Connect with us

Transport

Dan Air companie romaneasca incep zborurile de pe Aeroportul din Cluj printr-un parteneriat cu Christian Tour

Stefania Heinz

Published

on

Compania DAN AIR și Christian Tour aduc destinații de vis mai aproape de români

Compania aeriană românească DAN AIR și agenția de turism Christian Tour au făcut un pas semnificativ pentru a oferi călătorii de neuitat românilor, semnând un parteneriat pentru a opera curse charter din Cluj-Napoca și din alte orașe mari din țară către destinații de vacanță extrem de căutate pentru sezonul estival.

Un parteneriat pentru o experiență de neuitat

“Ne bucură faptul că Anima Wings și Christian Tour ne-au ales drept partenerul lor în acest sezon și cu siguranță vom oferi împreună pasagerilor o experiență cu adevărat plăcută la bordul aeronavelor noastre”, a declarat Matt Ian David, CEO DAN AIR. “Este o ocazie în plus pentru noi de a arăta românilor că și companiile românești pot oferi călătorii cu avioane moderne și servicii de înaltă calitate.”

Parteneriatul vine ca urmare a reputației solide și a profesionalismului demonstrat de DAN AIR în relațiile sale anterioare cu parteneri internaționali, inclusiv Air Cote D’Ivoire, Jazeera Airways, Transavia, TUI, și alții.

Destinații de vis pentru vacanțe perfecte

Din 15 aprilie și până la finalul lunii octombrie, DAN AIR va oferi curse charter către destinații populare precum Grecia, Tunisia, Egipt, Turcia, Portugalia, Spania, Iordania și Emiratele Arabe Unite. Destinațiile către care se va zbura includ Heraklion, Antalya, Corfu, Faro, Kefalonia, Rhodos, Zakynthos, Monastir, și Palma de Mallorca în sezonul de vară, urmând ca în toamnă să se adauge Hurghada, Aqaba, și Ras Al Khaimah.

Un parteneriat strategic pentru dezvoltarea turismului

Parteneriatul cu Christian Tour și Anima Wings reprezintă un pas semnificativ în dezvoltarea turismului aerian românesc și în oferirea unor opțiuni variate și accesibile de călătorie pentru români. Acest parteneriat nu numai că extinde rețeaua de destinații, dar și facilitează accesul la vacanțe de vis pentru o gamă mai largă de călători.

Într-o perioadă în care călătoriile aeriene sunt din ce în ce mai solicitate, colaborarea dintre DAN AIR și Christian Tour vine să ofere românilor posibilitatea de a descoperi lumea, profitând de servicii de înaltă calitate și de o experiență plăcută de călătorie.

Cu acest parteneriat, DAN AIR demonstrează încă o dată angajamentul său de a servi comunitatea românească și de a contribui la dezvoltarea industriei turismului în România.

Facebook Comments Box
Continue Reading
Advertisement Agentie Marketing Online Cluj
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sanatate

Un nou-născut, diagnosticat cu detresă respiratorie, a fost transferat cu elicopterul SMURD din Bistrița către Cluj-Napoca pentru a primi îngrijiri medicale urgente și a fi salvat.

Maria Costea

Published

on

Foto: Inspectoratul General de Aviație al MAI Facebook.com

Un elicopter SMURD de la Târgu Mureș a fost chemat în grabă să intervină în Bistrița, miercuri seara, pentru a sprijini eforturile de salvare a vieții unui nou-născut în vârstă de doar 8 ore, aflat într-o stare critică, conform unei informații publicate de Inspectoratul General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne.

Bebelușul a fost diagnosticat cu detresă respiratorie, necesitând transferul de urgență la o unitate spitalicească din Cluj-Napoca pentru a primi îngrijiri medicale specializate.

“Echipajul elicopterului a intervenit rapid pentru a prelua și transporta bebelușul la Cluj-Napoca, unde a fost predat în siguranță echipelor medicale pentru continuarea investigațiilor și administrarea tratamentului necesar”, conform sursei citate.

Inspectoratul General al Aviației menționează că elicopterele și avioanele SMURD desfășoară în mod regulat misiuni de transport neonatal, iar în luna precedentă au fost înregistrate 19 intervenții aeriene pentru salvarea bebelușilor aflați în stări critice.

 

Sursa Foto: Inspectoratul General de Aviație al MAI Facebook.com

Facebook Comments Box
Continue Reading

Transport

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale Catolice program special anuntat de CTP

Stefania Heinz

Published

on

Cu ocazia sărbătorilor Pascale Catolice, municipiul Cluj-Napoca va oferi un program special de transport în comun pentru a asigura mobilitatea eficientă a locuitorilor și vizitatorilor în timpul acestei perioade festive.

Sâmbătă, 30 martie, în ziua Slujbei de Înviere, programul de circulație al mijloacelor de transport în comun va fi prelungit până la ora 24:00. Această extindere a programului va fi disponibilă pe mai multe linii de autobuz, troleibuz și tramvai care deservesc orașul, permițând oamenilor să se deplaseze cu ușurință pentru a participa la evenimentele și sărbătorile religioase.

Printre liniile de transport care vor fi disponibile în această perioadă specială se numără: autobuzele 9, 19, 20, 21, 30, 31, 32, 35, 36b, 37/38, 39, 42, 44 și 47, troleibuzele 1, 3, 5, 6 și 25, precum și tramvaiele 101 și 102.

Pentru a oferi utilizatorilor informații actualizate și detaliate despre programul de transport în comun, aceste informații vor fi disponibile atât pe site-ul oficial al Companiei de Transport Public Cluj-Napoca, www.ctpcj.ro, cât și în aplicația mobilă gratuită Tranzy. Astfel, călătorii vor putea planifica și gestiona călătoriile lor în mod convenabil și eficient.

Este important de menționat că programul de circulație al liniilor de noapte (5N, 25N și 54N) nu va suferi modificări și va funcționa conform programului obișnuit.

Prin această inițiativă, autoritățile locale din Cluj-Napoca dovedesc încă o dată angajamentul lor față de nevoile comunității în timpul sărbătorilor religioase, asigurând că cetățenii și vizitatorii se pot bucura de acces ușor și sigur la transportul public în această perioadă specială.

Facebook Comments Box
Continue Reading

Prin Oras

Ryanair dezvăluie programul de vară la Cluj-Napoca: Cele 30 de zboruri săptămânale includ 5 rute.

Stefania Heinz

Published

on

Ryanair, liderul în transportul aerian din Europa, a dezvăluit astăzi, pe 28 martie, cel mai cuprinzător program de vară (S24) pentru Cluj-Napoca, oferind 5 rute către destinații extraordinare precum Bruxelles, Dublin, Londra, Milano și Paris. În cadrul acestui program S24, Ryanair se angajează să transporte 285.000 de pasageri (+40% creștere) de la și către Cluj-Napoca, pe cele 30 de zboruri săptămânale, contribuind astfel la stimularea economiei locale și la susținerea a peste 230 de locuri de muncă.

Programul pentru vara 2024 al Ryanair pentru Cluj-Napoca va cuprinde:

  • 5 rute: Bruxelles Charleroi, Dublin, Londra Stansted, Milano Bergamo, Paris Beauvais
  • 285.000 de pasageri (+40% față de sezonul de vară din 2023)
  • Peste 230 de locuri de muncă susținute

Deși Ryanair sărbătorește al cincilea an de operațiuni în Cluj-Napoca, angajamentul său de extindere în regiune rămâne ferm. În timp ce Ryanair este recunoscută ca fiind cea mai fiabilă și rapidă companie aeriană din România și din Europa, Wizz Air pare să se restrângă, cu reducerea numărului de aeronave și rute în Europa, inclusiv cele 20+ rute anulate din România în această vară.

Începând cu 31 martie 2024, România va deveni efectiv parte a zonei Schengen, facilitând accesul mai ușor al pasagerilor aerieni între statele membre Schengen, care numără peste 420 de milioane de cetățeni. Pentru a sărbători acest moment semnificativ, care va aduce beneficii pasagerilor aerieni din România, Ryanair a lansat o campanie de vânzare de bilete pe trei zile, cu tarife începând de la doar 24,99 €, disponibile începând de astăzi doar pentru rezervări directe pe ryanair.com.

Mauro Bola, șeful de comunicare pentru Italia și Mediterana de Est la Ryanair, a subliniat:

„În calitate de cea mai importantă companie aeriană din Europa, Ryanair este încântată să sărbătorească programul său de vară pentru Cluj-Napoca cu 5 rute care conectează regiunea la destinații uimitoare precum Bruxelles, Dublin, Londra, Milano și Paris. Ca parte a programului de vară 2024 al Ryanair, vom transporta peste 285.000 de pasageri (+40% creștere) de la/la Cluj-Napoca pe cele 30 de zboruri săptămânale, impulsionând economia locală și susținând peste 230 de locuri de muncă.

Angajamentul nostru față de aeroportul Cluj-Napoca și regiune este evident, în timp ce Wizz Air continuă să-și reducă operațiunile europene, tăind atât numărul de aeronave, cât și rutele în Europa, alături de cele 20+ rute care au fost anulate din România în această vară. Pentru a sărbători momentul semnificativ al României care se alătură zonei Schengen, o mișcare care va aduce beneficii pasagerilor aerieni din România, Ryanair a lansat o vânzare de locuri pe trei zile, cu tarife începând de la doar 24,99 € disponibile începând de astăzi doar pentru rezervări pe ryanair.com.”

Declarația CEO-ului Aeroportului Internațional Cluj, David Ciceo : „Salutăm anunțul privind frecvențele crescute și numărul de pasageri de către Ryanair pentru destinațiile operate în S24 de la Aeroportul Internațional Cluj și apreciem în mod deosebit angajamentul lor. Această extindere nu numai că reflectă încrederea Ryanair în Aeroportul Internațional Cluj, ci subliniază și cererea tot mai mare pentru călătoriile aeriene în regiunea noastră.

Suntem încântați să ne întărim parteneriatul cu Ryanair și să îmbunătățim conectivitatea pentru pasagerii noștri. Aceste frecvențe crescute vor oferi mai multe opțiuni și flexibilitate pentru călători, fie că sunt în scopuri de afaceri sau de agrement.

La Aeroportul Internațional Cluj, ne angajăm să îmbunătățim continuu serviciile și facilitățile noastre pentru a satisface nevoile în continuă schimbare ale pasagerilor noștri. Vom continua să lucrăm îndeaproape cu Ryanair pentru a extinde în continuare rețeaua noastră de rute și pentru a îmbunătăți experiența generală de călătorie pentru toți cei care aleg să călătorească de la Cluj.”

Facebook Comments Box
Continue Reading

Cele mai citite