Connect with us

Stiri Mondene

Vlăduța Lupău a Născut un Băiețel: Primele Imagini și Numele Inedit Ales

Maria Costea

Published

on

Sursa:facebook/vladutalupau

Vlăduța Lupău a adus pe lume un băiețel perfect sănătos luni, 8 iulie. Cântăreața a publicat primele imagini cu cel de-al doilea copil și a dezvăluit numele special ales pentru el.

„ISAIA, bine ai venit pe lume, minune! Ai fost dorit și ai venit să ne umpli casa și inimile cu iubire! De fapt, ai venit să multiplici iubirea care deja era în casa noastră. Să știi că te așteaptă o lume minunată, minunată dacă tu vei fi bun cu ea… pentru că Dumnezeu, cel care te-a creat și te-a trimis în această lume, îți dăruiește zile în funcție de sufletul și faptele tale. Mama va avea grijă să înțelegi că totul se întâmplă cu voia Lui.

Deocamdată, vom merge acasă, unde o altă dragoste mare va fi mereu alături de tine, la bine și la rău, toată viața, la fel ca mine și tatăl tău… cine?! Fratele tău minunat, IAIR, care abia așteaptă să vă jucați împreună cu mașinile și să îți dea acel avion mare cu motor, elice și „aripi” cum îți tot spune. Îmi doresc și mă voi ruga mereu să ai o viață ușoară și binecuvântată, dar știu că vei întâlni și lacrimi și necazuri, iar atunci îți promit că voi fi mereu lângă tine și te voi învăța să te rogi și să lupți pentru bine și pentru toate visurile tale.

Acum, când te-ai născut, știu că eu sunt lumea ta și atât! Dar va veni și ziua când fiecare îmbrățișare va aduce un strop de îndepărtare. Nu-i nimic, până atunci, fie că treci prin rai, fie că treci prin iad, te voi ocroti și te voi iubi cu același drag. Și închei prin a-ți spune, la fel ca fratelui tău: îți fac cunoștință cu prima femeie din viața ta care îți spune din toată inima TE IUBESC! semnat, MAMA TA”, a scris Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare.

Facebook Comments Box
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Media

MrBeast la Cluj: Salina Turda Închisă pentru 7 Zile pentru Filmări Secrete!

Dani Muresan

Published

on

Misterul Prezenței lui MrBeast la Cluj-Napoca: Salina Turda Închisă pentru 7 Zile!

În ultimele zile, Cluj-Napoca a fost învăluită în mister și speculații, după ce cel mai urmărit YouTuber la nivel mondial, MrBeast, ar fi fost văzut în oraș. Diverse filmări și confirmări indirecte par să susțină această informație. Prezența sa ar fi legată de închiderea neașteptată a Salinei Turda pentru o perioadă de șapte zile, o situație fără precedent.

MrBeast, cunoscut pentru provocările și producțiile sale video de amploare, are peste 300 de milioane de urmăritori. Ultima sa producție, lansată recent, a reunit 50 dintre cei mai mari YouTuberi din lume, care s-au întrecut pentru un premiu de 1.000.000 de dolari.

Informațiile Oficiale: Întrebări fără Răspuns

Până în prezent, oficialii Salinei Turda nu au oferit explicații clare pentru cele șapte zile de închidere. Singura declarație oficială a fost una vagă, menționând că ”este în derularea unui contract de promovare care nu are nicio legătură cu orice fel de activități militare”.

Această declarație a ridicat mai multe întrebări decât răspunsuri. De ce nu a fost anunțată clar natura contractului? De ce această secretomanie? Este evident că nu Salina Turda gestionează acest contract de promovare, ci cei care au închiriat locația, impunând o exclusivitate informațională strictă. Aceștia au menționat doar că este vorba despre realizarea unui “documentar”.

În comunitatea locală și printre fanii lui MrBeast, zvonurile și speculațiile sunt în floare. Mulți se întreabă dacă nu cumva Salina Turda este decorul următorului videoclip al cunoscutului YouTuber. Dacă acest lucru se va confirma, ar putea fi vorba despre un proiect de anvergură, așa cum ne-a obișnuit MrBeast, și care ar putea aduce o expunere internațională semnificativă pentru Salina Turda și pentru România.

Impactul Posibil asupra Turismului

Dacă Salina Turda va apărea într-una dintre producțiile lui MrBeast, impactul asupra turismului local ar putea fi imens. Videoclipurile lui MrBeast atrag milioane de vizualizări în doar câteva ore de la publicare, iar locațiile prezentate de el devin rapid puncte de interes turistic major. Astfel, această colaborare ar putea aduce un val de turiști curioși să viziteze salina și să descopere frumusețea și unicitatea acestui loc.

Momentan, nu ne rămâne decât să așteptăm dezvăluirile oficiale și să urmărim cu interes evoluția evenimentelor. Dacă zvonurile se vor confirma, vom asista la un moment istoric pentru Salina Turda și pentru Cluj-Napoca, care vor fi propulsate pe scena internațională datorită unuia dintre cei mai influenți creatori de conținut din lume.

Facebook Comments Box
Continue Reading

National

Concertul Coldplay de pe Arena Națională, Marcat de Huiduieli după Intervenția Surpriză a unui Manelist: „Mi s-a dus tot cheful” | VIDEO

Stefania Heinz

Published

on

O Apariție Neașteptată și Neplăcută la Concertul Coldplay de pe Arena Națională

Concertul trupei britanice de rock Coldplay, susținut pe Arena Națională din București în cadrul turneului „Music of the Spheres”, a fost marcat de un incident surprinzător și neplăcut. Mii de spectatori au huiduit în timpul spectacolului, după ce un manelist a fost invitat pe scenă și a cântat alături de solistul trupei, Chris Martin.

Incidentul

În mijlocul concertului, solistul Chris Martin a făcut o declarație în care a menționat că, înainte de a veni în România, a căutat să descopere artiști locali pe care îi apreciază. În acest context, l-a invitat pe scenă pe un cântăreț de manele, se pare că Babasha. Momentul a fost descris ca o încercare de a sparge barierele muzicale și culturale. Chris Martin a acompaniat manelistul la clape, în timp ce acesta a cântat versuri precum „Ooo, ooo, îmi plac prea mult ochii tăi/ Ooo, ooo, ce să mă mai fac cu ei.”

Reacția Publicului

Publicul nu a fost impresionat de acest moment improvizat și a reacționat imediat prin huiduieli care au umplut Arena Națională. Mulți spectatori, care așteptaseră cu entuziasm acest concert, au fost dezamăgiți și au părăsit stadionul înainte de finalul spectacolului.

„Mi s-a dus tot cheful,” a spus un fan dezamăgit. „Venisem să ascult Coldplay, nu mă așteptam la un asemenea moment.”

Reacțiile pe Rețelele de Socializare

Pe rețelele de socializare, reacțiile au fost rapide și critice. Utilizatorii și-au exprimat dezamăgirea și frustrarea față de acest incident. Unii au comentat ironic, „Fără cuvinte”, în timp ce alții au criticat organizatorii pentru lipsa de înțelegere a preferințelor publicului. „Nici o urmă de regret că nu am luat bilet la Coldplay,” a scris un alt utilizator.

Reacția Trupei Coldplay

După acest moment controversat, Chris Martin nu a mai interacționat cu publicul, încercând să continue concertul cât mai profesionist posibil. Totuși, incidentul a lăsat o amprentă negativă asupra experienței fanilor prezenți la eveniment.

Concluzie

Concertul Coldplay de pe Arena Națională, care ar fi trebuit să fie un eveniment de neuitat pentru fanii români, a fost umbrit de o intervenție neașteptată și neplăcută. Invitația unui manelist pe scenă a stârnit nemulțumirea publicului și a generat reacții critice atât la fața locului, cât și pe rețelele de socializare. Organizatorii vor trebui să reevalueze astfel de decizii pentru a evita incidente similare în viitor și pentru a asigura o experiență pozitivă pentru toți participanții.

Facebook Comments Box
Continue Reading

National

Poți să fii cool, dar niciodată cool ca Florin Piersic

Maria Costea

Published

on

Într-o lume plină de tendințe trecătoare și modele efemere, există câteva personalități care transcend vremurile și rămân simboluri ale autenticității și carismei. Florin Piersic este una dintre aceste figuri emblematice. Deși mulți încearcă să fie cool, nimeni nu poate atinge nivelul de farmec și stil pe care Piersic îl emană în mod natural.

Florin Piersic nu este doar un actor extraordinar; el este un fenomen cultural. Cariera sa remarcabilă, plină de roluri memorabile în teatru și film, este doar o parte a magnetismului său. În afara scenei și ecranului, Piersic a reușit să cucerească inimile publicului prin personalitatea sa vibrantă și umorul său inconfundabil.

Poți să fii cool, dar niciodată cool ca Florin Piersic arzând-o fin pe Magheru în ’72, la filmările pentru „Parașutiștii”.

Hotelul Lido arăta mai bine ca-n prezent, inclusiv starea carosabilului.

foto: arhiva Studiourile Buftea

Facebook Comments Box
Continue Reading

Cele mai citite