatea și i-au cauzat dureri intense. “A fost o perioadă grea și dureroasă”, își amintește artista.

Cu toate acestea, Elena Gheorghe a găsit resursele necesare pentru a se recupera. Prin fizioterapie, acupunctură, odihnă și autocontrol, a reușit să depășească această perioadă dificilă și să-și recapete sănătatea. “Acum sunt bine, sunt sănătoasă!”, declară ea cu bucurie, reflectând asupra drumului său spre vindecare și îmbunătățirea stării de bine.

Elena Gheorghe pregătește o surpriză de proporții pentru fanii săi, într-o nouă direcție muzicală. După ce a explorat o varietate de stiluri, artista se lansează acum în lumea muzicii de jazz.

Artista anunta ca pe  7 Martie, va  susține un concert de muzică jazz la Sala Radio, alături de Big Bandul Radio. Pentru orice artist, abordarea acestui stil reprezintă o provocare, și este  nerăbdătoare să se lanseze în această aventură muzicală.

 

Nu se oprește aici însă. Elena anunță și un concert special care marchează cei 20 de ani de carieră muzicală, programat pentru 23 Mai la Sala Palatului. “În tot acest timp, voi lansa și piese noi, împreună cu clipuri surprinzătoare”, adaugă artista, promițând un parcurs muzical plin de inovație și diversitate.

O parte esențială a vieții unui artist este adaptabilitatea garderobei sale, mărturisește Elena Gheorghe, evidențiind necesitatea schimbărilor frecvente în vestimentație, o cerință impusă de statutul său profesional.

Garderoba unui artist cere schimbări dese, explică ea. Îmi respect publicul și cred că apariția în ținute adecvate și elegante pentru fiecare ocazie este crucială în definirea identității unui artist. Nu sunt obsedată de branduri. În mod periodic, fac câteva investiții, de cele mai multe ori în piese clasice și atemporale, adaugă Elena, subliniind că preferă calitatea și versatilitatea în alegerea hainelor sale.

Facebook Comments Box

Stiri Mondene

Carmen Grebenișan din Cluj transmite un mesaj delicat după divorțul de soțul ei, Alex Militaru:”Nu trebuie să mulțumești pe toată lumea”

Stefania Heinz

Published

on

La o lună de la despărțirea de soțul său, Alex Militaru, Carmen Grebenișan a transmis o serie de mesaje cu subînțeles pe Internet. Vedeta și-a exprimat dorința de a nu mai încerca să mulțumească pe toată lumea și de a-și trăi viața așa cum își dorește.

Influencerița a făcut publică decizia sa de a divorța și de a pleca de acasă. A călătorit într-o destinație exotică alături de buna sa prietenă, Alina Ceușan, demonstrând că se simte excelent. Mai mult, Carmen și-a achiziționat și un apartament de lux, evidențiind o nouă etapă a vieții sale.

Lecție mare de viață: nu trebuie să mulțumești pe toată lumea. Oamenii potriviți vor aprecia nebunia ta”.

Când râzi, râzi, nu e nevoie să-i lovești pe alții…”, a spus ea explicând că a trebuit să învețe acest lucru.

Mereu obțin ceea ce vreau deoarece așteptările mele sunt mari, iar așteptările mele sunt mari pentru că mereu am ceea ce vreau”, a mai scris ea.

Această bucurie. Mai mult decât am crezut că are loc în inima mea”, a mai spus ea.

Facebook Comments Box
Continue Reading

Sanatate

Florin Piersic a fost Transferat de la Institutul Inimii din Cluj-Napoca la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un Avion SMURD, Seara Trecută

Maria Costea

Published

on

Medicul din Cluj-Napoca care l-a operat pe Florin Piersic, despre starea de sănătate a marelui actor: „Noi treaba ne-am cam făcut-o”

Decizia de a muta pe Florin Piersic de la Cluj-Napoca la București a fost luată de către actor împreună cu familia sa. Alegerea a fost făcută pentru a continua tratamentul cu antibiotice și pentru ca infecția la genunchi să fie gestionată de același medic care s-a ocupat de această problemă în trecut.

Medicul Horia Roșianu, specialistul de la Institutul Inimii din Cluj-Napoca care l-a operat pe Florin Piersic, a discutat despre starea de sănătate a marelui actor la România TV.

Conform informațiilor medicale, starea marelui actor este stabilă în prezent.

„E o infecție dublă: infecția protezei și infecția sondelor cardiace. E bine. S-a întâmplat să fiu în concediu de odihnă, dar oricum tratamentul antibiotic trebuia făcut. Oricum a fost o nenorocire foarte mare. Când vezi o vegetație pe o sondă cardiacă, nu sari imediat pe ea, trebuie administrat tratament adecvat. Împreună cu o comisie, cu medicii anesteziști, cu colegi de cea mai înaltă clasă, am depistat că pe sonde sunt vegetații, dar s-a pus problema ce se rezolvă mai întâi, infecția protezei de genunchi, sau desfundarea sondelor. Din punct de vedere cardiac, am strâns repede o echipă de 11 colegi și împreună, într-o zi de Paști, duminică dimineață, calmi și liniștiți, în 45 de minute am operat marele actor, am extras stimulatorul și sondele fără nicio problemă.

Atunci am rezolvat acest focar secundar de infecție. Suntem institut de inimă, nu de ortopedie sau de infecțioase. Starea clinică s-a ameliorat, l-am urmărit până astăzi. El nu mai stă foarte bine în institut de inimă, chiar dacă suntem unitate de elită, dar nu suntem de infecțioase sau ortopedie. Noi treaba ne-am făcut-o. Astfel, discutând și cu familia, am pus alternativa. Eu am sugerat că de-al doilea focar de infecție de la genunchi să se ocupe același medic care s-a ocupat de proteza de genunchi, așa cum eu m-am ocupat de sondele pe care eu le-am aplicat acum 15 ani. El trebuia să ajungă într-o unitate unde să continue tratamentul infecțios”, a declarat, la România TV, Horia Roșianu.

Mesajul emoționant transmis de Florin Piersic, de Florii: „Românilor de pretutindeni le transmit toată iubirea mea și speranța că mai e puțin timp să mai pot să mai apar și să-i văd”

Facebook Comments Box
Continue Reading

Prin Oras

Anda Adam a încheiat afacerea clubului din Cluj-Napoca cu faliment. După închiderea acestuia, artista a părăsit orașul. În legătură cu locuitorii din Cluj, Anda Adam a exprimat că i-a perceput ca fiind puțin ospitalieri.

Stefania Heinz

Published

on

Clubul deschis de Anda Adam în Cluj nu a cunoscut succesul scontat. Afacerea s-a închis după doar 2 ani, chiar dacă artista a afirmat că a investit 100.000 de euro alături de logodnicul său, Eudor Yosif Mohaci. Diamond Club a fost inaugurat în martie 2022, în apropierea campusului Observator, pe strada Republicii.

Cu toate că Anda Adam a făcut declarații optimiste despre performanțele clubului, acesta era adesea gol. În plus, strategia de promovare a fost deficitară, fiindcă artista a subestimat importanța unei promovări eficiente, bazându-se exclusiv pe propria sa notorietate, potrivit informațiilor.

În schimb, Anda Adam a devenit cunoscută în Cluj pentru încălcările regulilor de circulație, inclusiv parcarea pe locurile destinate persoanelor cu handicap la Vivo sau blocarea traficului. Aceste acțiuni au atras atenția Poliției Locale, care a amendat-o pentru comportamentul său nepotrivit.

Oamenii de acolo din Cluj nu au apreciat că un artist din București a venit să își investească banii în Cluj pentru a deschide un club unde ei să se poată distra. Am făcut o investiție destul de mare. În schimb, m-au criticat foarte dur, pentru că mi-am permis o dată, o dată, să pun mașina timp de 10 minute pe un loc cu semn de handicap. Respect foarte tare și ajut extrem de mult oamenii cu probleme. Însă, locul în care eu am parcat, și aici aș vrea să dau și o replică domnului Emil Boc, pentru că mă simt datoare și nu am avut ocazia să îi dau replica, este un loc într-un mod pe care îl cunosc foarte bine și unde există extrem de multe locuri pentru handicap. Primele trei rânduri ale acestui mall sunt numai locuri cu aceste însemne. O capacitate mult mai mare pentru oamenii cu handicap decât capacitatea efectivă a locurilor de parcare pentru acest mall.

Toți se vaietă. Au spus ”Domnule, ați făcut atâtea locuri pentru persoanele cu handicap și nici nu cred că avem atâția oamenii cu probleme care să vină să parcheze în același timp!”.

În ziua în care mi-a fost făcută acea poză, printre cele 100 de locuri de parcare cu însemne de handicap erau parcate mașini cu numere de Cluj, vreo 20 dintre ele, 80 rămânând libere. Era imposibil ca ele să se ocupe toate, având în vedere că timpul meu era limitat și eu aveam nevoie numai de 10 minute pentru a cumpăra ceva din mall. Unde erau 20 de-ai lor parcați, mi-am permis să pun și eu mașina pentru 10 minute și am fost taxată foarte dur.

Dar îmi place Clujul și oamenii care vin la noi la Cluj și știu să se distreze”, a spus Anda Adam, la emisiunea lui Denise Rifai.

Facebook Comments Box
Continue Reading

Cele mai citite