Connect with us

Eveniment

Un clujean și-a retras toți banii de la BCR. ”Transfer disponibilități bănești după umilirea României de Austria”

Diana Petrescu

Published

on

Un clujean și-a retras toți banii de la BCR. ”Transfer disponibilități bănești după umilirea României de Austria”

Un clujean și-a retras toți banii pe care îi avea la o bancă din Austria după votul negativ dat României în privința aderării la Schengen.Organizatorul de eveniment din Cluj, Ion Novăcescu, a anunțat că și-a retras banii de la BCR, ca răspuns la gestul total absurd făcut de Austria, de a se opune fără niciun motiv pertinent aderării României la Schengen, informează stiridecluj.ro.”Transfer disponibilități bănești după umilirea României de Austria”
Acesta e primul lucru pe care l-am făcut, astăzi, după ce Austria mi-a umilit Mama-Patrie și pe mine.
Mi-am transferat economiile pe care le aveam la BCR, deținută de banca austriacă Erste, la o altă bancă.Iar la detaliile plății am scris:
“Transfer disponibilități bănești după umilirea României de Austria”.
Am scris asta din patru motive:1. ca să mă răcoresc puțin pe frigul ăsta de la Cluj,
2. ca să le transmit mesajul meu de adio țâfnoșilor și mincinoșilor grofi de la Viena și nu numai,
3. ca să rămână motivul plății în evidențele BCR și ale BNR,4. CA SĂ TE INSPIR SĂ FACI ȘI TU LA FEL!
E atât de simplu și de ușor să îți transferi BANII TĂI de la o bancă austriacă la oricare alta.
Poți face asta din fotoliu, de pe telefonul tău.La fel de ușor și simplu e să le scrii, ca mine, de ce îți transferi banii din banca lor:
FIINDCĂ NE-AU UMILIT PE NOI SI PE MAMA NOASTRĂ, ROM NIA!
DUPĂ CE LE-AM DAT PETROLUL NOSTRU, PĂDURILE NOASTRE ȘI BĂNCILE NOASTRE.Iar țâfnoșilor arieni austrieci nu le-a fost de ajuns. Ne-au furat și viitorul, astăzi.
No bine!
De acum sper să simtă țâfnoșii de arieni cât de-al naibii frige și ustură Mămăliga Românească.Te rog frumos distribuie mai departe, dacă și tu simți la fel.
Ca să-i inspirăm și pe alți Români!
Fiindcă unde suntem mai mulți puterea crește și austriacul țâfnos se îngălbenește. De stres și nițică pagubă.Așa să fie!”, a transmis Novăcescu.„Nu ar trebui dată afară și Ungaria din Schengen?!” ​Ziarul austriac Die Presse publică vineri o serie de articole extrem de dure la adresa guvernului de la Viena care a blocat aderarea României și Bulgariei la Schengen, acuzând lipsa de viziune și „modesta politică europeană” a țării, care a transformat Partidul Popular (OVP) într-un partid de provincie, anunță Hotnews.„Veto-ul ÖVP asupra aderării României și Bulgariei la Schengen nu va reduce fluxul de migranți ilegali, dar Austria a pierdut mai mulți parteneri pentru asta. Refuzul Austriei în cazul aderării Bulgariei și României la Schengen reprezintă o încercare de a rezolva o problemă creând o altă problemă și ilustrează lipsa de viziune în ceea ce privește politica europeană în conducerea celui mai mare dintre cele două partide de coaliție”, scrie editorialistul Oliver Grimm.Acesta susține că ministrul de interne și cancelarul austriac au dreptate când vorbesc de creșterea bruscă a numărului de migranți ilegali care ajung din Turcia prin Balcani în Austria. „Dar cum ar trebui să fie soluția refuzul Bulgariei și României de a adera la spațiul Schengen?Acești oameni vin deja prin cel puțin un membru Schengen, și anume Ungaria. Nu ar trebui dată afară Ungaria, în logica argumentului ministrului de Interne care refuză extinderea unui spațiu Schengen disfuncțional? Desigur, asta ar fi grotesc. Și este grotesc și când Austria, prin OVP, pedepsește acum șapte milioane de bulgari și 19 milioane de români pentru faptul că întreaga Uniune este incapabilă să abordeze cauza fundamentală a migrației din Europa”, scrie autorul.Aceasta ar fi că migranții ajung în state membre în care nu vor să rămână, iar aceste state de frontieră, în special Italia și Grecia, au interesul ca aceștia să treacă mai departe în Austria, Germania, Franța, Suedia și Olanda.

Source link

Facebook Comments Box

Eveniment

Ed Sheeran, Artistul Anului 2024 în România, Anunță Suplimentarea Biletelor pentru Concertul din București!

Anamaria Ioana

Published

on

Ed Sheeran, artistul cel mai așteptat în România în 2024, se bucură de o cerere extraordinară pentru biletele de concert programat pe 24 august, la Arena Națională din București. Organizatorii au anunțat că, în urma solicitărilor intense din partea fanilor, au decis să suplimenteze locurile disponibile, atât în categoria C, cât și în categoriile A și B.

Ed Sheeran păstrează primul loc în Europa Top Hit : Europa FM

Această decizie vine ca un răspuns la entuziasmul și interesul neobișnuit manifestat de publicul român pentru spectacolul lui Ed Sheeran. Biletele s-au vândut rapid încă de la punerea în vânzare, iar cererea a fost atât de mare încât organizatorii au simțit nevoia de a extinde oferta pentru a mulțumi cât mai mulți fani dornici să participe la eveniment.

Ed Sheeran terá série documental na Disney+. Veja o trailer

Astfel, suplimentarea locurilor disponibile pentru acest concert subliniază încă o dată impactul și popularitatea enormă pe care Ed Sheeran le deține în România, confirmând că este cu siguranță unul dintre cei mai iubiți și respectați artiști ai momentului.

Ed Sheeran va concerta din nou în România anul viitor. Biletele vor fi puse  în vânzare joi - Stiri Brasov - News Brasov

În urma unui interes deosebit manifestat de fani, organizatorii concertului lui Ed Sheeran aduc o veste bună: locurile la categoria C, deja cunoscute că s-au epuizat, vor fi suplimentate. Astfel, biletele la prețul de 299 RON vor fi din nou disponibile pentru public. Mai mult decât atât, organizatorii au luat deja decizia de a suplimenta și categoriile A (499 RON) și B (399 RON), în anticiparea unei cereri crescute.
Ed Sheeran, cel mai dorit artist al anului 2024 în România. Au fost  suplimentate biletele la...
Biletele pot fi achiziționate online, de pe site-ul www.cts.eventim.ro. În momentul finalizării comenzii, se va aplica o taxă de comandă/serviciu de 2,5%. Pentru a asigura accesul echitabil la eveniment, fiecare fan al artistului, care va reveni pentru a doua oară în România, poate achiziționa maxim șase bilete la fiecare comandă. Biletele vor fi livrate în format electronic, înainte de data spectacolului, pentru a facilita accesul la eveniment.
Cât costă biletele la concertul Ed Sheeran de la București
Într-o mișcare deosebit de importantă, organizatorii transmit un ANUNȚ de maximă importanță: Toate site-urile oficiale ale agențiilor de bilete vor fi listate pe materialele de promovare ale turneului și pe www.edsheeran.com. Rugăm pe toți cei care doresc să achiziționeze bilete să o facă exclusiv de pe aceste site-uri autorizate.”

Facebook Comments Box
Continue Reading

Eveniment

𝐂𝐮𝐩𝐚 𝐕𝐥𝐚𝐝𝐞𝐚𝐬𝐚 𝐥𝐚 𝐬𝐜𝐡𝐢 𝐝𝐞 𝐭𝐮𝐫𝐚 – 𝐨 𝐞𝐝𝐢𝐭𝐢𝐞 𝐩𝐥𝐢𝐧𝐚 𝐝𝐞 𝐧𝐞𝐩𝐫𝐞𝐯𝐚𝐳𝐮𝐭

Stefania Heinz

Published

on

🔵Cu concurenți între ale căror date de naștere au existat chiar și diferențe de o jumătate de veac (cel mai tânăr participant la concurs a avut 13 ani, cel mai în vârstă – 63), cea de a VI-a ediție a Cupei Vlădeasa la schi de tură și schi alpinism, desfășurată sâmbătă, 10 februarie a.c., pe muntele omonim🏔, și-a întărit atributele:
▶️ O participare sportivă de top atât la proba ”scurtă” de schi de tură cât și le cea de schi alpinism, revenind pe Vlădeasa actuali dar și foști campioni naționali ai României;
▶️ O organizare exemplară în condițiile date, proba de schi alpinism (circa 16 km cu o diferență de nivel pozitivă cumulată de aproximativ 1550 metri) fiind etapă a Cupei României la Schi Alpinism Individual desfășurată sub egida Federației Române de Alpinism și Escaladă – FRAE;
▶️ O paletă foarte largă de participanți – atât sportivi profesioniști cât și amatori – cu categorii de la under 16 la Master 50+, cupa se adresează tuturor nivelurilor de vârstă;
▶️ Marcarea traseelor, delimitarea zonelor de tranziții, sistemul de penalizări și arbitrajul au fost implementate conform standardelor internaționale în domeniu;
▶️ O mare de voluntari neobosiți și sponsori generoși, gulaș excelent, ceai cald și băuturi energizante în permanență;
▶️ Și, evident, ca în fiecare an – vremea extrem de capricioasă: ploaie toată noapte înainte de concurs în zona startului, amânat jumătate de oră și mutat mai sus, ca să fie pe zăpadă. Iar sus era zăpadă… Organizatorii au refăcut urmele de pe traseu în dimineața concursului începând de la ora 6, căci o zăpadă căzută mai sus, în zona crestei, le-a acoperit. Dar totul a fost în limitele de vreme 🌨🌧🌬 cu care ne-a obișnuit Cupa Vlădeasa, una dintre cele mai incitante și pline de neprevăzut competiții.
⛷🏂🏆Cupa Vlădeasa la schi alpinism și schi de tură este organizată de Asociația Salvamont Vlădeasa, Serviciul Public Județean Salvamont-Salvaspeo Cluj, în parteneriat cu Consiliul Județean Cluj și Primăria Săcuieu.

Facebook Comments Box
Continue Reading

Eveniment

A început SlanăFest 2024 – Un Festival al Delicateselor Locale la Cluj-Napoca

Stefan Petre

Published

on

Sursa: facebook/SlanăFest

În perioada 1-4 februarie, pasionații de gastronomie din Cluj-Napoca sunt invitați să descopere și să deguste bunătățile locale expuse la SlanăFest 2024. Aflat la a 14-a ediție, acest eveniment a luat naștere într-o cafenea din Cluj și a evoluat de-a lungul timpului, transformându-se într-o tradiție culinară a Ardealului, inspirând mai multe localități să adere la această festivitate.

Inițial gândită ca o celebrare a meșteșugurilor culinare tradiționale, această serie de evenimente s-a transformat într-o tradiție a regiunii Ardealului, cu tot mai multe localități inspirate să organizeze propriile lor sărbători ale gastronomiei locale.

La Cafeneaua Bulgakov din Cluj-Napoca, 22 de mici producători își expun cu mândrie creațiile, oferind publicului ocazia de a gusta și aprecia diversitatea delicateselor locale. Într-o postare pe Facebook, organizatorii au dezvăluit ce surprize culinare au pregătit pentru această ediție a festivalului:

În cele cinci zile de târg al micilor producători (între 1 și 4 februarie) veți putea gusta toate bunătățile posibile și imposibile: cârnați, șuncă, slănini, feluri și feluri de cașcaval și brânzeturi, muștar, miere, siropuri, gemuri, vinuri și pălinci, toate una și una.”

Competiția sortimentelor de slănină, șuncă și cârnați se va desfășura sâmbătă, 3 februarie, între orele 15:00 și 17:00, oferind producătorilor o șansă de a-și evidenția creațiile în fața unei jurii și a publicului avid de gusturi autentice. Tot sâmbătă seara, de la ora 20:00, începe tradiționala degustare de vinuri cu slănină, un eveniment ce adaugă o notă rafinată experienței gastronomice.

Dincolo de competiții și degustări, SlanăFest 2024 este un prilej de întâlnire a comunității clujene cu producătorii locali, un moment în care pasionații de preparate artizanale pot descoperi povestea din spatele fiecărui produs și mâinile măiestre care stau la baza acestora.

Clujenii sunt invitați să participe cu bucurie la acest festival al gusturilor autentice, să descopere aromele tradiționale și să sprijine producătorii locali care contribuie la păstrarea și promovarea bogăției gastronomice a regiunii.

Facebook Comments Box
Continue Reading

Cele mai citite

Copyright © 2023 iLoveYouCluj. Webdesign & Marketing - iPublicitate