Connect with us

Uncategorized

Mihai Mitoșeru, Cu Furia la Înmormântarea Mioarei Roman: “Mă Surprinde!”

Anamaria Ioana

Published

on

Prieteni, și rude s-au adunat pentru a-și lua rămas bun de la Mioara Roman, fostă jurnalistă condusă astăzi pe ultimul drum. În aceste momente grele, printre cei care și-au exprimat dorința de a fi alături de Oana Roman se numără și bunul ei prieten, Mihai Mitoșeru. Prezentatorul TV a rostit și câteva declarații pline de emoție.

Înmormântare cu fast. Mioara Roman, condusă pe ultim drum ca o regină.  Colivă cu foițe din aur/ catafalcul, plin cu flori albe. Regula impusă de  Oana Roman la priveghi | Actualitate.net

La ora 14:00 a început ceremonia de înmormântare la Biserica Sfântul Gheorghe Nou din București. Ulterior, va urma înmormântarea la cimitirul Reînvierea. Oana Roman își conduce mama pe ultimul drum, un moment extrem de dureros în viața oricărui individ. În astfel de clipe, indiferent de forța interioară, oricine simte nevoia de sprijin. Mai mulți prieteni s-au alăturat pentru a-i fi alături. Cu toate acestea, Mihai Mitoșeru a dezvăluit că unii apropiați nici măcar nu au contactat-o pe fiica Mioarei Roman.

Înmormântare cu fast pentru Mioara Roman! Ce a cerut Oana Roman pentru  funeraliile mamei sale? Gabriela Lucuțar: „Patru preoți, flori albe și...”

Duminică, 25 februarie 2024, sicriul ce adăpostea trupul neînsuflețit al Mioarei Roman a fost adus la capela Bisericii Sfântul Gheorghe Nou din București, oferind astfel cunoscuților și apropiaților posibilitatea de a-i aduce un ultim omagiu. Printre primii care au sosit la priveghi s-a numărat Mihai Mitoșeru, bun prieten al Oanei Roman.

Mioara Roman, depusă la capelă | Înmormântare impresionantă cu patru  preoți, flori albe și limuzină de lux

În momentul în care fiica lui Petre Roman a apărut la poarta bisericii, Mihai Mitoșeru a fost acolo să o întâmpine, iar pentru câteva clipe s-au îmbrățișat. Mitoșeru a adus cu el o coroană funerară din flori albe pentru a fi alături de Oana Roman în aceste vremuri de adâncă durere. Nu a lipsit nici de la înmormântare și a rostit câteva cuvinte despre suferința pe care o împărtășește prietena sa.

Cred că în momentul acesta, ea este extraordinar de puternică, așa cum a fost întotdeauna. Mă surprinde faptul că nu toți cei care ar fi trebuit să fie prezenți sunt aici. Mă surprinde că nu au sunat măcar cei care ar fi trebuit să o sune, măcar pentru a spune «Suntem aici, în caz că ai nevoie de ceva». Dar sunt măcar noi, prietenii vechi, și vom rămâne alături de ea pentru tot restul vieții sale a adaugat Mitoseru.

Oana și Catinca Roman, împreună La Căpătâiul Mamei Lor, Mioara. Imagini  Dureroase Cu Cele Două De La Priveghi | Libertatea

Chiar dacă nu ne-am văzut ani de zile, în astfel de momente suntem acolo unul pentru celălalt. Atunci când este nevoie, suntem prezenți și vom fi mereu alături de Oana, pentru că este un suflet minunat. Chiar dacă uneori poate părea că are o înfățișare puternică și vorbăreață, are un suflet minunat și este un om extraordinar, lucru pe care îl reprimă pentru toată lumea.

De aceea suntem aici și vom fi mereu. Voi fi alături de ea cât va avea nevoie. Oana este prea puternică. Pare că se descurcă bine, dar nu este așa. Trebuie să treacă timpul și poate va fi mai bine în viitor, dar durerea nu va dispărea niciodată, mai ales că este vorba de mama ei”, a mărturisit Mihai Mitoșeru.

Facebook Comments Box
Continue Reading
Advertisement Agentie Marketing Online Cluj
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Uncategorized

Clujul conduce în clasamentul județelor cu salarii medii nete peste 5.000 de lei

Anamaria Ioana

Published

on

Conform datelor statistice oficiale, în București angajații beneficiază de un salariu mediu net ce depășește 6.000 de lei lunar, în timp ce în Cluj salariul mediu net depășește 5.800 de lei lunar. Angajații din Timiș câștigă aproape 5.700 de lei net lunar, în timp ce cei din Sibiu au atins salarii medii nete puțin peste 5.000 de lei lunar.

Ziua de Cluj | Clujul, în topul județelor cu cele mai mari salarii. Unde se  câștigă cel mai mult

În luna noiembrie a anului trecut, ultima lună pentru care Institutul Național de Statistică (INS) furnizează date despre salariul mediu net pe județe, media salarială netă pe economie a fost de 4.765 de lei lunar. Doar Bucureștiul și trei județe înregistrează salarii medii nete mai mari de 5.000 de lei lunar conform datelor INS.

Estimarea Comisiei Naţionale de Prognoză: Salariile ieşenilor cresc cu 30%  până în 2026. Salariile la Cluj sau Timiş vor fi însă mai mari cu 15 şi 10%  decât la Iaşi

Pe partea opusă a spectrului salarial, cele mai scăzute venituri au fost înregistrate în Teleorman, cu un nivel de 3.436 de lei în noiembrie 2023, în creștere cu 13% anual, urmate de Vrancea, cu 3.504 lei net, în creștere cu 16% anual, și de Hunedoara, cu 3.588 de lei, înregistrând o creștere de 15% față de noiembrie 2022.

Una dintre variabilele ce contribuie la această discrepanță poate fi asociată cu dezvoltarea economică și industrială a acestor regiuni. Cluj, Timiș, Sibiu și Ilfov se numără printre cele mai dezvoltate zone din România, beneficiind de o prezență semnificativă a companiilor multinaționale și a sectoarelor industriale robuste. Această dinamică poate conduce la o cerere crescândă pentru forță de muncă calificată în aceste regiuni, determinând astfel o tendință ascendentă în ceea ce privește salariile medii, explică Sorina Faier, partenerul de conducere al companiei de recrutare Elite Searchers.

Salariul mediu net în judeţul Cluj a crescut cu peste 400 lei în ultimul an  - Global HR Manager

De asemenea, Faier subliniază că prezența unor universități prestigioase în aceste județe și în București poate influența formarea unei forțe de muncă calificate și bine plătite, având astfel un impact asupra nivelului salariilor.

Pe lângă aceasta, investițiile în infrastructură, accesul facil la resursele necesare desfășurării afacerilor și o cultură antreprenorială bine dezvoltată ar putea juca un rol crucial în determinarea nivelului salarial mediu în aceste regiuni, adaugă Sorina Faier.

Facebook Comments Box
Continue Reading

Uncategorized

Orban amenință că va contesta comasarea alegerilor la CCR, în timp ce Drulă o denunță drept o „amenințare la adresa democrației”

Anamaria Ioana

Published

on

Președintele USR, Cătălin Drulă, denunță comasarea alegerilor propusă de PSD și PNL drept o „crimă împotriva democrației”, acuzând liderii coaliției de dorința de a instaura un „partid unic în România”. Ludovic Orban, liderul Forței Dreptei, anunță că alianța de dreapta va contesta la CCR o eventuală lege de comasare.

Cătălin Drulă denunță comasarea propusă de PSD și PNL drept o „crimă împotriva democrației românești”, acuzându-i pe Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă de dorința de a instaura un „partid unic în România”. El afirmă că Alianța Dreapta Unită va avea candidați comuni la toate alegerile și se va opune stângii unite PSD-PNL.

 

Orban anunță: „Vom contesta la CCR”

Liderul Forței Dreptei, Ludovic Orban, a declarat că vor utiliza toate mijloacele legale și constituționale pentru a contracara acest plan considerat antidemocratic și neconstituțional. „În cazul în care va fi prezentat un proiect de lege, ne vom adresa Curții Constituționale, iar în cazul emiterii unei ordonanțe de urgență, vom sesiza Avocatul Poporului, singura instituție capabilă să exercite controlul constituțional asupra acestora. Vom contesta în instanță atât ordonanța, cât și hotărârea privind stabilirea datei alegerilor locale în afara termenului normal”, a afirmat Orban.

Eugen Tomac, liderul PMP, a exprimat și el indignarea față de „atacul sălbatic asupra democrației”, subliniind determinarea în atingerea obiectivelor asumate. „În timp ce PSD și PNL își unesc destinele pe termen lung sub pretextul interesului cetățenilor, noi observăm că, de fapt, aceasta se întâmplă din frică”, a adăugat Tomac, în cadrul unei conferințe de presă.

Liderii PSD și PNL au convenit asupra unei strategii comune pentru alegeri în cadrul unei ședințe a coaliției de guvernare. Anunțul oficial urmează să fie făcut după întâlnirile din cele două partide programate pentru aceeași zi. Conform unor surse politice, alegerile locale vor fi comasate cu cele europarlamentare pe 9 iunie, iar PSD și PNL vor prezenta candidați comuni la europarlamentare. Alianța electorală PSD-PNL urmează să fie înregistrată la Tribunal.

În ceea ce privește alegerile locale, se discută posibilitatea ca un partid să obțină președinția Consiliului Județean, în timp ce celălalt ar putea câștiga primăria municipiului reședință de județ. De asemenea, surse din Coaliție susțin că alegerile prezidențiale ar urma să fie organizate mai devreme.

 

Facebook Comments Box
Continue Reading

International

Premierul Dorin Recean dezvăluie interzicerea lui George Simion în R. Moldova, acuzându-l de „destabilizare” a țării.

Anamaria Ioana

Published

on

Luni seară, Premierul Republicii Moldova, Dorin Recean, a anunțat că liderul AUR, George Simion, a fost interzis în țară din cauza implicării sale în “efortul de destabilizare”.

 

 

Premierul Republicii Moldova, Dorin Recean, a declarat luni seară că liderul AUR, George Simion, a fost interzis în țară pentru că „face parte din efortul de destabilizare în Republica Moldova”. Instituțiile de la Chișinău au decis să-i prelungească interdicția de intrare în țară pe acest motiv. „Instituțiile statului au determinat că George Simion face parte din efortul de destabilizare în Republica Moldova și acest lucru i l-am comunicat și premierului Ciolacu. Înseamnă că participă la un efort de destabilizare în Republica Moldova. Este o decizie a instituțiilor care au determinat acest factor de risc și au luat decizia corespunzătoare”, a explicat premierul la Pro TV Chișinău.

George Simion a primit interdicție în Republica Moldova pentru încă 5 ani, conform declarațiilor reprezentanților Inspectoratului General pentru Migrație al Ministerului Afacerilor Interne de la Chișinău. Aceștia au menționat că 98 de străini au fost declarați indezirabili în Republica Moldova de la invazia Rusiei în Ucraina. Cu privire la Simion, oficialii au declarat că au emis o decizie de prelungire a termenului de interdicție pentru încă 5 ani și că au informat autoritățile din România despre această decizie. Inspectoratul General pentru Migrație se află în litigiu cu Simion, care a contestat măsura impusă.

George Simion a reacționat la prelungirea interdicției afirmând că nimic nu s-a schimbat în Republica Moldova în ultimii ani și că politicienii de la Chișinău evită ideea unirii și preferă să se mențină în funcțiile lor călduțe. Simion a fost expulzat din Republica Moldova pe 1 octombrie 2018 și declarat persona non grata pentru o perioadă de 5 ani.

Facebook Comments Box
Continue Reading

Cele mai citite