International

VIDEO:Tragedie Șocantă: Influencerul care și-a Lăsat Bebelușul să Moară de Foame, Pretinzând că îl „Hrănea” doar cu „Lumina Soarelui

“Influencerul Rus Maxim Lyutyi, 44 de Ani, Riscă 8 Ani de Închisoare pentru Tragedia Fiului Său, Kosmos”

Maxim Lyutyi, un influencer cunoscut pentru angajamentul său față de mediul înconjurător și stilul de viață vegan, se confruntă acum cu perspective sumbre, fiind acuzat de implicare în moartea tragică a fiului său, Kosmos, în vârstă de doar 30 de zile.

Potrivit anchetatorilor, Lyutyi și-a împiedicat soția, Oxana Mironova, în vârstă de 34 de ani, să îl alăpteze pe micuț și i-a impus acestuia o dietă strictă bazată exclusiv pe “lumina soarelui”. Această practică extremă a condus la malnutriția severă a bebelușului și, în cele din urmă, la decesul acestuia.

Chiar dacă Lyutyi a fost cunoscut pentru promovarea unui stil de viață sănătos și ecologic, apropiații susțin că acesta consuma carne în secret, dezvăluind astfel o ipocrizie șocantă în filozofia sa de viață.

Evenimentele tragice au avut loc în martie anul trecut, când părinții au dus copilul la spital pentru că acesta părea obosit, dar, din păcate, micuțul Kosmos a murit în drum spre clinică, cântărind doar 1,3 kilograme.

Lyutyi a recunoscut acum că și-a împiedicat soția să îl hrănească pe copil și a provocat astfel moartea acestuia din cauza malnutriției. Procesul împotriva sa a început recent, iar influencerul se confruntă cu o posibilă pedeapsă de 8 ani de închisoare.

Această tragedie cutremurătoare aruncă o lumină crudă asupra pericolelor fanatismului și extremismului în adoptarea unor practici de viață neinformate și extreme, care pot avea consecințe devastatoare pentru cei implicați.

Facebook Comments Box
Stefania Heinz

Share
Published by
Stefania Heinz

Recent Posts

Joi, 9 mai 2024, în Piața Unirii, începând cu ora 11:00, va avea loc un eveniment dedicat Zilei Europei

Joi, 9 mai 2024, în Piața Unirii, începând cu ora 11:00, va avea loc un…

32 mins ago

Nicu Ceaușescu: ”Nici în 20 de ani nu veți reuși să zugrăviți ce a construit tata”

Declarația lui Nicu Ceaușescu din 20 iulie 1992, de la procesul în care era judecat,…

2 hours ago

Florin Piersic a fost Transferat de la Institutul Inimii din Cluj-Napoca la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un Avion SMURD, Seara Trecută

Medicul din Cluj-Napoca care l-a operat pe Florin Piersic, despre starea de sănătate a marelui…

4 hours ago

Mașina lui Bobby din Dallas, Descoperită la Iulius Mall Cluj – Vezi Imaginile

O Frumusețe de Mercedes Decapotabil, Asemănătoare Celei Conducute de Actorul Patrick Duffy în Serialul Dallas…

9 hours ago

Un Locuitor dintr-un bloc din Gheorgheni Se Întreabă Cum Să bea Vecinul O Supă Din Cocoșul Enervant?” / Răspunsul Neașteptat Pe Care L-a Primit

Problema creșterii găinilor între blocuri este una semnificativă în anumite zone în care casele vechi…

21 hours ago

1 Mai la Hoia, Tradiții Clujene: Mici, Bere și Dansuri Populare în Imagini din 1973, 1983 și 1984 – FOTO

Fotografiile ce ilustrează sărbătoarea de 1 Mai de la Hoia din anii '70 și '80…

24 hours ago