Transport

Dan Air companie romaneasca incep zborurile de pe Aeroportul din Cluj printr-un parteneriat cu Christian Tour

Compania DAN AIR și Christian Tour aduc destinații de vis mai aproape de români

Compania aeriană românească DAN AIR și agenția de turism Christian Tour au făcut un pas semnificativ pentru a oferi călătorii de neuitat românilor, semnând un parteneriat pentru a opera curse charter din Cluj-Napoca și din alte orașe mari din țară către destinații de vacanță extrem de căutate pentru sezonul estival.

Un parteneriat pentru o experiență de neuitat

“Ne bucură faptul că Anima Wings și Christian Tour ne-au ales drept partenerul lor în acest sezon și cu siguranță vom oferi împreună pasagerilor o experiență cu adevărat plăcută la bordul aeronavelor noastre”, a declarat Matt Ian David, CEO DAN AIR. “Este o ocazie în plus pentru noi de a arăta românilor că și companiile românești pot oferi călătorii cu avioane moderne și servicii de înaltă calitate.”

Parteneriatul vine ca urmare a reputației solide și a profesionalismului demonstrat de DAN AIR în relațiile sale anterioare cu parteneri internaționali, inclusiv Air Cote D’Ivoire, Jazeera Airways, Transavia, TUI, și alții.

Destinații de vis pentru vacanțe perfecte

Din 15 aprilie și până la finalul lunii octombrie, DAN AIR va oferi curse charter către destinații populare precum Grecia, Tunisia, Egipt, Turcia, Portugalia, Spania, Iordania și Emiratele Arabe Unite. Destinațiile către care se va zbura includ Heraklion, Antalya, Corfu, Faro, Kefalonia, Rhodos, Zakynthos, Monastir, și Palma de Mallorca în sezonul de vară, urmând ca în toamnă să se adauge Hurghada, Aqaba, și Ras Al Khaimah.

Un parteneriat strategic pentru dezvoltarea turismului

Parteneriatul cu Christian Tour și Anima Wings reprezintă un pas semnificativ în dezvoltarea turismului aerian românesc și în oferirea unor opțiuni variate și accesibile de călătorie pentru români. Acest parteneriat nu numai că extinde rețeaua de destinații, dar și facilitează accesul la vacanțe de vis pentru o gamă mai largă de călători.

Într-o perioadă în care călătoriile aeriene sunt din ce în ce mai solicitate, colaborarea dintre DAN AIR și Christian Tour vine să ofere românilor posibilitatea de a descoperi lumea, profitând de servicii de înaltă calitate și de o experiență plăcută de călătorie.

Cu acest parteneriat, DAN AIR demonstrează încă o dată angajamentul său de a servi comunitatea românească și de a contribui la dezvoltarea industriei turismului în România.

Facebook Comments Box
Stefania Heinz

Recent Posts

Mașina lui Bobby din Dallas, Descoperită la Iulius Mall Cluj – Vezi Imaginile

O Frumusețe de Mercedes Decapotabil, Asemănătoare Celei Conducute de Actorul Patrick Duffy în Serialul Dallas…

25 mins ago

Un Locuitor dintr-un bloc din Gheorgheni Se Întreabă Cum Să bea Vecinul O Supă Din Cocoșul Enervant?” / Răspunsul Neașteptat Pe Care L-a Primit

Problema creșterii găinilor între blocuri este una semnificativă în anumite zone în care casele vechi…

12 hours ago

1 Mai la Hoia, Tradiții Clujene: Mici, Bere și Dansuri Populare în Imagini din 1973, 1983 și 1984 – FOTO

Fotografiile ce ilustrează sărbătoarea de 1 Mai de la Hoia din anii '70 și '80…

15 hours ago

Reconstrucția Drumului Tarniței: O Investiție Vitală Care a Revitalizat Pensiunile și a Echivalat cu Bugetul Comunei Mărișel pe O Centură

Inaugurarea Drumului Tarniței, care se întinde de la Gilău până la Mărișel, a reprezentat o…

19 hours ago

Clujeanul Care a Luat o Bancă din Fața unei Clinici din Mănăștur: Rugămintea Reprezentanților este să o Reducă După Paște – Video

Reprezentanții unei clinici din cartierul Mănăștur din Cluj-Napoca au făcut o rugăminte mai puțin obișnuită…

2 days ago