Connect with us

Info

Cinci jucători noi la primul antrenament al Universității Cluj din 2020

Tudor Calinescu

Published

on

Cinci jucători noi la primul antrenament al Universității Cluj din 2020


Echipa clujeană a efectuat prima ședință de pregătire a anului, iar la antrenament au fost prezente mai multe fețe noi, atât pe gazon, cât și în afara lui.
După o pauză de o lună, jucătorii Universității Cluj au revenit la antrenamente. Prima ședință de pregătire a anului s-a desfășurat pe terenul sintetic din Parcul Sportv Iuliu Hațieganu, iar jucătorii au fost urmăriți de pe margine de câțiva suporteri. După plecările de la finalul turului, clubul a reușit și câteva transferuri.

Deși Andrei Mureșan e singura certitudine, la antrenament au participat și Robert Neciu (Chindia Târgoviște), Bogdan Barbu (Academica Clinceni), Cătălin Ștefănescu (Petrolul Ploiești) și Dragoș Penescu (FC Botoșani). Mai mult, alături de “studenți” au revenit Marius Suller, medicul Dragoș Vălean, iar Zsolt Szilagyi va ocupa funcția de team-manager.

Managerul Adrian Falub a oferit detalii despre strategia echipei în noul an. “Începem un nou drum, o nouă structură de club și avem speranțe că va fi mai bine. Am făcut niște schimbări și în staff-ul tehnic, și în cel medical, am încercat câteva transferuri, încă nu le-am reușit pe toate.

Sperăm să fie reușite decât anul trecut. A revenit Marius Suller, care va face parte din staff, s-a întors și doctorul Dragoș Vălean, a venit și “Sisi”, care va fi team manager. Așa cum am promis, încercăm să facem toți oamenii are iubesc acest club să se întoarcă acasă.

În ceea ce privește transferurile de jucători, Mureșan e deja confirmat. Îi mai avem pe Neciu, Penescu, Barbu, Ștefănescu. Sperăm ca în cel mai scurt timp să transferăm încă doi atacanți. Cu siguranță să vorbim despre promovare e nerealist. Ne dorim să rămânem în Liga 2 și să formăm o echipă pentru anul viitor.

Ne interesează foarte mult rezultatele, nu ne permitem să nu câștigăm. Am avut mari dificultăți în a face transferuri. Toată lumea, când aude de “U” Cluj, se gândește la un sac de bani, însă nu e realist. E dificil pentru noi să vorbim despre jucătorii pe care ii vrem pentru că se schimbă toate datele problemei”, a declarat Falub.

Tehnicianul a vorbit și despre situația fundașului central Kay. “Am discutat cu el, i-am explicat că vrem să ne despărțim și i-am oferit trei soluții. Una e să îi plătim la zi și să plece, altă soluție e să plece cu împrumut și să plătim și noi și altă echipă salariul. Cealaltă soluție e să rămână la noi, dar pe un salariu mai mic, pe care îl câștigă în funcție de meciurile jucate. Nu îmi place să îl pun să se antreneze singur, vreau să ne înțelegem”, a precizat managerul Universității Cluj.

“Șepcile roșii” se vor pregăti pentru început pe plan local și vor juca trei amicale înaintea stagiului de pregătire din Cipru. Primele partide vor fi cu Debrecen, Arieșul Turda și Avântul Regin, iar la revenirea din Cipru, “studenții” vor evolua împotriva celor de la Unirea Dej, Metalurgistul Cugir și Victoria Cluj.

Source link

Facebook Comments Box

Actualitate

Prognoza Meteo pentru luna Aprilie: Temperaturi Ridicate și Precipitații Variabile în Următoarele Patru Săptămâni

Dani Muresan

Published

on

Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au făcut publică prognoza pentru următoarele patru săptămâni, oferind o imagine detaliată a condițiilor meteorologice anticipate în întreaga Românie.

Potrivit estimărilor pentru intervalul 1 – 29 aprilie, se așteaptă o varietate de schimbări în temperaturi și precipitații pe parcursul acestor săptămâni.

Săptămâna 1 – 8 aprilie se anunță că valorile termice vor fi mai ridicate decât media obișnuită pentru această perioadă, în special în regiunile estice și sud-estice ale țării. În același timp, se prognozează un regim pluviometric deficitar în cea mai mare parte a României.

În perioada 8 – 15 aprilie, temperaturile medii vor continua să fie peste normalul pentru acest interval, afectând toate zonele țării. Cu toate acestea, cantitățile de precipitații vor fi sub media obișnuită, cu o tendință deficitară accentuată în regiunile sud-vestice.

Pentru săptămâna 15 – 22 aprilie , meteorologii prevăd că temperatura medie a aerului va fi ușor mai ridicată decât în mod normal, în special în regiunile extracarpatice. Regimul pluviometric este anticipat a fi ușor excedentar în jumătatea nordică a țării, în timp ce în restul regiunilor se va apropia de media pentru această perioadă.

În ultima săptămână a intervalului analizat, 22 – 29 aprilie, se preconizează că valorile termice vor fi, de asemenea, ușor peste normalul pentru această perioadă, în special în regiunile sudice și sud-estice. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de media obișnuită pentru acest interval, acoperind întreg teritoriul României.

Astfel, conform prognozei emise de ANM, se așteaptă fluctuații în temperaturi și precipitații pe parcursul următoarelor patru săptămâni, cu unele regiuni fiind mai afectate decât altele.

Facebook Comments Box
Continue Reading

Info

Vestea bună este că temperaturile în Cluj-Napoca încep să urce, cu maxime ce se vor apropia de 24 de grade Celsius.

Tudor Calinescu

Published

on

Prognoza meteorologică pentru Cluj-Napoca indică o creștere treptată a temperaturilor în următoarele zile. Conform AccuWeather, maximele vor ajunge și la 24 de grade Celsius, aducând o veste bună pentru locuitorii orașului care așteaptă cu nerăbdare sosirea vremii mai calde.

Iată cum se prezintă prognoza pe parcursul săptămânii:

  • Luni, 25 martie: Vântul va fi prezent pe tot parcursul zilei, cu rafale de până la 52 km/h. Există șanse de ploaie, cu o probabilitate de 25%. Maxima zilei va atinge 10 grade Celsius, iar minima va coborî la -1 grad Celsius.
  • Marți, 26 martie: Ploile se vor opri, iar temperaturile diurne vor oscila în jurul valorii de 14 grade Celsius, în timp ce minimele vor fi de aproximativ 2 grade Celsius.
  • Miercuri, 27 martie: Temperaturile vor crește până la 18 grade Celsius, însă vântul va continua să sufle cu putere, atingând viteze de 46 km/h.
  • Joi, 28 martie: Cerul va fi acoperit de nori, iar șansele de ploaie vor fi de 56%. Maxima zilei va fi de 18 grade Celsius, iar minima va coborî la 6 grade Celsius.
  • Vineri, 29 martie: Cerul va fi predominant însorit, cu șanse reduse de ploaie (1%). Temperaturile vor ajunge la 21 de grade Celsius ziua și la 6 grade Celsius seara.
  • Sâmbătă, 30 martie: Se anunță o creștere semnificativă a temperaturilor, atingându-se maxime de 24 de grade Celsius. Minimele vor fi de aproximativ 7 grade Celsius.
  • Duminică, 31 martie: Temperaturile se mențin ridicate, cu maxime de 22 de grade Celsius și minime de 6 grade Celsius în timpul nopții.

Această vreme încurajatoare este perfectă pentru activități în aer liber și pentru aprofundarea plăcerilor primăverii.

Facebook Comments Box
Continue Reading

Info

Din săptămâna viitoare, Aeroportul Cluj va adăuga un nou zbor în programul său, operând în zilele de luni, joi și duminică.

Diana Petrescu

Published

on

Avion Cluj

Începând din săptămâna viitoare, Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj-Napoca va găzdui un nou zbor către o destinație internațională, deschizând noi posibilități de călătorie pentru pasagerii din Transilvania. Compania aeriană Swiss International Air Lines va inaugura zboruri directe către Zurich, Elveția, începând cu data de joi, 28 martie.

Evenimentul de lansare va fi marcat printr-o ceremonie specială la Aeroportul Internațional din Cluj-Napoca, la care vor participa numeroase personalități și oficialități, printre care Ambasadorul Confederației Elvețiene în România, E.S. Mario Baggi, și Directorul Vânzări Lufthansa Group, Dl. Stephan Linhart. De asemenea, vor fi prezenți consuli onorifici, oficialități locale și reprezentanți ai companiei aeriene și ai aeroportului.

Zborurile către Zurich vor fi operate cu o frecvență de trei ori pe săptămână, în zilele de luni, joi și duminică. Biletele pot fi rezervate prin intermediul site-ului companiei aeriene, www.swiss.com.

Zurichul este cunoscut drept unul dintre cele mai importante centre culturale, economice și financiare din lume. Orașul găzduiește numeroase instituții financiare, companii internaționale și centre de cercetare și dezvoltare, transformându-l într-o destinație atrăgătoare pentru afaceri și turism.

Aeroportul din Zurich este unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din Europa, servind peste 22 de milioane de pasageri anual și reprezentând un important nod de legătură pentru Swiss International Air Lines.

David Ciceo, Directorul General al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj, a subliniat importanța noii rute, afirmând că aceasta va satisface nevoile de conectivitate ale pasagerilor din Transilvania, atât din punct de vedere business, cât și leisure.

Swiss International Air Lines este cea mai importantă companie aeriană din Elveția, operând zboruri către peste 100 de destinații din întreaga lume. Face parte din Grupul Lufthansa și este membră a Star Alliance, cea mai mare alianță de companii aeriene din lume.

Facebook Comments Box
Continue Reading

Cele mai citite