Connect with us

Eveniment

Scandalul cățelușei abuzate sexual ia amploare! Asociaţie pentru protecţia animalelor: “E într-un țarc, afară, în frig!”

Published

on

Scandalul cățelușei abuzate sexual ia amploare! Asociaţie pentru protecţia animalelor: "E într-un țarc, afară, în frig!"

Reprezenţii asociaţiei pentru protecţia animalelor Kola Kariola, care au mers miercuri dimineaţă la Tuda, alături de poliţişti, pentru a vedea care este starea căţeluşei şi pentru a încerca să o preia în grijă, spun că animalul a fost lăsat peste noapte, afară, în frig.
„Căteluşa abuzată se află într-un ţarc, afară!!!! În frig de 2 grade!!!! Fără asistenţă veterinară!!!!! Care nu e gradina zoo, este dezafectată!!! Căţeluşa abuzată sexual se afla aici adusă de către poliţie, iar acum se doreşte să o mute la adăpostul public Turda!!!! ”, au scris reprezentanţii Kola Kariola pe Facebook, miercuri dimineaţă.

“Multumim pentru implicare si pentru faptul ca v-ati aratat increderea sa ajunga catelusa in grija noastra. De la Dsvsa Cluj am plecat acum, am stat de vorba cu dl Dir General care incurajeaza preluarea catelusei de catre noi! Mai avem de umblat, Politia Campia Turzii si Procuratura Turda”, a transmis, în urmă cu scurt timp, pe Facebook, reprezentantul asociației Kola Kariola.

Cazul căţeluşei abuzate sexual, sesizat printr-un apel la 112

Polițiștii au fost sesizați duminică, prin apel la 112 că un bărbat din comuna Luna își violează câinele.

„Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au identificat persoana reclamată, stabilind că este un bărbat în vârstă de 59 de ani, din comuna Luna. A fost solicitat un echipaj medical la faţa locului pentru consult de specialitate, stabilindu-se că bărbatul se află sub influenţa băuturilor alcoolice şi că nu necesită internare”, au anunţat poliţiştii.

Ulterior, poliţiştii au investigat veridicitatea celor semnalate şi marţi a fost dispusă printr-o ordonanţă examinarea căţeluşei deţinute de către bărbat. Poliţiştii, însoţiţi de reprezentantul teritorial al DSVSA Cluj şi de un reprezentant din partea primăriei,au mers la domiciliul bărbatului şi au ridicat patrupedul pentru continuarea verificărilor.

“A fost solicitat un echipaj medical la fața locului pentru consult de specialitate, stabilindu-se că bărbatul se află sub influența băuturilor alcoolice și că nu necesită internare. Investigațiile au fost continuate de către polițiști pentru stabilirea veridicității celor semnalate; astfel, la data de 4 februarie 2020, a fost dispusă printr-o ordonanță examinarea cățelușei deținute de către bărbat”, precizează IPJ Cluj.

Polițiștii, însoțiți de reprezentantul teritorial al DSVSA Cluj și de un reprezentant din partea primăriei, s-au deplasat la domiciliul bărbatului și au ridicat câinele pentru continuarea verificărilor. În acest caz au fost demarate cercetări pentru comiterea infracțiunii de ,,rănirea sau schingiuirea animalelor”, faptă prevăzută de Legea nr.205/2004″.

Source link

Facebook Comments Box

Eveniment

ATENȚIE, ȘOFERI! Trafic restricționat pe drumul turistic care leagă Mănăstireni de Mărgău

Published

on

ATENȚIE, ȘOFERI! Trafic restricționat pe drumul turistic care leagă Mănăstireni de Mărgău

Consiliul Județean Cluj anunță că, marți, timp de cinci ore, va fi impusă o restricție parțială de circulație pe o porțiune a DJ 108C, sub forma unui program succesiv.
Potrivit reprezentanților Consiliului Județean Cluj, marți vor fi impuse restricții parțiale pe sectorul de drum cuprins între Mănăstireni și Mărgău, cu ocazia unui raliu cu motoare. Astfel, marți, 16 august, între orele 12:00 și 16?00 va fi impusă o restricție parțială de circulație pe DJ 108C, între km 72+300 și 76+300, sub forma unui program succesiv: 45 de minute trafic închis + 15 minute trafic deschis. 

„Consiliul Județean Cluj și-a exprimat acordul în vederea derulării unei activități moto-sportive pe traseul drumului județean DJ 108C Mănăstireni – Călata – Mărgău, mai precis pe sectorul cuprins între ieșirea din localitatea Răchițele înspre Doda Pilii, până la intersecția cu drumul spre Smida. Astfel, marți, 16 august, între orele 12:00 și 16:00 va fi impusă o restricție parțială de circulație pe DJ 108C, între km 72+300 și 76+300, sub forma unui program succesiv: 45 de minute trafic închis + 15 minute trafic deschis”, au transmis reprezentanții Consiliului Județean Cluj.

Source link

Facebook Comments Box
Continue Reading

Eveniment

O mașină s-a făcut ZOB în Florești. Doi tineri, la spital

Published

on

O mașină s-a făcut ZOB în Florești. Doi tineri, la spital

Un accident rutier a avut loc, în noaptea de duminică spre luni, în comuna Florești, județul Cluj. 
„Un conducător auto în vârstă de 19 ani a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul pătrunzând pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu gardurile unor imobile. Conducător auto și un alt pasager, de 17 ani au fost transportați la spital. Testarile alcooltest – negative”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Source link

Facebook Comments Box
Continue Reading

Eveniment

Accident GRAV de circulație la Cluj. Tânăr de 19 ani, scos din mașină cu descarcerarea

Published

on

Accident GRAV de circulație la Cluj. Tânăr de 19 ani, scos din mașină cu descarcerarea

Un grav accident de circulație a avut loc, astăzi,  între localitățile Vâlcele și Mărtinești.
“Persoana încarcerată, bărbat, 19 ani, a fost extrasă și transportată în stare conștienta (cooperantă) la spital”, transmite ISU Cluj. 

 

Source link

Facebook Comments Box
Continue Reading

Cele mai citite

Copyright © 2020 iLoveYouCluj. Webdesign & Marketing - iPublicitate