Stiri Mondene

Vlăduța Lupău, Artistă de Referință din Cluj-Napoca, Demonstrează Susținere Necondiționată la Meciul Soțului Său

În lumina reflectoarelor și a inimilor îndrăgostite, Vlăduța Lupău, emblematica cântăreață a Clujului, și-a demonstrat susținerea fără rezerve pentru soțul ei și pentru echipa sa de suflet într-un mod cu totul special.

Într-o atmosferă incendiară, îmbinând pasiunea pentru muzică cu dragostea pentru fotbal, Vlăduța Lupău a strălucit la marginea terenului, susținându-și cu fiecare fibră a ființei prezența în echipă a soțului său iubit. Atmosfera vibrantă a stadionului s-a contopit cu energia sa contagioasă, creând un spectacol aparte pentru toți cei prezenți.

Vlăduța Lupău, artista considerată numărul unu în Cluj, a fost prezentă la finala Cupei României, zona Gherla, unde s-au confruntat echipele Acs Avântul Bizonii și FC Bonțida. La acest eveniment, populara cântăreață a fost însoțită de fiul său și a imortalizat momente speciale alături de Adrian Rus, soțul său, care a apărat poarta echipei Recea Cristur.

Meciul s-a încheiat cu victoria formației din Recea Cristur, scor 3-2. În tribune, prezent la eveniment, s-a aflat și președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, care a avut onoarea să înmâneze trofeul echipei câștigătoare.

Adrian Rus, fost jucător la CFR Cluj timp de mai multe sezoane și campion alături de echipa din Gruia, s-a retras din fotbalul de performanță, continuând să joace pentru Recea Cristur, unde familia sa deține o fermă de bizoni. Tatăl fotbalistului, , fost secretar de stat în Ministerul de Interne și șef al Crimii Organizate la Cluj, a inaugurat la Recea Cristur cea mai mare fermă de bizoni din Europa.

Această impresionantă apariție a fost imortalizată în câteva cadre de poveste, capturând momente de emoție pură și devotament neclintit față de echipa de suflet. Fotografiile surprinse în acea zi memorabilă ilustrează nu doar sprijinul unei partenere iubitoare, ci și determinarea unei femei puternice, care strălucește atât pe scenă, cât și în tribunele unui stadion plin de pasiune și entuziasm.

Într-un gest ce transcede granițele artistice și sportive, Vlăduța Lupău demonstrează încă o dată că nu doar talentul, ci și loialitatea și susținerea sunt elemente fundamentale în viața sa. Cu fiecare notă cântată sau cu fiecare aplauz întregit, ea continuă să încânte și să inspire, fiind un exemplu de pasiune și dedicare pentru toți cei care o admiră.

Facebook Comments Box
Maria Costea

Recent Posts

Musafiri noi in Parcul Central

Tocmai că treceam azi prin parc și am observat doi bătrânei care se uitau în sus…

3 hours ago

Spectacolul Cosmic Capturat de Sergiu Răzvan: Aurora Boreală din Grigorescu

În seara zilei de 10 mai 2024, cerul din Grigorescu a fost iluminat de un…

5 hours ago

Clujul interbelic: Un aer parizian surprins într-o fotografie istorică de un laureat al Premiului Nobel – FOTO

În perioada interbelică, Piața Unirii din Cluj-Napoca emană un aer parizian distinct. În jurul statuii…

20 hours ago

Gala UFT 12 Cluj-Napoca: Drumul Spre Dynamite Fighting Show!

În această seară, ora 18:00, toți pasionații de arte marțiale mixte sunt invitați la Gala…

22 hours ago

Tragedie într-un supermarket din Cluj-Napoca, unde o femeie și-a pierdut viața.

O tragedie a avut loc în seara zilei de marți, într-un supermarket din Cluj-Napoca, unde…

3 days ago

Joi, 9 mai 2024, în Piața Unirii, începând cu ora 11:00, va avea loc un eveniment dedicat Zilei Europei

Joi, 9 mai 2024, în Piața Unirii, începând cu ora 11:00, va avea loc un…

3 days ago