Connect with us

Stiri Mondene

Georgiana Lobonț: Sacrificiile și Investițiile în Călătoria Către Succes – De la Vânzarea Apartamentului la Investiția în Albume

Diana Petrescu

Published

on

La începutul carierei sale, Georgiana Lobonț a făcut sacrificii semnificative pentru a-și urmări visul de a deveni cunoscută. Cântăreața și-a vândut apartamentul, iar ea și soțul ei au decis să investească toți banii obținuți în muzică, riscând totul pentru a-și urma pasiunea. Rareș, fiul unui preot și absolvent al Facultății de Stomatologie, a renunțat la această carieră pentru a deveni impresarul artistei. Astfel, cu sacrificii personale și riscuri asumate, au făcut primii pași pe drumul către succesul în industria muzicală.

Georgiana și Vlăduța au mare succes în Ardeal, de acolo și sunt ambele. Ele cântă pe gustul celor de acolo, ca stil, ca ritm, nu merg doar pe horă și pe sârbă, ca la București. Cântă mai variat, mai bagă și o hațegană. Se dansează mai multe jocuri. În acea zonă, ardelenii sunt mai sociabili. Organizează mai multe petreceri. Sunt și mai culți, din punct de muzical. În școli se pune mare preț pe muzică. Georgiana Lobonț și Vlăduța Lupău au un onorariu de câte 1.500 de euro, pentru un recital solo.

Iar dacă vin cu instrumentiștii, onorariul lor sare de 5.000 de euro. Dar poate ajunge și la 7.000 de euro, depinde de contract. Georgiana Lobonț vine la petreceri cu zece oameni, în trupă. Normal că sunt alte prețuri. Ea vine cu microbuzul, cu o armată de oameni. Pentru cei 5.000 de euro, Georgiana are program de două ore, în reprize de câte 45 de minute”, a declarat un organizator pentru playtech.ro.

Artista a menționat că Rareș, soțul ei, a ales să nu urmeze calea preoției așa cum a făcut tatăl său, pentru că și-a descoperit propria chemare în alt domeniu. Fascinat de lumea muzicii și atrăgându-l și mai mult dorința de a sprijini cariera Georgianei, Rareș a decis să-și urmeze pasiunea pentru industria muzicală, devenind impresarul ei. Acest pas a reflectat dorința lui de a-și construi propriul drum și de a-și folosi talentele și pasiunile într-un mod care să îl împlinească pe deplin.

Eram cumva inconștienți, entuziasmați, dornici să devenim cineva, să evoluăm și să avem succes, să avem evenimente, să ne meargă bine. Și cred că eram un pic luați de val. Valul tinereții și nebunia asta ne-au prins. Și am investit banii. Am vândut apartamentul și toți banii pe care i-am luat pe el, i-am investit în muzică, în albume. Am făcut patru albume de muzică populară, ne-am cumpărat boxe, sistemul nostru de sonorizare pentru evenimente…

Ne-am cumpărat lumini, schele de lumini, mașină de gheață carbonică. Noi mergeam, la un moment dat, cu toate aceste servicii. Aparat de video, pentru că vreo doi ani el m-a filmat… Mi-am făcut singură toate videoclipurile. Deci, noi doi, banii i-am organizat așa frumos, încât i-am investit doar în lucruri care ne puteau ajuta în acel moment, în domeniul acesta artistic. Deși nu aveam cunoștințe mari, ne-am dus înainte cu toată încrederea unul în celălalt și iată că am reușit”, a declarat Georgiana Lobonț pentru viva.ro.

Facebook Comments Box
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

National

Concertul Coldplay de pe Arena Națională, Marcat de Huiduieli după Intervenția Surpriză a unui Manelist: „Mi s-a dus tot cheful” | VIDEO

Stefania Heinz

Published

on

O Apariție Neașteptată și Neplăcută la Concertul Coldplay de pe Arena Națională

Concertul trupei britanice de rock Coldplay, susținut pe Arena Națională din București în cadrul turneului „Music of the Spheres”, a fost marcat de un incident surprinzător și neplăcut. Mii de spectatori au huiduit în timpul spectacolului, după ce un manelist a fost invitat pe scenă și a cântat alături de solistul trupei, Chris Martin.

Incidentul

În mijlocul concertului, solistul Chris Martin a făcut o declarație în care a menționat că, înainte de a veni în România, a căutat să descopere artiști locali pe care îi apreciază. În acest context, l-a invitat pe scenă pe un cântăreț de manele, se pare că Babasha. Momentul a fost descris ca o încercare de a sparge barierele muzicale și culturale. Chris Martin a acompaniat manelistul la clape, în timp ce acesta a cântat versuri precum „Ooo, ooo, îmi plac prea mult ochii tăi/ Ooo, ooo, ce să mă mai fac cu ei.”

Reacția Publicului

Publicul nu a fost impresionat de acest moment improvizat și a reacționat imediat prin huiduieli care au umplut Arena Națională. Mulți spectatori, care așteptaseră cu entuziasm acest concert, au fost dezamăgiți și au părăsit stadionul înainte de finalul spectacolului.

„Mi s-a dus tot cheful,” a spus un fan dezamăgit. „Venisem să ascult Coldplay, nu mă așteptam la un asemenea moment.”

Reacțiile pe Rețelele de Socializare

Pe rețelele de socializare, reacțiile au fost rapide și critice. Utilizatorii și-au exprimat dezamăgirea și frustrarea față de acest incident. Unii au comentat ironic, „Fără cuvinte”, în timp ce alții au criticat organizatorii pentru lipsa de înțelegere a preferințelor publicului. „Nici o urmă de regret că nu am luat bilet la Coldplay,” a scris un alt utilizator.

Reacția Trupei Coldplay

După acest moment controversat, Chris Martin nu a mai interacționat cu publicul, încercând să continue concertul cât mai profesionist posibil. Totuși, incidentul a lăsat o amprentă negativă asupra experienței fanilor prezenți la eveniment.

Concluzie

Concertul Coldplay de pe Arena Națională, care ar fi trebuit să fie un eveniment de neuitat pentru fanii români, a fost umbrit de o intervenție neașteptată și neplăcută. Invitația unui manelist pe scenă a stârnit nemulțumirea publicului și a generat reacții critice atât la fața locului, cât și pe rețelele de socializare. Organizatorii vor trebui să reevalueze astfel de decizii pentru a evita incidente similare în viitor și pentru a asigura o experiență pozitivă pentru toți participanții.

Facebook Comments Box
Continue Reading

National

Poți să fii cool, dar niciodată cool ca Florin Piersic

Maria Costea

Published

on

Într-o lume plină de tendințe trecătoare și modele efemere, există câteva personalități care transcend vremurile și rămân simboluri ale autenticității și carismei. Florin Piersic este una dintre aceste figuri emblematice. Deși mulți încearcă să fie cool, nimeni nu poate atinge nivelul de farmec și stil pe care Piersic îl emană în mod natural.

Florin Piersic nu este doar un actor extraordinar; el este un fenomen cultural. Cariera sa remarcabilă, plină de roluri memorabile în teatru și film, este doar o parte a magnetismului său. În afara scenei și ecranului, Piersic a reușit să cucerească inimile publicului prin personalitatea sa vibrantă și umorul său inconfundabil.

Poți să fii cool, dar niciodată cool ca Florin Piersic arzând-o fin pe Magheru în ’72, la filmările pentru „Parașutiștii”.

Hotelul Lido arăta mai bine ca-n prezent, inclusiv starea carosabilului.

foto: arhiva Studiourile Buftea

Facebook Comments Box
Continue Reading

Stiri Mondene

Carmen Grebenișan din Cluj transmite un mesaj delicat după divorțul de soțul ei, Alex Militaru:”Nu trebuie să mulțumești pe toată lumea”

Stefania Heinz

Published

on

La o lună de la despărțirea de soțul său, Alex Militaru, Carmen Grebenișan a transmis o serie de mesaje cu subînțeles pe Internet. Vedeta și-a exprimat dorința de a nu mai încerca să mulțumească pe toată lumea și de a-și trăi viața așa cum își dorește.

Influencerița a făcut publică decizia sa de a divorța și de a pleca de acasă. A călătorit într-o destinație exotică alături de buna sa prietenă, Alina Ceușan, demonstrând că se simte excelent. Mai mult, Carmen și-a achiziționat și un apartament de lux, evidențiind o nouă etapă a vieții sale.

Lecție mare de viață: nu trebuie să mulțumești pe toată lumea. Oamenii potriviți vor aprecia nebunia ta”.

Când râzi, râzi, nu e nevoie să-i lovești pe alții…”, a spus ea explicând că a trebuit să învețe acest lucru.

Mereu obțin ceea ce vreau deoarece așteptările mele sunt mari, iar așteptările mele sunt mari pentru că mereu am ceea ce vreau”, a mai scris ea.

Această bucurie. Mai mult decât am crezut că are loc în inima mea”, a mai spus ea.

Facebook Comments Box
Continue Reading

Cele mai citite