Stiri Mondene

Georgiana Lobonț: Sacrificiile și Investițiile în Călătoria Către Succes – De la Vânzarea Apartamentului la Investiția în Albume

La începutul carierei sale, Georgiana Lobonț a făcut sacrificii semnificative pentru a-și urmări visul de a deveni cunoscută. Cântăreața și-a vândut apartamentul, iar ea și soțul ei au decis să investească toți banii obținuți în muzică, riscând totul pentru a-și urma pasiunea. Rareș, fiul unui preot și absolvent al Facultății de Stomatologie, a renunțat la această carieră pentru a deveni impresarul artistei. Astfel, cu sacrificii personale și riscuri asumate, au făcut primii pași pe drumul către succesul în industria muzicală.

Georgiana și Vlăduța au mare succes în Ardeal, de acolo și sunt ambele. Ele cântă pe gustul celor de acolo, ca stil, ca ritm, nu merg doar pe horă și pe sârbă, ca la București. Cântă mai variat, mai bagă și o hațegană. Se dansează mai multe jocuri. În acea zonă, ardelenii sunt mai sociabili. Organizează mai multe petreceri. Sunt și mai culți, din punct de muzical. În școli se pune mare preț pe muzică. Georgiana Lobonț și Vlăduța Lupău au un onorariu de câte 1.500 de euro, pentru un recital solo.

Iar dacă vin cu instrumentiștii, onorariul lor sare de 5.000 de euro. Dar poate ajunge și la 7.000 de euro, depinde de contract. Georgiana Lobonț vine la petreceri cu zece oameni, în trupă. Normal că sunt alte prețuri. Ea vine cu microbuzul, cu o armată de oameni. Pentru cei 5.000 de euro, Georgiana are program de două ore, în reprize de câte 45 de minute”, a declarat un organizator pentru playtech.ro.

Artista a menționat că Rareș, soțul ei, a ales să nu urmeze calea preoției așa cum a făcut tatăl său, pentru că și-a descoperit propria chemare în alt domeniu. Fascinat de lumea muzicii și atrăgându-l și mai mult dorința de a sprijini cariera Georgianei, Rareș a decis să-și urmeze pasiunea pentru industria muzicală, devenind impresarul ei. Acest pas a reflectat dorința lui de a-și construi propriul drum și de a-și folosi talentele și pasiunile într-un mod care să îl împlinească pe deplin.

Eram cumva inconștienți, entuziasmați, dornici să devenim cineva, să evoluăm și să avem succes, să avem evenimente, să ne meargă bine. Și cred că eram un pic luați de val. Valul tinereții și nebunia asta ne-au prins. Și am investit banii. Am vândut apartamentul și toți banii pe care i-am luat pe el, i-am investit în muzică, în albume. Am făcut patru albume de muzică populară, ne-am cumpărat boxe, sistemul nostru de sonorizare pentru evenimente…

Ne-am cumpărat lumini, schele de lumini, mașină de gheață carbonică. Noi mergeam, la un moment dat, cu toate aceste servicii. Aparat de video, pentru că vreo doi ani el m-a filmat… Mi-am făcut singură toate videoclipurile. Deci, noi doi, banii i-am organizat așa frumos, încât i-am investit doar în lucruri care ne puteau ajuta în acel moment, în domeniul acesta artistic. Deși nu aveam cunoștințe mari, ne-am dus înainte cu toată încrederea unul în celălalt și iată că am reușit”, a declarat Georgiana Lobonț pentru viva.ro.

Facebook Comments Box
Diana Petrescu

Share
Published by
Diana Petrescu

Recent Posts

Toscana din Ardeal: Un colț de vis ce te transpune în Italia! Descoperă cine a creat acest loc magic în Transilvania

”I Giardini di Zoe”, cunoscută și sub numele de ”Grădina Zoei” sau ”Grădinile Banpotoc”, reprezintă…

3 days ago

Primăvara înfloritoare pe malurile Someșului din Cluj: Culorile vibrante ale florilor de mai încântă privirile și îmbie la contemplare

Cu primăvara în toi, Clujul își dezvăluie splendoarea verde, iar florile de mai colorează malurile…

4 days ago

VIDEO: Unul dintre condamnații în procesul jaf la Banca Transilvania Cluj duce un stil de viață asemănător cu cel al mafioților americani din Epoca de Aur

Andrei Hosu, unul dintre cei doi tineri acuzați și condamnați pentru implicarea în marele jaf…

5 days ago

Malurile Someșului capătă treptat aspectul Sena pariziana

Malurile Someșului prind viață și încep să evolueze către aspectul caracteristic al marilor râuri europene.…

5 days ago

Carmen Grebenișan din Cluj transmite un mesaj delicat după divorțul de soțul ei, Alex Militaru:”Nu trebuie să mulțumești pe toată lumea”

La o lună de la despărțirea de soțul său, Alex Militaru, Carmen Grebenișan a transmis…

6 days ago