Connect with us

Stiri Mondene

“Gigi Becali, Încântat să Devină Bunic Pentru a Treia Oară: O Fericire Neînchipuită”

Anamaria Ioana

Published

on

La vârsta de 65 de ani, Gigi Becali strălucește de fericire! Cunoscutul patron al echipei FCSB a făcut publică bucuria sa, dezvăluind că se pregătește să devină bunic pentru a treia oară. Vestea cea mare a fost împărtășită de Becali în cadrul unei conferințe de presă, unde a discutat și despre recenta sa victorie în procesul de la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO).

Gigi Becali se află într-o perioadă plină de bucurie și împliniri. Omul de afaceri din Pipera consideră că lucrurile s-au aranjat într-un mod providențial pentru el, oferindu-i astfel un cadru de fericire. Știrea că a obținut o victorie la Curtea Europeană a Drepturilor Omului din Strasbourg a devenit cunoscută în întreaga Românie. Cu toate acestea, acesta nu este singurul motiv pentru care patronul FCSB se simte împlinit. El a anunțat cu entuziasm că se pregătește să devină bunic pentru a treia oară.

„În acest moment, în fața voastră, cu multă slavă și bucurie… aștept al treilea nepot! Vedeți cum acționează Dumnezeu? Vedeți cum se întâmplă lucrurile?”, a mărturisit Gigi Becali cu entuziasm în cadrul unei conferințe de presă desfășurate la Palat.

Gigi Becali strălucește de fericire, fiind în mijlocul unei duble bucurii. În primul rând, el a anunțat cu mare entuziasm că va deveni bunic pentru a treia oară. Însă, vestea care a completat starea sa de extaz este una mult așteptată și importantă. După un deceniu de așteptare, patronul FCSB a primit o veste crucială legată de procesul său la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO), în legătură cu schimbul de terenuri controversat pe care l-a avut cu Ministerul Apărării Naționale în 1999. Becali a fost acuzat de provocarea unui prejudiciu de 900.000 de dolari statului român.

„Astăzi am primit vestea pe care o așteptam de zece ani, o veste care aduce o mare bucurie și fericire în viața mea! Fetele mele, Teodora și Alexandra, au 18 ani acum și nu au fost acasă. Familia mea și mama mea au suferit mult din cauza batjocurii și condamnării mele!

Astăzi, vestea a venit de la CEDO… România este condamnată pentru un proces inechitabil împotriva lui George Becali. În cele din urmă, se recunoaște că am fost condamnat pentru o acuzație care nu trebuia să fie incriminată. Sunt atât de fericit, trăiesc o bucurie a sufletului”, a declarat Gigi Becali în timpul conferinței de presă.

Pe 30 mai 2013, Gigi Becali, latifundiarul din Pipera, a primit o condamnare la trei ani de închisoare cu executare, ieșind în libertate în decembrie 2015. După recenta sa victorie la Curtea Europeană a Drepturilor Omului de la Strasbourg, patronul FCSB a anunțat hotărât că intenționează să ceară despăgubiri în valoare de 9 milioane de euro.

Facebook Comments Box

Stiri Mondene

VIDEO: Vlăduța Lupău, din nou însărcinată: Vestea care încântă fanii artistei!

Stefania Heinz

Published

on

Vlăduța Lupău, o nouă bucurie în drumul vieții: Așteaptă al doilea copil!

Vlăduța Lupău, cunoscută pentru talentul său muzical și pentru prezența scenică captivantă, trăiește acum una dintre cele mai frumoase etape ale vieții sale. După un concert excepțional susținut la Sala Palatului, artista a ales să împărtășească o veste cu totul specială cu fanii săi – este din nou însărcinată și se pregătește să aducă pe lume al doilea copil.

Dorința de a extinde familia era una profundă pentru Vlăduța, iar acum visul ei este pe cale să devină realitate. Într-un moment plin de emoție și bucurie, la concertul său, artista a surprins publicul interpretând o piesă special compusă pentru cel mic aflat în drum spre viață.

După eveniment, Vlăduța Lupău a făcut o altă surpriză fanilor săi, postând pe rețelele de socializare prima imagine cu burtica de gravidă. Alături de soțul ei, Adi Rus, și de fiul lor, Iair, cuplul emană fericire și bucurie. În ciuda faptului că nu au dezvăluit încă sexul bebelușului, mesajul lor emoționant transmite recunoștința și emoțiile lor profunde în fața acestei noi aventuri.

Prin aceste gesturi, Vlăduța Lupău își împărtășește bucuria și entuziasmul pentru venirea pe lume a celui de-al doilea copil, aducând un strop de lumină și speranță în inimile fanilor săi.

„O ființă mică… o să mă strige “mămică” O altă minune Dumnezeu a pus în pântecele meu și va pune curând în viața noastră de familie. Iair a fost binecuvântat să nu rămână singur pe lume și o să aibă un partener/ă de joacă, de necazuri și bucurii, un partener/ă sincer și loial pe viață!

În rugăciunile mele, mereu îi mulțumesc și îl rog pe Dumnezeu de sănătate … iar de curând am îndrăznit să-i cer “Doamne dacă vreodată vei mai binecuvânta casa noastră și familia cu un copil, aș vrea să fie cat mai curând ca să crească împreună cu Iair” și iată că…la fel ca de fiecare dată El mi-a ascultat rugăciunea. Ce mare binecuvântare!

Așadar minune care vei veni veni în viața noastră, vreau să știi că mami, tati și frățiorul tău te așteptăm iar iubirea noastră se va înmulți nu se va împărți.

Ce mai vreau să știi și ce i-am spus și fratelui tău…nu-ți promit că îți voi da marea și sarea în viața ta, dar îți promit că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu și atunci El îți va da tot ceea ce îți dorești! Crede-mă! Te iubesc minune, cu drag mami!, a scris Vlăduța Lupău, citată de spynews.ro.

Întâlnirea și povestea de dragoste dintre Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rus, este una cu accente de poveste. Celebră pentru vocea sa puternică și talentul său muzical, Vlăduța a împărtășit în trecut că pasiunea pentru muzică a jucat un rol esențial în cunoașterea și legătura cu partenerul său de viață.

Artista a dezvăluit că soțul ei, pe lângă faptul că este o prezență reconfortantă în viața sa, împărtășește și el aceeași pasiune pentru muzică. Având o voce minunată și abilități muzicale remarcabile, Adi Rus a fost o descoperire minunată pentru Vlăduța.

“Cântecul ne-a adus împreună”, a mărturisit Vlăduța Lupău, subliniind importanța muzicii în viața lor de cuplu. Această pasiune comună pentru muzică i-a unit și i-a adus mai aproape, creând legături și momente deosebite în relația lor.

Pentru cei doi, muzica nu este doar o formă de artă, ci și o modalitate de exprimare a sentimentelor și emoțiilor lor. Prin intermediul acestei pasiuni comune, au reușit să își consolideze legătura și să creeze amintiri frumoase împreună.

Astfel, povestea de dragoste dintre Vlăduța Lupău și Adi Rus este una în care muzica a jucat un rol central, aducându-i împreună și întărind legătura lor într-un mod special și profund.

”Îmi aduc aminte că-l mai puneam să cânte prin casă și ce credeți?! Cântă chiar bine! Ziceam uneori în glumă cum ar fi să facem o piesă împreună :)) De cunoscut… culmea eu cântam la un eveniment la el în sat la o petrecere restrânsă a unor prieteni de-ai lui. Cântecul ne-a adus împreună”, a spus aceasta, citată de gandul.ro.

Facebook Comments Box
Continue Reading

Stiri Mondene

ANDRA Încântă Românii din Diaspora cu Spectacolul „Tradițional 2”: Peste 12.500 de români entuziasmați la Wembley!

Dani Muresan

Published

on

ANDRA, celebra artistă din Câmpia Turzii, a oferit un spectacol remarcabil pe stadionul Wembley din Londra, adunând peste 12.500 de români entuziasmați cu concertul său „Tradițional 2”.

Încântându-i pe românii plecați peste hotare, concertul ei „Tradițional” a fost un adevărat triumf, confirmându-i poziția ca fiind cea mai bună voce a României.

Cu muzică populară și cântece tradiționale românești, ANDRA a strălucit pe scena Wembley, purtând cu mândrie portul popular, o reminiscență plină de nostalgia patriei.

„Tradițional 2” se prezintă ca o producție artistică complexă, îmbinând muzica live din genuri variate, de la muzică populară și pop, până la influențe rock și hip-hop. Diversitatea artiștilor participanți și a stilurilor muzicale au creat o experiență captivantă pentru public.

Pe 6 aprilie, ANDRA va încânta publicul și la Stuttgart, iar la București, „Tradițional 2” va umple Sala Palatului cu sunete magice pe 27 și 28 aprilie 2024, în apropierea sărbătorii de Paște. Cele două spectacole din Capitală au fost adăugate la cererea publicului, după ce două reprezentații similare, în septembrie 2023, au fost sold-out.

Facebook Comments Box
Continue Reading

Stiri Mondene

Mutu achiziționează un Mercedes-Benz GLE 53 AMG Coupe cu facelift pentru 120.000 de euro, primul exemplar de acest fel în România.

Stefan Petre

Published

on

Mutu devine primul român care achiziționează bijuteria ‘Briliantului’ de la CFR Cluj!

Adrian Mutu, antrenorul echipei CFR Cluj, continuă să-și exprime pasiunea pentru mașinile de lux, realizând o nouă achiziție spectaculoasă.

Recent, Mutu a investit nu mai puțin de 120.000 de euro într-un Mercedes-Benz GLE 53 AMG Coupe cu facelift, primul exemplar de acest fel care a ajuns în România.

Conform informațiilor furnizate de cancan.ro, bolidul este echipat cu un motor de 3 litri, dezvoltând impresionanta putere de 451 de cai-putere și atingând viteza maximă de 250 km/h.

La începutul carierei sale, în perioada în care a evoluat la Inter Milan după transferul de la Dinamo București, Mutu conducea un Alfa Romeo oferit de clubul milanez, însă acum se bucură de propria colecție de mașini de lux, care rivalizează cu cele ale altor mari fotbaliști precum Ronaldo sau Recoba.

Facebook Comments Box
Continue Reading

Cele mai citite